Н У Х Т

Брейн-ринг, як мотивуюча складова навчального процесу

15 жовтня 2020

Брейн-ринг, як мотивуюча складова навчального процесу

Інтелектуальна гра брейн-ринг на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці все ж відбулася в офлайн-форматі!

Уже традиційно студенти-екологи самі створюють інтелектуальну гру брейн-ринг і змагаються за додаткові бали та звання найрозумніших з дисципліни «Екологія харчових виробництв». Група ділиться на дві команди. Кожний студент особисто готує запитання для брейн-рингу по темах, опрацьованих під час вивчення дисципліни, потім команда колективно відбирає найскладніші, «з хитринкою».

Такий формат занять дозволяє відчути командний дух, відповідальність за своїх одногрупників, спортивний азарт, весь спектр емоцій – від радості перемоги до розчарування поразки. Це не просто цікава та мотивуюча гра, вона ще й розвиває логічне мислення, комунікативні навички, відповідальність. Крім того, переможці отримують додаткові бали з дисципліни «Екологія харчових виробництв», що також гарно стимулює інтелектуальну діяльність.

А цього року студенти групи ЕК-4-3 виявилися ще й такими дружними, що навіть намагалися допомогти суперникам, направляючи їх обговорення у правильне русло. Адже змагання змаганням, а дружба та взаємодопомога – понад усе.

Приємно, що майбутні екологи не тільки розумні, але і вміють працювати з партнерами для досягнення спільної мети.

Вітаємо переможців, а переможеним бажаємо виграти матч-реванш! 

Опублікований: 15-10-2020
Читайте також:
Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів провела науковий семінар на базі Української лабораторії якості і безпеки АПК НУБіП України. Колектив кафедри досить детально ознайомили зі структурою лабораторії, яка є провідною установою в системі управління якістю АПК. З 2007 року лабораторія акредитована відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 (ISO/IEC 170...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів 08 листопада 2019

Деталізація концепції державного забезпечення якості лікарських засобів від фахівчині корпорації «Артеріум»

У рамках вивчення дисциплін «Технології мікробного синтезу лікарських засобів» і «Промислова технологія лікарських засобів» майбутні фахівці-біотехнологи третього курсу навчання не оминули нагоди скористатися запрошенням відвідати гостьову лекцію від колишньої студентки нашого університету Анастасії Бондаренко. Зустріч відбулася в онлайн-режимі на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталізація концепції державного забезпечення якості лікарських засобів від фахівчині корпорації «Артеріум» 11 червня 2021

У фокусі уваги – педагогічна майстерність

Зростанню професійної майстерності педагогічних працівників, удосконаленню вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у нашому навчально-науковому комплексі зажди приділяється велика увага. І навіть воєнний стан не стає на заваді нашим викладачам підвищувати свої професійні компетенції. Днями у Львівському фаховому коледжі харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги – педагогічна майстерність 20 квітня 2022

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2018