Н У Х Т

Історія, символи та сучасні традиції давнього свята: першокурсники «прокачують» мовні скіли

17 лютого 2025

Історія, символи та сучасні традиції давнього свята: першокурсники «прокачують» мовні скіли

День Святого Валентина – свято, яке об’єднує людей у всьому світі, нагадуючи про важливість любові, дружби та теплих стосунків. Його багатовікова історія, різноманітні символи та традиції створюють унікальну атмосферу, що захоплює серця. Цей день наповнений не тільки романтичними моментами, але й цікавими фактами, традиціями, які зберігаються протягом століть.

Різноманітні аспекти святкування Дня Святого Валентина, від історії до сучасних інтерпретацій свята, дослідили здобувачі освіти першого курсу, груп ГС-1-9а і ГС-1-5 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлією Ткачук.

Цікаві, інформативні презентації «The History of Valentine’s Day: How It Began» Владислави Олейнікової (група ГС-1-5), «Valentine’s Day Symbols: Hearts, Roses, and Cupid» Анни Суботи (група ГС-1-9а), Анастасії Пашинської (група ГС-1-5), «The Meaning of Love in Different Cultures» Анастасії Шевчук (група ГС-1-5), «Famous Couples in History» Тетяни Молоторенко (група ГС-1-5), «Valentine’s Day: Fun Facts and Traditions» Поліни Герасименко (група ГС-1-9а), Анастасії Ільніцької (група ГС-1-5), «The Role of Flowers on Valentine’s Day» Дарини Черненко (група ГС-1-5), «Romantic Movies to Watch on Valentine’s Day» Вікторії Рослікової (група ГС-1-9а), Анастасії Чичикало (група ГС-1-5), «The Science of Love: What Happens in the Brain?» Марії Самохвалової (група ГС-1-5), «How to Say «I Love You» in 10 Different Languages» Ясміни Рябокрис (група ГС-1-5), «Popular Valentine’s Day Desserts Around the World» Каріни Верби та Аліни Лисенко (група ГС-1-5), «The Best Places for a Romantic Date in Kyiv» Ангеліни Комової (група ГС-1-5) допомогли глибше осмислити вплив цього дня на культуру та суспільство.

Опублікований: 17-02-2025
Читайте також:
Приємна звістка на початку року

Щоб бути конкурентноздатним у своїй галузі, кожний фахівець повинен досконало володіти сучасними інформаційними та комунікативними технологіями, а значить – наполегливо вчитися. Однією з форм заохочення до навчання є проведення різного роду змагань. Серед них неабиякою популярністю у молоді користується Міжнародний конкурс з інформатики та комп’юте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємна звістка на початку року 11 січня 2021

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022 року у межах нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» для здобувачів освіти міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася гостьова лекція від Організаторки Університету Управління, МВА-викладачки, бізнес-консультантки з питань організації управління та мотивації персоналу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean 14 листопада 2022

Золотими медалями фестивалю технічної творчості нагороджені наші студенти

Київські технікуми і коледжі провели фестиваль технічної творчості студентів, на який із метою профорієнтаційної роботи були запрошені учні загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва. 86% випускників таких навчальних закладів працевлаштовуються за фахом. Тож, це гарний високий показник, який свідчить про те, що навчальні заклади такого типу роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Золотими медалями фестивалю технічної творчості нагороджені наші студенти 12 липня 2019

Відкрита лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

18 березня відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасії Шевченко з вибіркової дисципліни «Основи органічних агротехнологій», яку вона прочитала для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лекції були прис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 21 березня 2024