Н У Х Т

«Солодке» знайомство

16 жовтня 2023

«Солодке» знайомство

Студенти групи ТХ-3-5ск разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан побували в кондитерському цеху української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо».

Кондитерський цех розташований на території одного з магазинів мережі «Сільпо» на житловому масиві Троєщина. Відвідувачів гостинно зустріли керуюча магазином Тетяна Компанієць та менеджерка з персоналу Євгенія Фастовець, які розповіли про мережу в цілому та про кондитерський цех, що випускає широкий асортимент кремових кондитерських виробів.

Добова потужність цеху становить 1,1-1,3 т/добу і забезпечує магазини мережі солодощами не лише в столиці, а й в прилеглих регіонах. Асортимент виробів цеху дуже великий і може задовольнити смаки найвибагливішого споживача.

Завідувачка цеху Наталія Чава провела екскурсію відділеннями кондитерського цеху, показала процес виробництва тістечок від зберігання і підготовки сировини, завершуючи декоруванням і пакуванням, наголосила на дотриманні умов зберігання готової продукції.

Студенти довідалися про особливості приготування різних видів тістечок та мали можливість побачити процес їх виготовлення в цеху. Учасникам екскурсії надали можливість оформити тарти «Цитрон».

Колектив кондитерського цеху ділився своїм досвідом роботи в цеху і демонстрував злагоджену роботу та дружню атмосферу. На всі питання студентів щодо роботи обладнання, технологічних режимів, санітарних норм були надані вичерпні відповіді.

На завершення екскурсії відвідувачів очікував неймовірний сюрприз – дегустація тістечок «Картопля», «Медовик», «Нічка», «Графські руїни», «Зимова вишня», «Солодка ковбаска» і тарту «Цитрон», виробництво яких їм продемонстрували робітники цеху разом із організаторами екскурсії. І хоч уподобання студентів щодо найсмачнішого тістечка розділилися, однак всі висловили загальну думку, що продукція цеху дуже смачна та гарно декорована.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування кондитерського цеху, стане у пригоді під час вивчення дисциплін «Харчові технології», «Технології кондитерських виробів», також здобувачі зможуть використати її під час виконання курсових проєктів, кваліфікаційних робіт.

Після відвідування кондитерського цеху та дегустації солодощів керуюча магазином, пані Тетяна разом із пані Євгенією відповіли на всі питання студентів і провели вікторину, головним призом якої стали дві смачні піци. Радощам студентів не було меж!

Колектив кафедри висловлює щиру подяку за запрошення та організацію екскурсії менеджерці з персоналу Євгенії Фастовець, керуючій магазином Тетяні Компанієць, завідувачці кондитерського цеху Наталії Чаві та всьому персоналу цеху за приділений час і гостинність і бажає вдячних клієнтів, розвитку й процвітання компанії!

Опублікований: 16-10-2023
Читайте також:
Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води

Кафедра технології цукру і підготовки води традиційно взяла активну участь у роботі 87-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Науково-дослідна робота є невід’ємною частиною набуття фахових компетентностей майбутніх технологів, – про це зазнач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води 16 квітня 2021

Навчання протягом життя – потреба часу!

Сучасний фахівець не зупиняється після отримання диплома. Знання швидко змінюються, з’являються нові вимоги, методики, рецепти. Саме тому постійне підвищення квалiфiкацiї – не розкіш, а необхiднiсть. І особливо для тих, вiд кого залежить здоров’я i розвиток дитини. В Iвано-Франкiвському фаховому коледжі ресторанного сервісу i туризму НУХТ тривають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання протягом життя – потреба часу! 08 серпня 2025

Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки»

19-20 квітня в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки», організована кафедрою технології цукру та підготовки води за сприяння Міністерства освіти і науки України, Асоціації виробників мінеральних та питних вод України. Наука та освіта є важливим прі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» 20 квітня 2018

Захоплююча ДНК-генеалогія англійською мовою

Досить продуктивною видалася субота у студентів груп БТ-1-1 та БТ-1-2, бо вони не тільки мали змогу зануритися у цікавий світ вивчення ДНК, а й вдосконалити навички з професійної англійської мови. Разом із викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк та Надією Шерстюк майбутні мікробіологи подивилися навчальний фільм  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплююча ДНК-генеалогія англійською мовою 06 квітня 2019