Н У Х Т

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів і здобувачі освіти відвідали WorldFood GastroDays

11 квітня 2025

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів і здобувачі освіти відвідали WorldFood GastroDays

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів та здобувачі освіти не лише активно навчаються в аудиторіях, а й постійно тримають руку на пульсі сучасних технологій харчової промисловості. Нещодавно доцентки кафедри Світлана Камінська, Наталія Стеценко та завідувачка лабораторії Ольга Соколова разом зі здобувачами освіти груп ОП-3-6, ТІ-2-3 та ТІ-2-5 відвідали міжнародну виставку WorldFood GastroDays.

Організатори заходу надали безкоштовний вхід для студентів, за що висловлюємо щиру подяку. Така ініціатива відкрила здобувачам освіти доступ до новітніх розробок, актуальних рішень і живого спілкування з провідними виробниками харчової галузі.

Учасники мали змогу ознайомитися з найновішими досягненнями в галузі виробництва харчових продуктів, зокрема функціонального та здорового харчування. Виставка вразила широким спектром продукції – від інноваційних напоїв і суперфудів до сучасних рішень у сфері пакування, логістики та контролю якості.

Для здобувачів освіти участь у такому заході стала чудовою можливістю поспілкуватися з виробниками, поставити фахові запитання щодо рецептур і виробничих процесів; ознайомитися з реальними зразками продукції (деякі з них були надані для дегустації); отримати натхнення для створення власних наукових розробок і майбутніх дипломних робіт; глибше зрозуміти тенденції розвитку ринку харчових продуктів.

Для викладачів виставка стала простором для професійного зростання, ознайомлення з новітніми технологіями та обладнанням, що може бути інтегроване у навчальні програми; встановлення професійних зв’язків із представниками бізнесу для подальшої співпраці; оновлення уявлень про ринкові вимоги та споживчі запити; можливістю розширення тематики наукових досліджень і модернізації практичної підготовки здобувачів освіти.

Загалом, участь у WorldFood GastroDays стала важливим кроком у поєднанні теорії з практикою та сприяла професійному розвитку як викладачів, так і здобувачів освіти.

Опублікований: 11-04-2025
Читайте також:
Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Уже шостий рік поспіль Смілянський коледж харчових технологій нашого університету узяв активну участь у зборі волонтерської допомоги для наших захисників. По різному всі ці роки називалися передноворічні акції в коледжі: «Зігрій теплом солдата», «Даруємо воїну свято», «Миколайчики для бійців», «Сміливим з любов'ю зі Сміли», «Новорічний кошик для б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 10 січня 2020

Алгоритм дій вступників до бакалаврату

Другий день триває подання заяв і документів на вступ для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» вступників на основі 11-ти класів (ПСЗО), диплома молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра. Нагадаємо нашим вступникам алгоритм дій для успішного подання документів. Отже, для подання заяви онлайн потрібно: - зареєстру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм дій вступників до бакалаврату 20 липня 2023

Вектор – на здорове харчування дітей!

В університеті започаткована нова наукова ініціатива – проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи». Перша конференція мала відбутися восени минулого року та через карантинні обмеження її відтерміновували кілька разів, оскільки, зважаючи на надзвичайну ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вектор – на здорове харчування дітей! 29 вересня 2021

Тонкощі створення парфумів опанували учасники воркшопу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Днями в нашому університеті проходив «WORKSHOP з НУХТ: навчись, приготуй та скуштуй!». Викладачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, доцентки Олеся Романова та Олена Подобій за підтримки KFF group, в особі представника компанії і нашого студента-магістранта Сергія Ліщенка провели майстер-клас «Ств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі створення парфумів опанували учасники воркшопу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 04 квітня 2025