Н У Х Т

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

07 травня 2018

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

Напередодні травневих свят асистентам кафедри готельно-ресторанної справи Олені Блощинській та Олексію Собіну разом зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 випала нагода стати учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», першокурсники змогли дізнатися багато цікавих фактів про історію виникнення шоколаду, технологію його виробництва, асортимент сировини для створення шоколаду та її властивості, тощо. Співробітники майстерні провели інтерактивний тест для гостей, спрямований на закріплення набутих знань, зі смачними винагородами. Найцікавішим дійством, звичайно ж, був практичний етап. Адже всі студенти власноруч зробили свою унікальну цукерку, а також продегустували молочний шоколад.

Всі гості заходу отримали яскраві емоції від майстер-класу. Бажаємо нашим студентам отримувати не менше задоволення від навчання і продовжувати відвідувати такі чудові та пізнавальні заходи для вдосконалення своїх знань і навичок у готельно-ресторанній справі.

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у засіданні Президії НААН України

Відбулося засідання Президії НААН України, на якому розглядалася актуальна тема «Вино і здоров’я людини: біохімічні, екологічні та соціальні аспекти».У засіданні та в обговоренні взяла участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, яка розповіла про корисні властивості червоних столових натуральних вин і вермуті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у засіданні Президії НААН України 16 квітня 2018

Лекція-бесіда з успішним випускником

На запрошення деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової і заступниці декана по роботі зі студентами Олени Тищенко до освітнього діджитал-простору факультету завітав шеф-кухар, гастроентузіаст, ютубер, волонтер Андрій Клюс. Слухачі в онлайні – здобувачі освіти спеціальності 241 «Готе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція-бесіда з успішним випускником 10 квітня 2024

Онлайн-захист здобувачів: вітаємо новоспечених магістрів!

15-16 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулись онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу Екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-захист здобувачів: вітаємо новоспечених магістрів! 18 лютого 2021

Нard skills щодо гігієни та санітарії закладів громадського харчування та підприємств харчової промисловості

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills на курсі «Гігієна і санітарія для працівників сфери громадського харчування і підприємств харчової промисловості», що вела директор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нard skills щодо гігієни та санітарії закладів громадського харчування та підприємств харчової промисловості 21 грудня 2023