Н У Х Т

«Солодке» знайомство

16 жовтня 2023

«Солодке» знайомство

Студенти групи ТХ-3-5ск разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан побували в кондитерському цеху української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо».

Кондитерський цех розташований на території одного з магазинів мережі «Сільпо» на житловому масиві Троєщина. Відвідувачів гостинно зустріли керуюча магазином Тетяна Компанієць та менеджерка з персоналу Євгенія Фастовець, які розповіли про мережу в цілому та про кондитерський цех, що випускає широкий асортимент кремових кондитерських виробів.

Добова потужність цеху становить 1,1-1,3 т/добу і забезпечує магазини мережі солодощами не лише в столиці, а й в прилеглих регіонах. Асортимент виробів цеху дуже великий і може задовольнити смаки найвибагливішого споживача.

Завідувачка цеху Наталія Чава провела екскурсію відділеннями кондитерського цеху, показала процес виробництва тістечок від зберігання і підготовки сировини, завершуючи декоруванням і пакуванням, наголосила на дотриманні умов зберігання готової продукції.

Студенти довідалися про особливості приготування різних видів тістечок та мали можливість побачити процес їх виготовлення в цеху. Учасникам екскурсії надали можливість оформити тарти «Цитрон».

Колектив кондитерського цеху ділився своїм досвідом роботи в цеху і демонстрував злагоджену роботу та дружню атмосферу. На всі питання студентів щодо роботи обладнання, технологічних режимів, санітарних норм були надані вичерпні відповіді.

На завершення екскурсії відвідувачів очікував неймовірний сюрприз – дегустація тістечок «Картопля», «Медовик», «Нічка», «Графські руїни», «Зимова вишня», «Солодка ковбаска» і тарту «Цитрон», виробництво яких їм продемонстрували робітники цеху разом із організаторами екскурсії. І хоч уподобання студентів щодо найсмачнішого тістечка розділилися, однак всі висловили загальну думку, що продукція цеху дуже смачна та гарно декорована.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування кондитерського цеху, стане у пригоді під час вивчення дисциплін «Харчові технології», «Технології кондитерських виробів», також здобувачі зможуть використати її під час виконання курсових проєктів, кваліфікаційних робіт.

Після відвідування кондитерського цеху та дегустації солодощів керуюча магазином, пані Тетяна разом із пані Євгенією відповіли на всі питання студентів і провели вікторину, головним призом якої стали дві смачні піци. Радощам студентів не було меж!

Колектив кафедри висловлює щиру подяку за запрошення та організацію екскурсії менеджерці з персоналу Євгенії Фастовець, керуючій магазином Тетяні Компанієць, завідувачці кондитерського цеху Наталії Чаві та всьому персоналу цеху за приділений час і гостинність і бажає вдячних клієнтів, розвитку й процвітання компанії!

Опублікований: 16-10-2023
Читайте також:
Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів

У межах дисциплін «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» та «Крафтові технології» для здобувачів третього і четвертого курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій на тему «Поворотні моменти життя: як я знайшов своє покликання у виробництві комбучі» від власника бренду «Grybucha Kombycha» Олександра Гри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів 28 березня 2025

Нові умови потребують нових рішень

Завдяки сучасним технологіям у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася атестація педагогічних працівників за результатами 2019-2020 навчального року. Атестаційною комісією була розроблена відповідна процедура здійснення атестації. Зокрема, напередодні у мережі Viber створена група «Атестація 2020», де мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові умови потребують нових рішень 23 квітня 2020

Урочиста посвята першокурсників у маркетологи та менеджери

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулась урочиста посвята студентів-першокурсників в маркетологи та менеджери. У заходах взяли участь студенти спеціальностей «Маркетингова діяльність» та «Організація виробництва». Серед запрошених – заступник директора з навчально-методичної роботи Людмила Ляшенко, заступник директора з навчально-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочиста посвята першокурсників у маркетологи та менеджери 26 жовтня 2018

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 листопада став особливим днем для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не тільки Вечором факультету, а й лекторієм від відомої сім’ї українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Дмитро є засновником і бренд-шефом компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», до якої входить 48 закладів, а Олена – CEO, головний викона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 грудня 2019