Н У Х Т

Вступники до магістратури склали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО

11 липня 2018

Вступники до магістратури склали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО

11 липня 2018 року відбувся єдиний вступний іспит з іноземної мови для вступників у магістратуру за технологією ЗНО.

Цього року тест складали вступники, які вступають на магістерські спеціальності галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування» та «Міжнародні відносини». Зокрема, всі вони мали скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови – англійської або німецької, або французької, або іспанської. Вступники на «Право» та «Міжнародне право» окрім єдиного вступного іспиту складатимуть також єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

Понад 200 вступників до магістратури нашого університету за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Економіка», «Міжнародні економічні відносини» і «Журналістика» також складали цього дня ЗНО з іноземної мови.

Під час зовнішнього оцінювання учасникам тестування було запропоновано за 60 хвилин надати відповіді на 42 завдання тесту, який складався з двох частин. Частина «Читання» містила 22 завдання. Відповідно, частина «Використання мови» - 20 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, – 42 бали.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбувався за наявності екзаменаційного листка, оригіналу документа, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку) та запрошення-перепустки.

Учасникам тестування було рекомендовано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на проходження тесту, вступники не повинні були мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Результати основної сесії єдиного вступного іспиту будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників не пізніше, ніж за 14 календарних днів від дня проведення тестування. У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результатів вступного випробування вступник має право протягом 3 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів (включаючи день оголошення) подати апеляційну заяву щодо результатів вступних випробувань до Українського центру оцінювання якості освіти.

Також цього дня у нашому університеті складають іспит зі спеціальності понад 40 вступників на навчання до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії денної та заочної форм навчання.

Бажаємо всім вступникам впевненості у своїх силах й успіху при складенні іспиту!

Опублікований: 11-07-2018
Читайте також:
Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

Сьогодні розпочалося приймання документів від вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії». У 2022 році в нашому університеті оголошений прийом до аспірантури за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 102 «Хімія»,133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії» 01 серпня 2022

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Спеціаліст». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів хлібопекарського напряму очолив генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а кондитерського напряму – голова  правлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст» 28 лютого 2017

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

Профорієнтація – важлива складова діяльності колективу нашого університету. До її проведення долучаються всі – і викладачі, і співробітники, і студенти. Фахову організаційну, інформаційну й консультативну допомогу у цьому питанні надають спеціалісти Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Найбільш масштабні і яск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права 12 березня 2020

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

Напередодні травневих свят асистентам кафедри готельно-ресторанної справи Олені Блощинській та Олексію Собіну разом зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 випала нагода стати учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки 07 травня 2018