Н У Х Т

Реальні проблеми бізнес-середовища України у кваліфікаційних роботах здобувачів-підприємців

23 червня 2025

Реальні проблеми бізнес-середовища України у кваліфікаційних роботах здобувачів-підприємців

17 та 19 червня 2025 року відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» (спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля»). Цей етап став кульмінацією чотирьох років навчання, саморозвитку та академічного зростання.

Студенти презентували інноваційні бізнес-проєкти, аналітичні дослідження сучасних економічних процесів, пропозиції з підвищення ефективності управління підприємствами, цифровізації торгівлі, розвитку логістики, маркетингових стратегій і багато іншого.

У фокусі робіт – реальні проблеми бізнес-середовища України, виклики та можливості підприємництва в сучасних умовах, а також практичні шляхи вдосконалення діяльності реальних компаній. Важливо, що частина проєктів має потенціал до впровадження!

Здобувачі продемонстрували не лише високий рівень теоретичних знань, а й вміння працювати з аналітикою, цифровими інструментами, ринковими трендами та прогнозами. Особливу увагу комісія звернула на практичність запропонованих рішень, логічну аргументацію, глибину досліджень і професійне володіння термінологією.

Колектив кафедри маркетингу висловлює щиру вдячність членам екзаменаційної комісії, а також науковим керівникам – за підтримку, менторство та мотивацію студентів протягом усього періоду підготовки до захисту.

Вітаємо бакалаврів із успішним захистом! Ви – приклад нової хвилі українських підприємців і економістів, готових відповідати на виклики часу, творити, розвивати і змінювати світ навколо! Бажаємо кожному з вас реалізувати свої бізнес-ідеї; побудувати кар'єру мрії; не боятися помилок, бо саме вони ведуть до зростання; завжди залишатися ініціативними, сміливими та відповідальними! Пишаємося вами і чекаємо нових перемог уже на магістерському рівні!

Опублікований: 23-06-2025
Читайте також:
Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини». Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 28 лютого 2019

Барви осені в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся конкурс-виставка осінніх композицій «Барви осені», які підготували студенти коледжу. На виставці були представлені композиції із природного матеріалу, що студенти виготовили власноруч. Барви осені різнокольорові… Жодна інша пора року не милує око таким багатс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барви осені в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 09 жовтня 2019

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії

Карантин і закриті кордони не зупиняють наших талановитих студентів від участі у міжнародних кулінарних конкурсах! 9 травня країни Європи відзначали День Європи. З нагоди цього свята колеги із Разградської філії Русенського університету, партнера кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, вже вп’яте організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії 18 травня 2020

Останній зимовий OPEN DAY факультету біотехнології та екологічного контролю

В останні вихідні зими хтось поспішав насолодитись уже відчутними подихами весни, а профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) провела черговий OPEN DAY в онлайн-форматі. Іще частина майбутніх вступників мала нагоду ближче познайомитися з факультетом та перевагами навчання за запропонованими спеціальностями са...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній зимовий OPEN DAY факультету біотехнології та екологічного контролю 01 березня 2021