Н У Х Т

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування

17 грудня 2021

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування

Як скласти ЗНО (ЄВІ), якщо нічого не знаєш? Таке питання випускники часто ставлять пошуковикам, коли до тестування залишаються лічені дні. Вочевидь, сподіваються, що світові всезнайки підкажуть адресу, за якою можна знайти чарівну пігулку, з’їсти її перед тестуванням, промовивши певні магічні слова, і WOW – у сертифікаті з’явиться прохідний бал, а то й навіть вище прохідного.

Студентів умовно можна поділити на дві категорії: ті, хто цілеспрямовано та завчасно готується до тестування, і ті, кому можна сказати «по барабану» – якось буде.

Насправді багато студентів вважають, що складання іспиту ЄВІ в магістратуру – справа відповідальна і готуватися до неї потрібно заздалегідь. Тому вже зараз готуються до ЄВІ разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування, доцентами Інною Форостюк і Оленою Галинською, які мають багаторічний досвід підготовки до цього іспиту і використовують сучасні матеріали видавництв «Cambridge», «Лінгвіст», «Pearson», створені для підготовки до екзаменів різних форматів, у тому числі й ЄВІ.

Студенти факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого у складі кількох груп протягом місяця навчаються хитрим і не дуже стратегіям підготовки до ЄВІ, відпрацьовують типові завдання, використовують цікаві онлайн-додатки для вивчення нової лексики. Час ще є, щоб і попрацювати, і сесію успішно скласти, і про відпочинок не забути, відкинувши далеко той «барабан», який в вступити до магістратури навряд чи допоможе.

Опублікований: 17-12-2021
Читайте також:
Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show

Найкращий досвід роботи з українською гастрономічною спадщиною та нові підходи в роботі з українськими стравами й продуктами переймали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show, що об’єднала шеф-кухарів, рестораторів, виробників, гастроблогерів і всіх, хто цікавиться розвитком сучасної укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show 30 квітня 2024

Звіти з практики – захищені!

5 березня відбулися онлайн-захисти звітів з практики здобувачами вищої освіти другого курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». З 1 по 28 лютого студенти проходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звіти з практики – захищені! 10 березня 2021

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії

Знайомство з хімічними дисциплінами завжди було важливою складовою процесу підготовки майбутніх інженерів-технологів. На кафедрі харчової хімії приділяється особлива увага розробленню навчальних планів, наповненню лекційних курсів цікавим і сучасним матеріалом. Ось і дощовим ранком 7 жовтня 2020 року відбулося надзвичайно цікаве і насичене лекційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії 08 жовтня 2020

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів невтомно працює в період карантину. 27 квітня розпочався тиждень захистів індивідуальних робіт здобувачів. Робота була організована у вигляді онлайн-конференції. Студенти спеціальності «Харчові технології» розпочали захист звітів із переддипломної практики, які в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів 28 квітня 2020