Н У Х Т

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

30 вересня 2022

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до ще одного цікавого міжнародного заходу. Професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька і Людмила Дейниченко, а також асистентка Ганна Березова були запрошені взяти участь у відкритій онлайн-секції міжнародної конференції Arla Food for Health (AFH), що відбулася 29 вересня.

Захід був організований Копенгагенським та  Орхуським університетами спільно з їх компанією-партнером Arla Foods Ingredients, що є лідером на ринку молочних інгредієнтів і дочірньою компанією молочного кооперативу Arla Foods Amba, який об’єднує 11 200 фермерських господарств Данії і є одним із найбільших молочних виробництв у світі.

Дослідники з Орхуського та Копенгагенського університетів представляли свої наукові надбання та дані досліджень, що фінансуються у рамках проєкту AFH. Представлені дослідження спрямовані на вивчення впливу молочних продуктів та інгредієнтів на здоров’я людини. Представлені теоретичні та лабораторні дослідження верифіковані шляхом проведення серії клінічних випробувань за методиками in vitro та in vivo.

Також у якості спікерів до заходу доєдналися професор Технологічного університету Чалмерса Рікард Ландберг із доповіддю «Роль молочних продуктів в епоху дієт для планети ті індивіда» та представник фонду Novo Nordisk Арне Аструп із виступом на тему «Роль харчування та харчових матриць у профілактиці кардіометаболічних захворювань».

Наші викладачі висловлюють вдячність організаторам заходу та обіцяють застосувати отримані знання при викладанні навчальних дисциплін, закріплених за кафедрою.  

Опублікований: 30-09-2022
Читайте також:
Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Біологія» і «Біотехнології та біоінженерія»

Щороку на базі різних закладів вищої освіти проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життя. Основними завданнями конкурсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Біологія» і «Біотехнології та біоінженерія» 29 січня 2021

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19

Здобувачі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом із доцентками кафедри маркетингу Аліною Бергер і Оксаною Данкеєвою взяли участь у віртуальній сесії круглого столу «Відповідь бізнесу на Covid-19: Підтримка громад, постачальників та службовців», який проводився в рамках Європейського саміту з Цілей сталого розвитку Цент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19 30 жовтня 2020

Молодим викладачам також є чим поділитися з колегами

Триває підготовка до конкурсу на заміщення вакантних посад і на кафедрі готельно-ресторанної справи. Своїми викладацькими навичками діляться молоді викладачі кафедри. 9 жовтня відбулося відкрите практичне заняття асистента кафедри Артема Ущаповського з навчальної дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодим викладачам також є чим поділитися з колегами 22 жовтня 2020

Викладачі кафедри технологій ресторанної і аюрведичної продукції – учасники міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Викладачі кафедри технологій ресторанної і аюрведичної продукції взяли активну участь у міжнародному науковому проєкті «SWorld», який об’єднує науковців із різних країн, включаючи Україну, Молдову, Болгарію та Німеччину. Цей проєкт є важливою платформою для обміну науковими ідеями, налагодження контактів і співпраці між науковцями. Так, викладачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технологій ресторанної і аюрведичної продукції – учасники міжнародного наукового проєкту «SWorld» 06 листопада 2024