Н У Х Т

Студенти-менеджери персоналу – волонтери міжнародної HR-TECH конференції

18 october 2019

Студенти-менеджери персоналу – волонтери міжнародної HR-TECH конференції

Як бути інноваційним, якщо ти не Стів Джобс? Як креативна кампанія в соціальних мережах і гейміфікація допомогли відомому бренду оперативно закрити вакансії Z-кандидатами? WFM і віртуальні помічники – що нового в арсеналі ейчарів у Центральній та Східній Європі? Як побудувати start-up культуру в організації online?

Це лише невелика частина кейсів найгучнішої міжнародної HR-TECH конференції в країні – Digital HR Ukraine 2019, що відбулась у центрі «Всі. Свої D12». Участь у ній взяли викладач кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління Юлія Гринюк та студенти 3-го курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці», причому останні – в якості волонтерів-координаторів. Це стало можливим завдяки сприянню випускниці кафедри Владислави Чернової, яка є частиною команди організатора події – Всеукраїнської асоціації HRFORUM. Під її керівництвом вісім наших вихованців попрактикувались у різних напрямках конференц-сервісу: передпідготовчі активності, check-in і реєстрація учасників, допомога у навігації на локаціях, робота на help-desk, операційний супровід і контроль процесів під час презентацій спікерів.

Менеджери персоналу також скористалися нагодою нетворкінгу із СЕО, HR-директорами та експертами мультинаціональних та українських компаній, серед яких – KPMG, Mazars, SAP, Mars, Consulting for Retail, Ancor, HRband, Philip Morris, DEVELOR Ukraine, New Frontier Group, державна нафтогазова компанія Польщі PGNiG SA, EPAM, Metropolitan University of London.

Партнерство між бізнесом і вишами, зокрема, у форматі професійного волонтерства студентів активно практикується на кафедрі економіки праці та менеджменту як частина навчального процесу, тож її викладачі вдячні команді HRFORUM за ініціативу та підтримку молодіжної HRM-спільноти.   

Published on: 18-10-2019
Read also:
Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі...

READ YOURSELF

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників 04 july 2019