Н У Х Т

Гостьовий лекторій для бакалаврів спеціальності «Готельо-ресторанна справа» від фаундерки студії дизайну інтер’єрів

07 березня 2024

Гостьовий лекторій для бакалаврів спеціальності «Готельо-ресторанна справа» від фаундерки студії дизайну інтер’єрів

Нетворкінг із фахівцями-практиками і управлінцями – це поглиблення теоретичної та практичної підготовки наших студентів, мотивація до професійного та особистого розвитку.

До четвертокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання з гостьовою лекцією завітала дизайнерка інтер‘єрів, засновниця студії дизайну інтер’єрів Rezenko Design Єлизавета Резенко.

Освітній івент відбувся у рамках вивчення навчальної дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства», а залучили до освітнього процесу фахівчиню-практика лектори, доценти Тетяна Іщенко, Олег Бортнічук і Олексій Губеня.

Спікерка на кейсах Rezenko Design презентувала здобувачам освіти розроблення дизайну проєктів підприємств гостинності. У портфоліо компанії – сучасні авторські проєкти ресторанів, барів та інших типів підприємств готельно-ресторанного господарства.

Студенти дізналися про розроблення дизайн-проєктів, створення концепції, контроль втілення ідей, стандарти і правила дизайну інтер’єру, кольорове оформлення, вибір матеріалів і предметів інтер’єру, авторський супровід, професійні виклики фахівця з дизайну інтер’єру.

Здобувачам дуже сподобалася лекція. Отже, новим ексклюзивним дизайнам інтер’єрів підприємств готельно-ресторанного бізнесу від наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи бути!

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку пані Єлизаветі за те, що поділилася професійним досвідом, дизайнерськими скілами і авторським кейсами зі здобувачами освіти.

Опублікований: 07-03-2024
Читайте також:
Міносвіти доручило закладам освіти готуватися до навчального року

Міністерство освіти і науки доручило керівникам закладів освіти розпочати підготовку  до нового навчального року та опалювального сезону в умовах адаптивного карантину. Відповідний лист підписаний т.в.о. міністра освіти і науки Сергієм Шкарлетом. Згідно з рекомендаціями МОН, керівникам закладів освіти необхідно поінформувати учасників освітнього ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міносвіти доручило закладам освіти готуватися до навчального року 14 серпня 2020

Викладачі продовжують знайомити студентів із майбутніми спеціальностями

Група КВП15 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках виробничої екскурсії завітала до ДП «Черкасистандартметрологія», з метою наочного  ознайомлення з майбутньою спеціальністю. Студенти побували у трьох відділеннях Черкаського центру стандартизації та метрології, де дізналися історію виміру маси у Музеї ваг. Познайомились із досвідче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомити студентів із майбутніми спеціальностями 23 липня 2018

26-й Благодійний ярмарок IWCK відвідали наші студенти

8 грудня у НСК «Олімпійський» міжнародна та дипломатична спільнота Києва проводила традиційний 26-й Благодійний ярмарок IWCK, кошти від якого будуть спрямовані на потреби сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами та тих, хто потребує допомоги. Цього року у заході взяли участь більше 40 посольств, які представляли національну продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

26-й Благодійний ярмарок IWCK відвідали наші студенти 10 грудня 2018

Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології

Навесні студенти кафедри біотехнології і мікробіології відвідували Львів, де брали участь у конкурсі студентських наукових робіт і окрім призових місць отримали подарунок від спонсорів заходу ПрАТ «Компанія «Ензим». 21-23 червня магістрантки І року навчання Оксана Боднар та Наталія Петренко скористалися отриманими сертифікатами для участі у літній ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології 27 червня 2019