Н У Х Т

«Солодке» знайомство

16 жовтня 2023

«Солодке» знайомство

Студенти групи ТХ-3-5ск разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан побували в кондитерському цеху української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо».

Кондитерський цех розташований на території одного з магазинів мережі «Сільпо» на житловому масиві Троєщина. Відвідувачів гостинно зустріли керуюча магазином Тетяна Компанієць та менеджерка з персоналу Євгенія Фастовець, які розповіли про мережу в цілому та про кондитерський цех, що випускає широкий асортимент кремових кондитерських виробів.

Добова потужність цеху становить 1,1-1,3 т/добу і забезпечує магазини мережі солодощами не лише в столиці, а й в прилеглих регіонах. Асортимент виробів цеху дуже великий і може задовольнити смаки найвибагливішого споживача.

Завідувачка цеху Наталія Чава провела екскурсію відділеннями кондитерського цеху, показала процес виробництва тістечок від зберігання і підготовки сировини, завершуючи декоруванням і пакуванням, наголосила на дотриманні умов зберігання готової продукції.

Студенти довідалися про особливості приготування різних видів тістечок та мали можливість побачити процес їх виготовлення в цеху. Учасникам екскурсії надали можливість оформити тарти «Цитрон».

Колектив кондитерського цеху ділився своїм досвідом роботи в цеху і демонстрував злагоджену роботу та дружню атмосферу. На всі питання студентів щодо роботи обладнання, технологічних режимів, санітарних норм були надані вичерпні відповіді.

На завершення екскурсії відвідувачів очікував неймовірний сюрприз – дегустація тістечок «Картопля», «Медовик», «Нічка», «Графські руїни», «Зимова вишня», «Солодка ковбаска» і тарту «Цитрон», виробництво яких їм продемонстрували робітники цеху разом із організаторами екскурсії. І хоч уподобання студентів щодо найсмачнішого тістечка розділилися, однак всі висловили загальну думку, що продукція цеху дуже смачна та гарно декорована.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування кондитерського цеху, стане у пригоді під час вивчення дисциплін «Харчові технології», «Технології кондитерських виробів», також здобувачі зможуть використати її під час виконання курсових проєктів, кваліфікаційних робіт.

Після відвідування кондитерського цеху та дегустації солодощів керуюча магазином, пані Тетяна разом із пані Євгенією відповіли на всі питання студентів і провели вікторину, головним призом якої стали дві смачні піци. Радощам студентів не було меж!

Колектив кафедри висловлює щиру подяку за запрошення та організацію екскурсії менеджерці з персоналу Євгенії Фастовець, керуючій магазином Тетяні Компанієць, завідувачці кондитерського цеху Наталії Чаві та всьому персоналу цеху за приділений час і гостинність і бажає вдячних клієнтів, розвитку й процвітання компанії!

Опублікований: 16-10-2023
Читайте також:
Як сучасними інструментами розвитку туризму відтворити національну ідентичність –  кейс-лекція від стейкхолдера

20 березня здобувачі магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», освітньо-професійної бакалаврської програми «Туризм» та магістерської освітньої програми «Туризм і рекреація» вивчили кейси розвитку туризму, реалізовані за ініціативи керівника проєктів з питань залучення інвест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасними інструментами розвитку туризму відтворити національну ідентичність – кейс-лекція від стейкхолдера 21 березня 2024

Мережева академія Cisco розпочала роботу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу Мережева академія Cisco. Академія Cisco – це авторизований навчальний центр із підготовки фахівців Cisco. Навчання проводиться сертифікованими інструкторами згідно з освітніми програмами Cisco, розрахованими на підготовку до сертифікації. Академічні програми Cisco істотно полегшують...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мережева академія Cisco розпочала роботу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 03 квітня 2020

Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma»

Кожного року студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять технологічну та переддипломну практику на різних підприємствах фармацевтичної, біотехнологічної і харчової галузей промисловості. Цієї зими Марина Качківська, Костянтин Цвєтков і Вадим Мурка відправилися на біотехнологічне виробництво, що належить компанії «BioNorma», пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma» 04 лютого 2021

Хакатон «Міфологізація Трипілля»

26-27 квітня 2024 року доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва представляла робочу групу від нашого університету на Хакатоні «Міфологізація Трипілля», що пройшов у м. Умань і був організований Громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад». Головною метою заходу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хакатон «Міфологізація Трипілля» 30 квітня 2024