Н У Х Т

Слухачам підготовчих курсів про спеціальність «Харчові технології»

18 січня 2020

Слухачам підготовчих курсів про спеціальність «Харчові технології»

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється поповненню контингенту вступників на спеціальність «Харчові технології». Тож доцент кафедри Олександра Гащук зустрілася зі слухачами підготовчих курсів Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ із метою орієнтації їх у визначенні майбутньої професії.

Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та зокрема, здобуття освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр» за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», викладач детально розповіла про історію, традиції та наукові досягнення кафедри, видатних випускників, перспективи працевлаштування.

Присутні отримали рекламні матеріали про Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ і, зокрема кафедру технології м'яса і м'ясних продуктів, що містять інформацію про освітні програми, а також про умови вступу та навчання.

Опублікований: 18-01-2020
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Щоб досягнути поставленої мети і захистити дипломні проекти вчасно студенти наполегливо працювали, застосув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання 20 лютого 2017

Першокурсники відкривають неймовірну красу ботанічного саду ім. М.М. Гришка

Напередодні дня Києва здобувачі групи ХЕ-1-7 разом із кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали ботанічний сад ім. М.М. Гришка. Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка – це не тільки ботанічний сад із неймовірною кількістю прекрасних рослин, а й науково-дослідна установа для проєктування і створ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники відкривають неймовірну красу ботанічного саду ім. М.М. Гришка 27 травня 2024

Нанотехнології: лекція від професіонала

Магістранти освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», а також здобувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії», які у весняному семестрі обрали вибіркові дисципліни «Нанобіотехнології» та «Мікробні технології наночасток благородних металів» разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Оксаною Скро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нанотехнології: лекція від професіонала 18 березня 2024

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету 16 липня 2021