Н У Х Т

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

30 вересня 2022

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до ще одного цікавого міжнародного заходу. Професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька і Людмила Дейниченко, а також асистентка Ганна Березова були запрошені взяти участь у відкритій онлайн-секції міжнародної конференції Arla Food for Health (AFH), що відбулася 29 вересня.

Захід був організований Копенгагенським та  Орхуським університетами спільно з їх компанією-партнером Arla Foods Ingredients, що є лідером на ринку молочних інгредієнтів і дочірньою компанією молочного кооперативу Arla Foods Amba, який об’єднує 11 200 фермерських господарств Данії і є одним із найбільших молочних виробництв у світі.

Дослідники з Орхуського та Копенгагенського університетів представляли свої наукові надбання та дані досліджень, що фінансуються у рамках проєкту AFH. Представлені дослідження спрямовані на вивчення впливу молочних продуктів та інгредієнтів на здоров’я людини. Представлені теоретичні та лабораторні дослідження верифіковані шляхом проведення серії клінічних випробувань за методиками in vitro та in vivo.

Також у якості спікерів до заходу доєдналися професор Технологічного університету Чалмерса Рікард Ландберг із доповіддю «Роль молочних продуктів в епоху дієт для планети ті індивіда» та представник фонду Novo Nordisk Арне Аструп із виступом на тему «Роль харчування та харчових матриць у профілактиці кардіометаболічних захворювань».

Наші викладачі висловлюють вдячність організаторам заходу та обіцяють застосувати отримані знання при викладанні навчальних дисциплін, закріплених за кафедрою.  

Опублікований: 30-09-2022
Читайте також:
Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06

26 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 в онлайн-режимі відбулися захисти двох кандидатських дисертацій. Очолив роботу спеціалізованої ради її голова, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Дисертаційну роботу «Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06 28 квітня 2021

Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 березня 2024 року відбулася відкрита лекція завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси на тему «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Технологічна схема виробництва екструзійних продуктів на одно- та двошнековому екструдері» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 березня 2024

Викладачі НУХТ ніколи не зупиняються на досягнутому

Постійне навчання, саморозвиток, мотивація та підвищення професіоналізму й компетентності педагога є важливою складовою успіху кожного навчального закладу. 18-19 квітня 2019 року доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко пройшла підвищення кваліфікації у формі тренінгу «Гейміфікація у процесі викладання просторових дисциплін», який проводил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ ніколи не зупиняються на досягнутому 20 квітня 2019

Інноваційні методики викладання дисциплін опановують викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці

Метою викладача в процесі викладання дисципліни стає безпосередня передача інформації, а також вміння визначати проблеми, позначати дискусійні моменти та орієнтувати студентів, де саме можна отримати відомості з того чи іншого питання. Про інноваційні моделі навчання дізналися викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці з доповіді доцента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні методики викладання дисциплін опановують викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці 05 квітня 2019