Н У Х Т

Гостьовий лекторій для бакалаврів спеціальності «Готельо-ресторанна справа» від фаундерки студії дизайну інтер’єрів

07 березня 2024

Гостьовий лекторій для бакалаврів спеціальності «Готельо-ресторанна справа» від фаундерки студії дизайну інтер’єрів

Нетворкінг із фахівцями-практиками і управлінцями – це поглиблення теоретичної та практичної підготовки наших студентів, мотивація до професійного та особистого розвитку.

До четвертокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання з гостьовою лекцією завітала дизайнерка інтер‘єрів, засновниця студії дизайну інтер’єрів Rezenko Design Єлизавета Резенко.

Освітній івент відбувся у рамках вивчення навчальної дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства», а залучили до освітнього процесу фахівчиню-практика лектори, доценти Тетяна Іщенко, Олег Бортнічук і Олексій Губеня.

Спікерка на кейсах Rezenko Design презентувала здобувачам освіти розроблення дизайну проєктів підприємств гостинності. У портфоліо компанії – сучасні авторські проєкти ресторанів, барів та інших типів підприємств готельно-ресторанного господарства.

Студенти дізналися про розроблення дизайн-проєктів, створення концепції, контроль втілення ідей, стандарти і правила дизайну інтер’єру, кольорове оформлення, вибір матеріалів і предметів інтер’єру, авторський супровід, професійні виклики фахівця з дизайну інтер’єру.

Здобувачам дуже сподобалася лекція. Отже, новим ексклюзивним дизайнам інтер’єрів підприємств готельно-ресторанного бізнесу від наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи бути!

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку пані Єлизаветі за те, що поділилася професійним досвідом, дизайнерськими скілами і авторським кейсами зі здобувачами освіти.

Опублікований: 07-03-2024
Читайте також:
Новий сезон профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

З початком навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справи стартувала і активна профорієнтаційна робота з метою підготовки до вступної кампанії 2024 року. З 18 по 22 вересня відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, асистент Артем Ущаповський та здобувачі першого і другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий сезон профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи 25 вересня 2023

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі. У засідан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН 06 листопада 2020

Виконання магістерської роботи під час карантину

Карантин – це час, який має бути ефективно використаний студентами. Він змушує шукати нові способи взаємодії викладачів і студентів. Тому, під час дистанційного навчання у магістрів є можливість розібратися більш детально в тематиці свого диплому, знайти цікаву і корисну інформацію, приділити увагу розрахункам і схемам виробництва.  На думку магіс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання магістерської роботи під час карантину 13 квітня 2020

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна. На початку зустрічі запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 01 листопада 2023