Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну професійно орієнтовану інформацію іноземною мовою.
У рамках Movie Club на платформі Zoom відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій із метою перегляду фільму «The Art of Cheese Making».
Модераторкою зустрічі стала викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко. До початку перегляду вона звернула увагу студентів на можливі незнайомі лексичні одиниці, що допомогло не лише краще зрозуміти зміст фільму, а й розширити їх словниковий запас у рамках теми, що вивчається (Milk and Dairy Products).
Під час перегляду фільму здобувачі отримали великий обсяг інформації про виготовлення сиру: етапи виробництва, усунення патогенів, особливості дозрівання різних видів сиру, критерії оцінювання готового продукту. Після перегляду першокурсники обговорювали особливості виготовлення сирів.