Н У Х Т

«Солодке» знайомство

16 жовтня 2023

«Солодке» знайомство

Студенти групи ТХ-3-5ск разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан побували в кондитерському цеху української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо».

Кондитерський цех розташований на території одного з магазинів мережі «Сільпо» на житловому масиві Троєщина. Відвідувачів гостинно зустріли керуюча магазином Тетяна Компанієць та менеджерка з персоналу Євгенія Фастовець, які розповіли про мережу в цілому та про кондитерський цех, що випускає широкий асортимент кремових кондитерських виробів.

Добова потужність цеху становить 1,1-1,3 т/добу і забезпечує магазини мережі солодощами не лише в столиці, а й в прилеглих регіонах. Асортимент виробів цеху дуже великий і може задовольнити смаки найвибагливішого споживача.

Завідувачка цеху Наталія Чава провела екскурсію відділеннями кондитерського цеху, показала процес виробництва тістечок від зберігання і підготовки сировини, завершуючи декоруванням і пакуванням, наголосила на дотриманні умов зберігання готової продукції.

Студенти довідалися про особливості приготування різних видів тістечок та мали можливість побачити процес їх виготовлення в цеху. Учасникам екскурсії надали можливість оформити тарти «Цитрон».

Колектив кондитерського цеху ділився своїм досвідом роботи в цеху і демонстрував злагоджену роботу та дружню атмосферу. На всі питання студентів щодо роботи обладнання, технологічних режимів, санітарних норм були надані вичерпні відповіді.

На завершення екскурсії відвідувачів очікував неймовірний сюрприз – дегустація тістечок «Картопля», «Медовик», «Нічка», «Графські руїни», «Зимова вишня», «Солодка ковбаска» і тарту «Цитрон», виробництво яких їм продемонстрували робітники цеху разом із організаторами екскурсії. І хоч уподобання студентів щодо найсмачнішого тістечка розділилися, однак всі висловили загальну думку, що продукція цеху дуже смачна та гарно декорована.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування кондитерського цеху, стане у пригоді під час вивчення дисциплін «Харчові технології», «Технології кондитерських виробів», також здобувачі зможуть використати її під час виконання курсових проєктів, кваліфікаційних робіт.

Після відвідування кондитерського цеху та дегустації солодощів керуюча магазином, пані Тетяна разом із пані Євгенією відповіли на всі питання студентів і провели вікторину, головним призом якої стали дві смачні піци. Радощам студентів не було меж!

Колектив кафедри висловлює щиру подяку за запрошення та організацію екскурсії менеджерці з персоналу Євгенії Фастовець, керуючій магазином Тетяні Компанієць, завідувачці кондитерського цеху Наталії Чаві та всьому персоналу цеху за приділений час і гостинність і бажає вдячних клієнтів, розвитку й процвітання компанії!

Опублікований: 16-10-2023
Читайте також:
Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови

17 серпня 2023 року у Київській міській державній адміністрації відбулася церемонія нагородження лауреатів Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Традиційно нагородження було приурочене до Міжнародного дня молоді. Відзнаки обдарованій і активній молоді вручив особисто Київськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови 01 вересня 2023

Новий тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає з профорієнтації

Новий навчальний тиждень – нові профорієнтаційні зустрічі на кафедрі готельно-ресторанної справи. До гімназії № 48 Шевченківського району м. Києва завітала заступниця декана по роботі зі студентами факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко і випускниця гімназії Дарія Лукашук, яка є ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає з профорієнтації 16 квітня 2024

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ

Вінницький коледж нашого університету урочисто відсвяткував 13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва. Документи про освіту отримали 41 випускник спеціальності «Харчові технології», з них: 24 за освітньою програмою «Виробництво жирів і жирозамінників», 17 – «Виробництво харчової продукції» та 19 – спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ 12 лютого 2020

Чергові перемоги здобувачів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»!

Нещодавно відбулося нагородження учасників V Міжнародного конкурсу реклами «DO.IT ADS», спрямованого на виявлення та підтримку талановитої молоді, популяризацію загальнолюдських цінностей, профілактику і запобігання проявам негативної поведінки, просвітництво та профорієнтацію у молодіжному середовищі, який проводиться з метою естетичного виховання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергові перемоги здобувачів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»! 03 липня 2024