Н У Х Т

Ось і фініш…

17 червня 2021

Ось і фініш…

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання у формі атестаційного екзамену з профільних дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів ресторанного господарства» та «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства».      

Зі словами привітання до здобувачів звернулися члени екзаменаційної комісії: завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, доценти Андрій Гавриш, Олена Павлюченко та Віра Зуйко. Далі секретар Екзаменаційної комісії Володимир Захаров детально ознайомив здобувачів із процедурою та регламентом, після чого розпочалися хвилюючі 100 хвилин тестування.

За результатами атестаційного екзамену усі здобувачі отримали позитивні оцінки.

Вітаємо технологів із успішним складанням бакалаврського іспиту, бажаємо натхнення, завзяття у підкоренні нових наукових вершин та успіху й легкості при складанні ЄВІ й вступних іспитів до магістратури! 

Опублікований: 17-06-2021
Читайте також:
Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах кафедри відбувається підсумкова конференція здобувачів по результатах проходження виробничої практики на передових м'ясопереробних підприємствах країни. Ось цього року 5 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів 06 жовтня 2020

Літнє поповнення бібліотечних фондів

Науково-технічна бібліотека університету активно працює над поповненням і оновленням своїх фондів. Упродовж літа відбулися надходження нової літератури та періодики. На сайті бібліотеки, у розділі «Інформаційна діяльність» опублікований інформаційний бюлетень «Нові надходження № 7-8 (липень-серпень)», який містить відомості про нові надходження ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літнє поповнення бібліотечних фондів 28 серпня 2021

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася відкрита лекція «Холодильне устаткування для складських приміщень закладів ресторанного господарства» доцента В’ячеслава Губені для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» завітали колеги, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування 22 жовтня 2018

І моральне задоволення, і призи: професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів активно співпрацює зі спільнотою Вікімедіа

Відкритий доступ до інформації є надзвичайно важливою ініціативою у науковому світі. Він не лише сприяє підвищенню інформованості громадськості про новітні наукові відкриття, але й прискорює науковий прогрес, адже дослідники можуть легше взаємодіяти між собою. Важливу роль у поширенні знань відіграє Вікіпедія – вільна енциклопедія, створена спільно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І моральне задоволення, і призи: професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів активно співпрацює зі спільнотою Вікімедіа 19 липня 2023