Н У Х Т

Стейкхолдери мотивують першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 вересня 2021

Стейкхолдери мотивують першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 вересня, напередодні першого дня дистанційного навчання, на кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» відбувся гостьовий лекторій для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа», організований гаранткою освітньо-професійної програми Вітою Цирульніковою і відповідальною від випускової кафедри за організацію практичної підготовки Оленою Шидловською.

Запрошена спікерка – стейкхолдерка, директорка управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» і членкиня робочої групи освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», яка систематично бере активну учать в її удосконаленні, Тамара Коростильова.

«Президент Готель» – один із найбільших готелів Києва, який є базою практичної підготовки для здобувачів вищої освіти другого, третього і четвертого року навчання спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Тамара Коростильова запросила першокурсників до віртуальної екскурсії 4-зірковим готелем у центрі м. Київ, познайомивши їх із концепцією, дизайнерським рішенням, айдентикою і гостинною атмосферою вітчизняного підприємства, яку створює дружній, відповідальний, мотивований колектив професіоналів.

Слухачі лекторію ніби побували у кожному департаменті готельного підприємства – у службі прийому і розміщення зустрічали гостя і розміщували у номери різних категорій, від бізнес до Президентського люкса, організовували room-service і харчування у закладах ресторанного господарства при готелі, бізнес-заходи у конференц-залах, надавали оздоровчі послуги у фітнес-центрі, вивчали меню ресторану, лоббі-бару і ексклюзивної авторської кондитерської «Президент Готелю». Бізнес-процеси, функціональні обов’язки працівників кожного департаменту, формування вартості номерів, основні й додаткові готельні послуги, hard і soft skills фахівців сфери гостинності – це все було предметом спілкування під час лекторію.

Тамара Коростильова підтримувала активну комунікацію з аудиторією впродовж всієї лекції, цікавилася мотивацією першокурсників щодо вибору спеціальності та ділилася своєю історією успіху у професії, яка розпочиналася у першому 5-зірковому вітчизняному готелі «Premier Palace Hotel», а також цікавими готельними проєктами.

Гостя зазначила, що їй дуже приємно зустрічати у департаментах «Президент Готелю» практикантів із числа студентів нашої спеціальності «Готельно-ресторанна справа», що обумовлено їхнім високим рівнем теоретичної підготовки, комунікабельністю та іншомовною компетентністю.

Це був натхненний лекторій від професіонала своєї справи про філософію і цінність гостинності, який заряджає на успішну професійну реалізацію в готельній індустрії.

Після бурхливих овацій першокурсників, лекторка навчальної дисципліни «Основи гостинності», в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова подякувала Тамарі Коростильовій за плідну співпрацю, високий професіоналізм і вагомий внесок у підготовку фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи і здобувачі вищої освіти з нетерпінням чекають на нові зустрічі! 

Опублікований: 24-09-2021
Читайте також:
У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому

У Києві, на будинку по вулиці Лейпцизькій 2/37, в якому більше 30 років жив видатний вчений, ректор нашого університету з 1974 по 2003 рік, академік УААН, двічі лауреат Державної премії Іван Степанович Гулий, було відкрито меморіальну дошку З ім’ям Івана Степановича нерозривно пов’язане стрімке піднесення та потужний розвиток нашого навчального за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому 24 квітня 2023

Кращі знавці англійської визначилися у І турі студентської олімпіади

В останні дні зими 25 студентів НУХТ взяли участь у І турі студентської олімпіади з англійської мови, проведеної кафедрою іноземних мов професійного спілкування. Студенти різних років навчання – від першокурсників до магістрів – проявили неабияку зацікавленість у події, долучилися навіть ті учасники, які попередньо не реєструвалися. Олімпіада вклю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі знавці англійської визначилися у І турі студентської олімпіади 01 березня 2019

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

На базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основна мета проведення конференції – залучення студентів, аспірантів і молодих учених до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 грудня 2022

Смаколики до свята від сумчан

14 жовтня українці святкують одразу три свята – Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, і дуже молоде свято День захисників і захисниць України. Нині широкомасштабне вторгнення російських військ змусило кожну українську родину зустрічати свято з особливим трепетом, символізмом і надією. Ми усі прагнемо миру, чекаємо на Пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смаколики до свята від сумчан 17 жовтня 2022