Н У Х Т

Вступники до магістратури склали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО

11 липня 2018

Вступники до магістратури склали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО

11 липня 2018 року відбувся єдиний вступний іспит з іноземної мови для вступників у магістратуру за технологією ЗНО.

Цього року тест складали вступники, які вступають на магістерські спеціальності галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування» та «Міжнародні відносини». Зокрема, всі вони мали скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови – англійської або німецької, або французької, або іспанської. Вступники на «Право» та «Міжнародне право» окрім єдиного вступного іспиту складатимуть також єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

Понад 200 вступників до магістратури нашого університету за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Економіка», «Міжнародні економічні відносини» і «Журналістика» також складали цього дня ЗНО з іноземної мови.

Під час зовнішнього оцінювання учасникам тестування було запропоновано за 60 хвилин надати відповіді на 42 завдання тесту, який складався з двох частин. Частина «Читання» містила 22 завдання. Відповідно, частина «Використання мови» - 20 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, – 42 бали.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбувався за наявності екзаменаційного листка, оригіналу документа, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку) та запрошення-перепустки.

Учасникам тестування було рекомендовано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на проходження тесту, вступники не повинні були мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Результати основної сесії єдиного вступного іспиту будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників не пізніше, ніж за 14 календарних днів від дня проведення тестування. У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результатів вступного випробування вступник має право протягом 3 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів (включаючи день оголошення) подати апеляційну заяву щодо результатів вступних випробувань до Українського центру оцінювання якості освіти.

Також цього дня у нашому університеті складають іспит зі спеціальності понад 40 вступників на навчання до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії денної та заочної форм навчання.

Бажаємо всім вступникам впевненості у своїх силах й успіху при складенні іспиту!

Опублікований: 11-07-2018
Читайте також:
Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології

«Того, про що не написано – не існує», про цей головний девіз GMP розповіла здобувачам 4 курсу випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджерка (з навчання та розвитку персоналу) служби навчання та розвитку АТ «Київмедпрепарат» Катерина Покойовець. Катерина розповіла про історію створення компанії «Артеріум», про партнерів кор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології 29 жовтня 2021

Прекрасне володіння матеріалом і тісний контакт із аудиторією демонструють молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

23 жовтня старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, кандидат технічних наук Аліна Наконечна прочитала відкриту лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості». Тема лекції – «Технологія цукру та полісахаридів». Викладач прекрасно володіє ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прекрасне володіння матеріалом і тісний контакт із аудиторією демонструють молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 25 жовтня 2019

Erasmus – new experience, emotions and opportunities

Магістрантка освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Олександра Васильєва розпочала навчання на факультеті фізико-математичних і природничих наук Інституту біології у Щецині (Польща) за програмою міжнародної мобільності Erasmus+. Спочатку для всіх учасників обміну провели вітальну сесіє з представниками університету, де озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Erasmus – new experience, emotions and opportunities 31 жовтня 2024

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа». Студенти представили Екзаменаційній комісії з атестації здобувачів вищої освіти проекти різних типів готельних підприємств – турис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів 17 лютого 2018