У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології».
До складу екзаменаційної комісії увійшли доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш, в.о. директорки Кам’янець-Подільської філії НУХТ Каріна Банзула та доцентка Тетяна Федорова.
У представлених до захисту кваліфікаційних роботах були впроваджені прогресивні технології та новітнє обладнання, запропоновані заходи мали практичну цінність. Тематикою частини робіт було технічне переоснащення хлібопекарських підприємств Хмельницької області.
Здобувачі продемонстрували необхідний рівень знань з технології та технологічного обладнання хлібопекарського, макаронного, кондитерського та харчоконцентратного виробництв.
За результатами захисту усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».
Після завершення захисту члени комісії привітали випускників із успішним захистом, побажали успіхів і професійного зростання. Випускників-бакалаврів запросили продовжити навчання в університеті на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для здобуття освітнього ступеня «Магістр».
На публічному захисті також були присутні студенти-випускники 4 курсу Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ, з якими було проведено бесіду щодо подальшого навчання в Національному університеті харчової промисловості для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за скороченим терміном навчання.