Н У Х Т

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 лютого 2024

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування».

На захисті були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких старший викладач кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Юрій Коренець і директор ГО «Ресторанна Гільдія» Богдан Михайлов.

Були представлені дослідження: Анни Станкевич «Розширення асортименту борошняних страв для ресторану з італійською кухнею», Олени Олексієнко «Розроблення технології страв з м’яса для кафе загального типу», Аліни Козак «Розширення асортименту холодних закусок для ресторану першого класу», Олени Камець «Моделювання рецептур супів для кафе загального типу», Миколи Дідика «Удосконалення технології основних страв для кафе загального типу», Оксани Мисюри «Розширення асортименту в меню основних страв для ресторану першого класу», Богдана Бойка «Удосконалення технології виробів із листкового тіста для ресторану».

Здобувачі освіти привернули увагу до широкого спектра актуальних питань у ресторанному бізнесі. Вони зосередилися на розширенні асортименту та удосконаленні технологій інноваційних страв у закладах ресторанного господарства, спираючись на власні дослідження та практичний досвід. Це включало аналіз сучасних тенденцій у технологіях продукції ресторанного господарства, вивчення органолептичних і фізико-хімічних показників для подальшого пошуку інноваційних рішень і розв'язання актуальних проблем.

Стейкхолдери відзначили не лише теоретичні знання студентів, а й їхню здатність успішно впроваджувати свої ідеї у практику роботи ресторанів. Вони підкреслили актуальність тем, їх новаторський характер і практичну цінність, що є важливим кроком у розвитку галузі в цілому. Це є свідченням зацікавленості студентів у постійному вдосконаленні своїх навичок і підвищенні професійної майстерності у ресторанному бізнесі.

Вітаємо здобувачів та їх керівників із успішним захистом. Бажаємо подальших досягнень у професійній діяльності!

Опублікований: 16-02-2024
Читайте також:
Науковий доробок технологів ресторанної продукції

11 квітня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» та секції «Технології харчування та оздоровчих продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок технологів ресторанної продукції 18 квітня 2024

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції нині активно проводиться локальний монiторинг чинних освітніх програм підготовки здобувачів із метою оцінювання якості освітніх послуг і визначення шляхів подальшого удосконалення змісту освітніх програм. 31 січня 2023 року відбулося чергове засідання членів проєктної групи освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 01 лютого 2023

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення

31 січня 2017 року у Полтавському коледжі харчових технологій  нашого університету відбувся випускний вечір студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Щасливої долі та успіхів у професійній діяльності побажав випускникам директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш і  вручив їм дипломи молодшого спеціаліста. Вісім студентів – Анге...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення 01 лютого 2017

Переможці екологічної вікторини отримали свої призи

21-23 березня в університеті у рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ працювала Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». В останній день її роботи відбулася екологічна вікторина, переможці якої вже отримали свої заслужені призи, а усі учасники – сертифікати. Нагадаємо, переможцями вікторини стали: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці екологічної вікторини отримали свої призи 02 квітня 2024