Н У Х Т

Вступники до магістратури склали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО

11 липня 2018

Вступники до магістратури склали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО

11 липня 2018 року відбувся єдиний вступний іспит з іноземної мови для вступників у магістратуру за технологією ЗНО.

Цього року тест складали вступники, які вступають на магістерські спеціальності галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування» та «Міжнародні відносини». Зокрема, всі вони мали скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови – англійської або німецької, або французької, або іспанської. Вступники на «Право» та «Міжнародне право» окрім єдиного вступного іспиту складатимуть також єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

Понад 200 вступників до магістратури нашого університету за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Економіка», «Міжнародні економічні відносини» і «Журналістика» також складали цього дня ЗНО з іноземної мови.

Під час зовнішнього оцінювання учасникам тестування було запропоновано за 60 хвилин надати відповіді на 42 завдання тесту, який складався з двох частин. Частина «Читання» містила 22 завдання. Відповідно, частина «Використання мови» - 20 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, – 42 бали.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбувався за наявності екзаменаційного листка, оригіналу документа, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку) та запрошення-перепустки.

Учасникам тестування було рекомендовано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на проходження тесту, вступники не повинні були мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Результати основної сесії єдиного вступного іспиту будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників не пізніше, ніж за 14 календарних днів від дня проведення тестування. У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результатів вступного випробування вступник має право протягом 3 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів (включаючи день оголошення) подати апеляційну заяву щодо результатів вступних випробувань до Українського центру оцінювання якості освіти.

Також цього дня у нашому університеті складають іспит зі спеціальності понад 40 вступників на навчання до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії денної та заочної форм навчання.

Бажаємо всім вступникам впевненості у своїх силах й успіху при складенні іспиту!

Опублікований: 11-07-2018
Читайте також:
Жвава дискусія, цікаві кейси та нові знання

«Технології не замінять людину, але люди, які ними володіють, замінять тих, хто їх ігнорує» – цей вислів став головним меседжем гостьових лекцій про цифрові технології в бізнесі для студентів ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» і ВСП «Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ», які минулого тижня прочитала для майбутніх менеджерів і маркетолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жвава дискусія, цікаві кейси та нові знання 03 березня 2025

Науковий доробок технологів ресторанної продукції

11 квітня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» та секції «Технології харчування та оздоровчих продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок технологів ресторанної продукції 18 квітня 2024

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси

Наприкінці минулого року студентки освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Оксана Бобош і Віра Ленько під керівництвом викладачки Тетяни Голдун взяли участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024, який проходив у місті Жешу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси 03 січня 2025

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

Основною перевагою кожного учасника студентського гуртка «BIOTECH» є мультифункціональність. Науковці встигають все – і це не просто слова! У переліку робіт до виконання в кожного студента є обґрунтування магістерської роботи, виконання експериментальної частини та участь у конкурсах. Однак, найбільш цікавою справою є написання тез і статей на різн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH» 21 листопада 2019