Н У Х Т

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня

01 серпня 2019

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня

Вступники, які отримали рекомендації на бюджет, мали виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 31 липня. Після цього, не пізніше 12 години сьогодні, 1 серпня, має відбутися зарахування вступників за кошти державного або регіонального бюджету.

Така норма визначена умовами прийому до закладів вищої освіти для вступників, які вступають на перший курс для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (медичного магістра) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання.

Відповідно, навчальні заклади мають видати накази про зарахування вступників на бюджет та змінити статуси заяв в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

Після цього у електронних кабінетах статус заяви зарахованого вступника має змінитись зі статусу «Рекомендовано до зарахування» на статус «Включено до наказу».

Також, 1 серпня після 12:00 розпочнеться надання рекомендацій до зарахування для вступників, які вступають на контракт на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції.

Статуси заяв таких вступників будуть змінюватися зі статусу «Допущено до конкурсу» на статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)».

Строки зарахування вступників на контракт визначаються Правилами вступу до закладу вищої освіти. Зокрема, у нашому університеті зарахування вступників на контракт за небюджетними пропозиціями триватиме до 30 вересня.

 

Опублікований: 01-08-2019
Читайте також:
Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Стрімкий розвиток  ІТ-технологій і вплив їх на сучасний ринок, розвиток індустрії та систем послуг змушує вивчати закони їх функціонування, вплив на суспільство та способи використання. Тож викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова та Лариса Яненко відгукнулися на пропозицію пройти курс навчання за темою «Створе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 березня 2023

Держатестація наукових напрямів університетів стартує у серпні

Державна атестація наукової діяльності вишів, підпорядкованих МОН, відбудеться цього року – прийом документів від університетів почнеться в серпні. Порядок і методика атестації залишаться без змін, тож закладам вищої освіти потрібно буде подати інфоматеріали за 2015-2019 роки. Про це повідомила генеральний директор директорату науки та інновацій М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держатестація наукових напрямів університетів стартує у серпні 20 липня 2020

Дистанційний захист бакалаврів-біотехнологів успішно завершений!

Чотири довгих-довгих, спекотних, виснажливих дні в on-line режимі відбувалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». З раннього ранку та до пізнього вечора члени Екзаменаційної комісії, не відриваючись від моніторів, переглядали презентації претендентів на здобуття о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційний захист бакалаврів-біотехнологів успішно завершений! 18 червня 2020

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі

Цю всесвітньо відому булочку з корицею сьогодні може спекти кожна людина, що любить готувати на своїй кухні та оздоблювати  страву різними начинками: горіхами, соусами і карамеллю. Вирішили опанувати мистецтво приготування сінабонів і студенти групи 41-ТХ Полтавського фахового коледжу НУХТ і звернулися за допомогою до викладачки Оксани Палаш, яка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі 25 жовтня 2022