Н У Х Т

Стейкхолдери мотивують першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 вересня 2021

Стейкхолдери мотивують першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 вересня, напередодні першого дня дистанційного навчання, на кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» відбувся гостьовий лекторій для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа», організований гаранткою освітньо-професійної програми Вітою Цирульніковою і відповідальною від випускової кафедри за організацію практичної підготовки Оленою Шидловською.

Запрошена спікерка – стейкхолдерка, директорка управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» і членкиня робочої групи освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», яка систематично бере активну учать в її удосконаленні, Тамара Коростильова.

«Президент Готель» – один із найбільших готелів Києва, який є базою практичної підготовки для здобувачів вищої освіти другого, третього і четвертого року навчання спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Тамара Коростильова запросила першокурсників до віртуальної екскурсії 4-зірковим готелем у центрі м. Київ, познайомивши їх із концепцією, дизайнерським рішенням, айдентикою і гостинною атмосферою вітчизняного підприємства, яку створює дружній, відповідальний, мотивований колектив професіоналів.

Слухачі лекторію ніби побували у кожному департаменті готельного підприємства – у службі прийому і розміщення зустрічали гостя і розміщували у номери різних категорій, від бізнес до Президентського люкса, організовували room-service і харчування у закладах ресторанного господарства при готелі, бізнес-заходи у конференц-залах, надавали оздоровчі послуги у фітнес-центрі, вивчали меню ресторану, лоббі-бару і ексклюзивної авторської кондитерської «Президент Готелю». Бізнес-процеси, функціональні обов’язки працівників кожного департаменту, формування вартості номерів, основні й додаткові готельні послуги, hard і soft skills фахівців сфери гостинності – це все було предметом спілкування під час лекторію.

Тамара Коростильова підтримувала активну комунікацію з аудиторією впродовж всієї лекції, цікавилася мотивацією першокурсників щодо вибору спеціальності та ділилася своєю історією успіху у професії, яка розпочиналася у першому 5-зірковому вітчизняному готелі «Premier Palace Hotel», а також цікавими готельними проєктами.

Гостя зазначила, що їй дуже приємно зустрічати у департаментах «Президент Готелю» практикантів із числа студентів нашої спеціальності «Готельно-ресторанна справа», що обумовлено їхнім високим рівнем теоретичної підготовки, комунікабельністю та іншомовною компетентністю.

Це був натхненний лекторій від професіонала своєї справи про філософію і цінність гостинності, який заряджає на успішну професійну реалізацію в готельній індустрії.

Після бурхливих овацій першокурсників, лекторка навчальної дисципліни «Основи гостинності», в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова подякувала Тамарі Коростильовій за плідну співпрацю, високий професіоналізм і вагомий внесок у підготовку фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи і здобувачі вищої освіти з нетерпінням чекають на нові зустрічі! 

Опублікований: 24-09-2021
Читайте також:
Цікаве про мікроконтролери трускавецьким ліцеїстам

Старший викладач кафедри автоматизації і комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Євген Проскурка прочитав гостьову лекцію «Цікаве про мікроконтролери» учням десятого класу навчально-виховного комплексу «Середня загальноосвітня школа №2-гімназія» міста Трускавця Львівської області. Викладач ознайомив школярів із лабораторі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве про мікроконтролери трускавецьким ліцеїстам 05 листопада 2024

Успішний захист докторської дисертації на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

14 квітня 2021р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся успішний захист дисертації «Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв» доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентином Олішевським на здобуття наукового с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист докторської дисертації на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 16 квітня 2021

Захистіть свій харчовий продукт: відкрита лекція англійською мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Відкрита лекція англійською мовою з дисципліни «Технології пакування» відбулася на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 11 жовтня 2023 року. Тема лекції – «Технології пакування продукції в модифікованому газовому середовищі». Лекторка – доцентка кафедри, к.т.н. Анастасія Деренівська. Учасниками та відвідувачами лекції стали студенти 4 курсу г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистіть свій харчовий продукт: відкрита лекція англійською мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 12 жовтня 2023

Настановча зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» з першокурсниками

5 вересня відбулася зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій зі студентами першого курсу, групи ХТ-1-9, які навчаються за цією освітньою програмою. На зустрічі також була присутня старша кураторка групи, старша викладачка каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Настановча зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» з першокурсниками 15 вересня 2023