Н У Х Т

Яскрава подія для 373 цьогорічних випускників Волинського коледжу НУХТ

08 липня 2024

Яскрава подія для 373 цьогорічних випускників Волинського коледжу НУХТ

Випускний – це важлива подія, яка залишає яскраві спогади на все життя і символізує завершення одного важливого етапу та початок нового. У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж НУХТ» відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів. Від сьогодні харчова, економічна, ІТ-галузь поповнилися 373 професійними, молодими, креативними фахівцями.

На захід випускники заходили під рушниками, які тримали їхні мами. Це стало символічним благословенням і побажанням успіху на їх новому життєвому шляху, нагадуванням про наші корені, культурну спадщину, про зв’язок із рідною землею, про наших предків і духовну єдність. Адже сьогодні, як ніколи, ми повинні берегти традиції українського народу, передавати їх майбутнім поколінням, щоб не втратити нашу ідентичність.

Урочиста частина розпочалася з виконання Державного Гімну України, хвилиною мовчання за загиблими на війні та покладанням квітів до Дощок пам’яті випускників коледжу, які віддали своє життя за Україну.

З нагоди закінчення коледжу та одержання довгоочікуваних дипломів випускників привітав директор коледжу, заслужений працівник освіти України Ігор Корчук. Він побажав молоді широкої та світлої дороги у житті, наполегливості в досягненні наміченої мети та ніколи не забувати своїх наставників, їхньої життєвої науки та мудрості.

До молодих людей звернулася мама випускниці групи М-31 Вероніки Майданець, яка побажала їм впевненості в собі, сили духу та невичерпного оптимізму. Наголосила на тому, що потрібно ставити перед собою цілі та досягати їх, а також залишатися вірними своїм принципам і цінностям, не боятися труднощів і завжди пам’ятати, що кожний новий день приносить нові можливості.

Випускники дякували педагогічним працівникам за підтримку та знання, які вони отримали протягом років навчання, а викладачі наголошували на тому, що двері коледжу завжди відкриті для них. Завершенням свята стала дружня фотосесія та неформальне спілкування присутніх.

Дорогі випускники, віримо, що отримані дипломи стануть надійним стартом для успішної вашої кар’єри, а усі мрії здійсняться під мирним небом України! Чекаємо вас для продовження навчання за освітнім ступенем «бакалавр» в університеті!

Опублікований: 08-07-2024
Читайте також:
Здобувайте якісну вищу освіту в рідній країні!

Сьогодні цикл презентаційно-інформаційних зустрічей фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності та Приймальної комісії університету зі здобувачами освіти випускових груп фахових коледжів, що входять до структури нашого вишу, завершився івентом для старшокурсників Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувайте якісну вищу освіту в рідній країні! 14 січня 2025

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України»

Другий рік поспіль відбувається велика дегустація вин українських виробників для формування видання «Винний гід України» з метою ознайомлення споживачів і популяризації вітчизняних вин крафтових виноробів та промислових підприємств. Ця подія відбувається під патронатом мережі готелів «Reikartz Hotels&Resorts» за участю Асоціації сомельє України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України» 08 вересня 2020

Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування

Викладачі кафедри технології консервування постійно опікуються підготовкою якісної і сучасної навчальної літератури для здобувачів освіти та фахівців галузі. Результатом чергової творчої колаборації став навчальний посібник «Технології сушіння» авторського колективу у складі Віталія Шутюка, Тетяни Левківської, Ольги Дущак, Катерини Рубанки, Олекса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування 05 вересня 2024

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулася гостьова лекція з дисципліни «Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв» для студентів групи ОХ-1-2М. Спікером заходу став інженер з продажу компанії «Альфа Лаваль» Віталій Оковита. «Альфа Лаваль» – світовий лідер у сфері теплообмінного, сепара...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором 31 березня 2025