Н У Х Т

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується!

24 березня 2025

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується!

Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко 24 березня прочитав гостьову лекцію «Органи чуття людини та основи сенсорного аналізу» для здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ.

Майбутні фахівці харчових технологій отримали інформацію про будову органів чуття людини, їх роль у сенсорному аналізі та органолептичному оцінцюванні якості харчових продуктів, сучасні методи сенсорного аналізу за допомогою новітньої комп’ютерної техніки та програмного забезпечення, а також про відповідну вибіркову дисципліну, яка викладається у НУХТ. Студенти активно брали участь в обговоренні.

На завершення лекції Богдан Пащенко запросив випускників коледжів до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та іншими, що є доступними у нашому університеті, а також на захопливий захід «Workshop з ННІХТ: навчись, приготуй та скуштуй», який проходить в університеті 24 та 25 березня.

Опублікований: 24-03-2025
Читайте також:
Біоцементація як альтернатива асфальтному покриттю

Нещодавно журналісти телеканалу 1+1 завітали на кафедру біотехнології і мікробіології НУХТ із метою підготовки сюжету щодо можливості реалізації в Україні наукових доробок вітчизняних учених у галузі біоцементації. Інтерв’ю на дану тему дав доктор технічних наук, доцент кафедри Віктор Стабніков. Ним був розроблений і протестований у пілотному вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоцементація як альтернатива асфальтному покриттю 08 травня 2019

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021

Викладачі факультетів інженерної механіки і пакувальної техніки та енергетики і енергоменеджменту вивчали досвід чеських колег

Завершилося стажування викладачів факультетів інженерної механіки і пакувальної техніки та енергетики і енергоменеджменту в Університеті Томаша Бата в місті Злін (Чеська Республіка). Університет Томаша Бата – передовий університет Чеської Республіки, в якому на шести факультетах навчаються понад 10 тисяч студентів із Чехії та понад 40 інших країн....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі факультетів інженерної механіки і пакувальної техніки та енергетики і енергоменеджменту вивчали досвід чеських колег 02 лютого 2017

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету допомагають готуватися до акредитації освітніх програм

27 лютого 2020 року відбулася зустріч колективу викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і лекторів дисциплін освітньо-професійної програми «Туризм» із провідними спеціалістами Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету у форматі тренінгу-семінару «Підготовка до акредитації освітньої програ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету допомагають готуватися до акредитації освітніх програм 02 березня 2020