Н У Х Т

Студенти університету запрошуються до участі у «Black Sea Science-2018»

18 січня 2018

Студенти університету запрошуються до участі у «Black Sea Science-2018»

Студенти університету – активно беруть участь у наукових дослідженнях, результати яких широко презентують у рамках наукових форумів різного рівня та різноманітних конкурсах студентських наукових робіт, де вражають журі високим рівнем своїх знань, творчим потенціалом, креативністю дослідницьких рішень. Молоді науковці НУХТ – неодноразові переможці най масштабніших і найпрестижніших інтелектуальних перегонів.

Ще один шанс продемонструвати свої наукові здобутки широкому вітчизняному й зарубіжному загалу з’явиться у них найближчим часом, адже наразі триває прийом робіт на Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science-2018», який відбудеться у березні 2018 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій. Співорганізаторами заходу є університети Болгарії, Сербії, Китаю, Казахстану, Польщі, Молдови, Білорусі.

Мета конкурсу – залучення студентів до участі в міжнародних наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

Конкурс проводиться за наступними напрямками:

– харчова наука і технологія (безпека та якість продуктів харчування, нові технології для харчової промисловості, гастрономія і національна кухня);
– економіка і управління;
– автоматизація та розроблення робототехнічних систем;
– ІТ-технології та кібербезпека;
– відновлювані джерела енергії та охорона навколишнього середовища;
– холодильні машини і установки.

Для участі в конкурсі необхідно до 5 березня 2018 року надіслати свою роботу (із зазначенням напрямку) на адресу int_competition@onaft.edu.ua

            Вимоги до оформлення:

- робота повинна мати титульну сторінку, на якій зазначаються тільки шифр та назва роботи), відомості про авторів, анотацію, зміст, вступ, аналітичний огляд, об’єкт, предмет і методи досліджень, результати роботи, висновки та список використаної літератури;
- текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1,5, кегль 14, аркуш формату А4, поля: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – по 20 мм;
- обсяг роботи становить 10-20 сторінок;
- до роботи додаються креслення, ілюстрації, копії патентів, наукових статей автора тощо (за наявності);
- текст роботи і супровідні документи подаються українською, російською або англійською мовами.

Докладніше http://isc.onaft.edu.ua

Беріть участь і перемагайте!

Опублікований: 18-01-2018
Читайте також:
Україна на світовій арені – твоє майбутнє!

Викладачі кафедри міжнародної економіки провели низку цікавих зустрічей-гостьових лекцій для здобувачів освіти коледжів НУХТ – Львівського фахового коледжу переробної та харчової промисловості, Вінницького фахового коледжу та Київського фахового коледжу ресторанного господарства. Кандидат економічних наук, доцент Віталій Саблук акцентував увагу на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Україна на світовій арені – твоє майбутнє! 17 березня 2025

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав

5 жовтня 2018 року у м. Богуслав Київської області відбувся Ярмарок вакансій, на якому наш університет представляли викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Захід відвідали школярі 9-х, 10-х та 11-х класів. Наші фахівці знайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав 08 жовтня 2018

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри. На зустрічі обговорили підготовку до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 вересня 2022

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії. В інтелектуальному змаганні взяли участь найкращі здобувачі 2-4 курсів освітнього ступеня «бакалавр» і здобувачі 1 курсу освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», які у повній мірі мали мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед 01 березня 2024