Н У Х Т

Студенти вітають з Днем Святого Миколая!

06 грудня 2024

Студенти вітають з Днем Святого Миколая!

З Днем святого Миколая! Нехай цей день дарує вам багато радісних моментів і своє благословення. 


Опублікований: 06-12-2024
Читайте також:
Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування утворення складних пінних і драглеподібних структур кондитерських виробів з пониженим вмістом цукрів і енергетичної цінності» доцента Юлії Камбулової (науковий консультант – професор Антоне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук 03 липня 2018

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця»

У магістрантів-біотехнологів триває виробнича практика. І, незважаючи на усі складнощі воєнного стану, наші здобувачі освіти все ж мають на вибір велику кількість підприємств. Серед них і багаторічний партнер університету, фармацевтична компанія «Дарниця», куди для набуття досвіду охоче пішли декілька студентів. Олександр Жолобко і Євген Гук прохо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця» 20 вересня 2022

Останній рубіж успішно подоланий!

Відбулися захисти дипломних проєктів у цикловій комісії електротехнічних дисциплін Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ на здобуття освітнього ступеня «Молодший спеціаліст» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» здобувачів денної та заочної форм навчання. Повномаштабна воєнна агресія росії в нашій держ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж успішно подоланий! 11 липня 2022

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії

Знайомство з хімічними дисциплінами завжди було важливою складовою процесу підготовки майбутніх інженерів-технологів. На кафедрі харчової хімії приділяється особлива увага розробленню навчальних планів, наповненню лекційних курсів цікавим і сучасним матеріалом. Ось і дощовим ранком 7 жовтня 2020 року відбулося надзвичайно цікаве і насичене лекційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії 08 жовтня 2020