Н У Х Т

Складати CV на грантові програми навчилися дослідники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

21 вересня 2022

Складати CV на грантові програми навчилися дослідники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Ольга Коваль і старший викладач Володимир Польовик долучилися до вебінару Швейцарського національного наукового фонду (SNSF) «Ваше резюме – усе про формат CV».

Цей вебінар мав на меті пояснити обґрунтування змін у форматах резюме, що подаються на грантові програми, в тому числі на програми від SNSF, та представити новий формат резюме і його елементи.

Науковий співробітник відділу розвитку Швейцарського національного наукового фонду Мартін фон Аркс у деталях розповів про процедуру розроблення нового формату CV, обґрунтував запропоновані зміни, звернув увагу аудиторії на структуру та елементи нового формату документу, а також розповів, на що звертається увага при розгляді та оцінюванні CV кандидатів. Крім того, учасникам заходу надали інформацію щодо користування порталом SNSF, функціоналом платформи та показали, як можна завантажити на неї власне CV.

Після вебінару дослідники кафедри отримати уявлення про актуальну інформацію, яку слід зазначати при оформленні CV,  оцінили нові формати його написання, а також дізналися, де отримати додаткову інформацію за необхідності.

Опублікований: 21-09-2022
Читайте також:
20 охоронних документів отримали у липні 2020-го винахідники НУХТ!

Протягом липня 2020 року у Державному підприємстві «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) завершене діловодство за 241 заявкою на винаходи на стадії формальної експертизи, за 200 заявками на винаходи на стадії кваліфікаційної експертизи, за 385 заявками на корисні моделі та за 146 заявками на промислові зразки. Серед оформлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

20 охоронних документів отримали у липні 2020-го винахідники НУХТ! 12 серпня 2020

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування поповнюється фахівцями, які підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою міжнародними сертифікатами. Наразі доцентка кафедри Ольга Нежива підтвердила рівень володіння англійською мовою успішним складанням іспиту B2 First (FCE) на рівні В2 та отримала міжнародний сертифікат Cambridge En...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою 03 серпня 2022

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування готують здобувачів-бакалаврів до ЄВІ до магістратури

Студенти четвертого та третього курсів почали активно готуватися до вступних екзаменів до магістратури, приділяючи особливу увагу покращенню своїх англомовних знань і навичок. За ініціативи кафедри іноземних мов професійного спрямування здобувачі факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, біотехнології та екологічного контролю, Навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування готують здобувачів-бакалаврів до ЄВІ до магістратури 29 березня 2021

Провідні фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААНУ зустрілися з магістрантами та викладачами кафедри технології цукру та підготовки води

На кафедрі технології цукру та підготовки води відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» з дисципліни «Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво» за участі провідних науковців Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, докторки технічних наук Ірини Гріненко та доктор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААНУ зустрілися з магістрантами та викладачами кафедри технології цукру та підготовки води 10 листопада 2023