Н У Х Т

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування

17 грудня 2021

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування

Як скласти ЗНО (ЄВІ), якщо нічого не знаєш? Таке питання випускники часто ставлять пошуковикам, коли до тестування залишаються лічені дні. Вочевидь, сподіваються, що світові всезнайки підкажуть адресу, за якою можна знайти чарівну пігулку, з’їсти її перед тестуванням, промовивши певні магічні слова, і WOW – у сертифікаті з’явиться прохідний бал, а то й навіть вище прохідного.

Студентів умовно можна поділити на дві категорії: ті, хто цілеспрямовано та завчасно готується до тестування, і ті, кому можна сказати «по барабану» – якось буде.

Насправді багато студентів вважають, що складання іспиту ЄВІ в магістратуру – справа відповідальна і готуватися до неї потрібно заздалегідь. Тому вже зараз готуються до ЄВІ разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування, доцентами Інною Форостюк і Оленою Галинською, які мають багаторічний досвід підготовки до цього іспиту і використовують сучасні матеріали видавництв «Cambridge», «Лінгвіст», «Pearson», створені для підготовки до екзаменів різних форматів, у тому числі й ЄВІ.

Студенти факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого у складі кількох груп протягом місяця навчаються хитрим і не дуже стратегіям підготовки до ЄВІ, відпрацьовують типові завдання, використовують цікаві онлайн-додатки для вивчення нової лексики. Час ще є, щоб і попрацювати, і сесію успішно скласти, і про відпочинок не забути, відкинувши далеко той «барабан», який в вступити до магістратури навряд чи допоможе.

Опублікований: 17-12-2021
Читайте також:
Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 листопада 2021

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка 24 квітня 2024

Важливий етап дипломного проектування подоланий!

Не секрет, що грудень – тривожний період для більшості студентів, адже наближається сесія, і вони повинні бути готові до найрізноманітніших випробувань. Одним із таких хвилюючих моментів для студентів-біотехнологів 4 курсу є захист курсових проектів з дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв», одного з основних видів самостійної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап дипломного проектування подоланий! 26 грудня 2018

Трансформаційні процеси освіти та акредитація освітніх програм: семінар для гарантів

Сьогодні відбувся черговий семінар для гарантів освітніх програм від Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. У фокусі уваги учасників – трансформаційні процеси освіти та акредитація освітніх програм. Розпочали захід директорка Центру Олена Подобій і доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трансформаційні процеси освіти та акредитація освітніх програм: семінар для гарантів 14 жовтня 2025