Н У Х Т

Студенти вітають з Днем Святого Миколая!

06 грудня 2024

Студенти вітають з Днем Святого Миколая!

З Днем святого Миколая! Нехай цей день дарує вам багато радісних моментів і своє благословення. 


Опублікований: 06-12-2024
Читайте також:
Професор Університету Хоккайдо (Японія) прочитав лекцію студентам факультету біотехнології та екологічного контролю

Традиційно 14 грудня (за старим стилем – 1-го) в Україні вшановують пророка Наума. У цей день розпочиналися заняття у школах – після завершення сільськогосподарських робіт, у яких брали активну участь і дорослі, й діти. «У день Наума наука піде на ум», – глаголить давня приказка. Сьогодні студенти факультету біотехнології та екологічного контролю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор Університету Хоккайдо (Японія) прочитав лекцію студентам факультету біотехнології та екологічного контролю 14 грудня 2018

Дистанційне навчання: точки дотику

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, крім безпосередньої підготовки фахівців-біотехнологів, забезпечує опанування основ загальної та галузевої мікробіологій для здобувачів інших навчальних структур університету. Для майбутніх технологів різних галузей харчової промисловості знання з мікробіології є невід’ємною складовою якісної професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання: точки дотику 28 квітня 2022

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики

У межах підготовки до переддипломної практики, яка триватиме з 21 квітня по 11 травня 2025 року відповідно до навчального плану бакалаврів освітньої програми «Технології харчування», відбулася змістовна онлайн-презентація на тему «Контроль якості Fairmont Grand Hotel Kyiv». Захід організовано кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики 15 квітня 2025

Видано черговий номер наукового журналу «Харчова промисловість»

Редакція запрошує ознайомитися з найсвіжішими інсайтами у сфері харчової промисловості в щойно виданому журналі «Харчова промисловість» № 33-34 за 2023 рік. Журнал «Харчова промисловість» з 1965 року продовжує розширювати свою роль у висвітленні передових досліджень, технологічних і технічних рішень у галузі харчової промисловості. Входить до пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Видано черговий номер наукового журналу «Харчова промисловість» 15 січня 2024