Н У Х Т

Студенти-менеджери персоналу – волонтери міжнародної HR-TECH конференції

18 жовтня 2019

Студенти-менеджери персоналу – волонтери міжнародної HR-TECH конференції

Як бути інноваційним, якщо ти не Стів Джобс? Як креативна кампанія в соціальних мережах і гейміфікація допомогли відомому бренду оперативно закрити вакансії Z-кандидатами? WFM і віртуальні помічники – що нового в арсеналі ейчарів у Центральній та Східній Європі? Як побудувати start-up культуру в організації online?

Це лише невелика частина кейсів найгучнішої міжнародної HR-TECH конференції в країні – Digital HR Ukraine 2019, що відбулась у центрі «Всі. Свої D12». Участь у ній взяли викладач кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління Юлія Гринюк та студенти 3-го курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці», причому останні – в якості волонтерів-координаторів. Це стало можливим завдяки сприянню випускниці кафедри Владислави Чернової, яка є частиною команди організатора події – Всеукраїнської асоціації HRFORUM. Під її керівництвом вісім наших вихованців попрактикувались у різних напрямках конференц-сервісу: передпідготовчі активності, check-in і реєстрація учасників, допомога у навігації на локаціях, робота на help-desk, операційний супровід і контроль процесів під час презентацій спікерів.

Менеджери персоналу також скористалися нагодою нетворкінгу із СЕО, HR-директорами та експертами мультинаціональних та українських компаній, серед яких – KPMG, Mazars, SAP, Mars, Consulting for Retail, Ancor, HRband, Philip Morris, DEVELOR Ukraine, New Frontier Group, державна нафтогазова компанія Польщі PGNiG SA, EPAM, Metropolitan University of London.

Партнерство між бізнесом і вишами, зокрема, у форматі професійного волонтерства студентів активно практикується на кафедрі економіки праці та менеджменту як частина навчального процесу, тож її викладачі вдячні команді HRFORUM за ініціативу та підтримку молодіжної HRM-спільноти.   

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва. 14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо фахові горизонти здобувачів 15 лютого 2024

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин

Фахівці всіх галузей продовжують докладати усіх зусиль, щоб підтримувати національну економіку України. Не виняток і українські винороби, які не лише виробляють якісну, конкурентоспроможну продукцію, але й опікуються презентацією України перед усією світовою спільнотою як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства. На 30-31 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин 16 серпня 2022

Творчо підійшли до вирішення сучасних проблем галузі магістранти-підприємці

На кафедрі маркетингу успішно відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрантів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля», освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти продемонстрували високий рівень підготовки та наукової роботи, представляючи дослідження на теми розвитку підприємництва, інновацій у торгівлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчо підійшли до вирішення сучасних проблем галузі магістранти-підприємці 16 грудня 2024

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018. Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2018