Н У Х Т

Спортивне свято у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ

17 лютого 2017

Спортивне свято у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ

Днями у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості нашого університету відбулося спортивно-танцювальне свято. Студенти з 15 груп вийшли на сцену вщент заповненої глядачами актової зали позмагатися у танцювальному конкурсі. У надзвичайно напруженій та емоційній боротьбі перемогу здобула команда групи М-2  (спеціальність «Маркетинг»), друге місце у дівчат з групи Г-3 (спеціальність «Готельне обслуговування»), третє посіли спортсменки з групи В-3а (спеціальність «Виробництво харчової продукції»).

Приз глядацьких симпатій вибороли  студентки з групи Г-2б (спеціальність «Готельне обслуговування»).

Справжній вибух позитиву і емоцій викликав у глядачів виступ студента групи Х-3 Юрія Михайліва, який чудово виконав пісні Дзідзьо. Також варто відзначити професійний виступ  багаторазового призера чемпіонатів України зі спортивних танців Остапа Кордіяки з групи В-1а, який разом зі своєю партнеркою виконав румбу.

Силу і міць продемонстрували спортсмени секції гирьового спорту. Під керівництвом тренера Степана Жура вони легко піднімали гирі вагою 32  і 24 кг.

Усі команди-учасниці отримали солодкі подарунки і грамоти.

Змагання організували і провели фахівці комісії фізичного виховання.

Опублікований: 17-02-2017
Читайте також:
Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні ми знову зустрічали гостей. Час до початку вступної кампанії мине дуже швидко, тож навчально-наукові підрозділи університету не втрачають жодної нагоди, щоб ознайомити майбутніх вступників з нашими освітніми пропозиціями, аби вони не помилилися у виборі майбутньої професії, й допомогти їм зорієнтуватися у особливостях вступу. День відкрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету 11 листопада 2023

Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін

15 та 16 квітня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися зустрічі робочої групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого та третього курсів денної і заочної ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін 18 квітня 2024

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 грудня 2023

Тренди розвитку упаковки та вимоги європейських стандартів на лекції від фахівчині компанії Univest

«Упаковка, яку обирають» – лекція директорки з маркетингу компанії Univest Тетяни Власової перевершила очікування студентів, які вивчають комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки, викладачів і вчених пакувальної галузі. Вони дізналися про раціональні підходи з проведення маркетингових досліджень і вибір цільової аудиторії, про тренд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди розвитку упаковки та вимоги європейських стандартів на лекції від фахівчині компанії Univest 01 листопада 2023