Н У Х Т

Творчо підійшли до підготовки кваліфікаційних робіт бакалаври-фінансисти

24 червня 2024

Творчо підійшли до підготовки кваліфікаційних робіт бакалаври-фінансисти

На одному подиху пройшли два дні захистів кваліфікаційних робіт здобувачів-бакалаврів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Нелегким видався студентський шлях цього випуску – два роки онлайн-навчання через Covid, два – через воєнний стан. Проте, здобувачі освіти подолали всі труднощі та вчасно представили свої кваліфікаційні роботи до захисту.

Екзаменаційна комісія працювала у складі професорки Лади Шірінян (голова ЕК), доценток Світлани Бойко, Катерини Третяк та Оксани Толстенко. Секретарка ЕК Ярослава Дячук провела підготовчу організаційну роботу та забезпечила своєчасне підключення до онлайн-платформи всіх учасників.

Кваліфікаційні роботи здобувачів були підготовлені за результатами проходження переддипломної практики та основі фінансової звітності підприємств (у т.ч. харчової промисловості), банків, страхових компаній. Четвертокурсникам вдалося творчо підійти до підготовки кваліфікаційних робіт на теми фінансової стійкості підприємств, комплексного оцінювання їх фінансового стану, ефективності використання фінансових ресурсів, нетрадиційних послуг комерційних банків, особливостей оподаткування страхових компаній, стану та перспектив розвитку страхового ринку в Україні тощо.

Екзаменаційна комісія, заслухавши доповіді, відповіді на запитання та оцінивши зміст кваліфікаційних робіт, ухвалила рішення про присвоєння здобувачам освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Голова комісії, професорка Лада Шірінян та гарантка освітньої програми, доцентка Світлана Бойко привітали випускників із успішним захистом, побажали успіхів у кар’єрному зростанні, здійснення заповітних мрій і мирного неба над головою та запросили на навчання до магістратури в рідному університеті!

Опублікований: 24-06-2024
Читайте також:
Відкрите заняття з дисципліни «Друга іноземна мова (французька мова)»

Серію відкритих занять у І семестрі 2022-2023 н.р. на кафедрі іноземних мов професійного спрямування завершено! 28 листопада 2022 року доцентка кафедри Світлана Мусійчук провела заняття «Arrivée à l’hôtel» (Приїзд до готелю) з дисципліни «Друга іноземна мова (французька мова)» зі здобувачами вищої освіти групи Ф1 (ГС-2-5 + ГС-2-8) факультету готел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з дисципліни «Друга іноземна мова (французька мова)» 29 листопада 2022

Бізнес-ідеї сучасного покоління

2 грудня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках проведення методичної декади маркетингу та туризму відбулася студентська конференція «Бізнес-ідеї сучасного покоління». Організували та провели конференцію викладач Олександра Храбатин і директор навчально-тренувальної фірми «Смерічка» Марина Калініна, за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-ідеї сучасного покоління 04 грудня 2019

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Студентка 3 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» Анастасія Роботько взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Високий рівень представленого дослідження (науковий керівник – асистент кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 10 червня 2019

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи – «visiting professor» у фаховому коледжі нашого університету

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук прочитала лекцію як «visiting professor» здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій». Лекторка висвітлювала для слухачів те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи – «visiting professor» у фаховому коледжі нашого університету 26 листопада 2021