Н У Х Т

Ось і фініш…

17 червня 2021

Ось і фініш…

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання у формі атестаційного екзамену з профільних дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів ресторанного господарства» та «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства».      

Зі словами привітання до здобувачів звернулися члени екзаменаційної комісії: завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, доценти Андрій Гавриш, Олена Павлюченко та Віра Зуйко. Далі секретар Екзаменаційної комісії Володимир Захаров детально ознайомив здобувачів із процедурою та регламентом, після чого розпочалися хвилюючі 100 хвилин тестування.

За результатами атестаційного екзамену усі здобувачі отримали позитивні оцінки.

Вітаємо технологів із успішним складанням бакалаврського іспиту, бажаємо натхнення, завзяття у підкоренні нових наукових вершин та успіху й легкості при складанні ЄВІ й вступних іспитів до магістратури! 

Опублікований: 17-06-2021
Читайте також:
Перемоги магістрів-біотехнологів не закінчуються!

19 квітня на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Біотехнологія XXI століття», присвячена 185-річчю з дня народження Дмитра Менделєєва. Традиційно кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ охоче та із зацікавленням д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги магістрів-біотехнологів не закінчуються! 23 квітня 2019

Будуємо StartUp-екосистему НУХТ разом!

Усіх магістрантів, хто обрав із загальноуніверситетського каталогу вибіркових дисциплін дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами», вітаємо з початком цікавого шляху відкриттів. Це – курс, до якого доєднані тисячі студентів із усієї України. Він має менторську підтримку підприємців Естонії, Ізраїлю та реалізується у ра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будуємо StartUp-екосистему НУХТ разом! 01 лютого 2023

Діджитал-профорієнтація від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

6 квітня 2024 року викладацько-студентський колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка гостинно зустрічав майбутніх вступників в онлайні на традиційному OPEN DAY. Відкрила профорієнтаційний івент в освітньому діджитал-просторі деканка факультету Віта Цирульнікова, яка презентувала учасникам пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діджитал-профорієнтація від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 08 квітня 2024

Забезпечено високий рівень практичної підготовки здобувачів першого курсу

За підтримки керівництва ПрАТ «МХП» у рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» протягом лютого-березня 2024 року було організовано проведення лабораторних робіт у Кулінарно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечено високий рівень практичної підготовки здобувачів першого курсу 18 березня 2024