Н У Х Т

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

30 вересня 2022

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до ще одного цікавого міжнародного заходу. Професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька і Людмила Дейниченко, а також асистентка Ганна Березова були запрошені взяти участь у відкритій онлайн-секції міжнародної конференції Arla Food for Health (AFH), що відбулася 29 вересня.

Захід був організований Копенгагенським та  Орхуським університетами спільно з їх компанією-партнером Arla Foods Ingredients, що є лідером на ринку молочних інгредієнтів і дочірньою компанією молочного кооперативу Arla Foods Amba, який об’єднує 11 200 фермерських господарств Данії і є одним із найбільших молочних виробництв у світі.

Дослідники з Орхуського та Копенгагенського університетів представляли свої наукові надбання та дані досліджень, що фінансуються у рамках проєкту AFH. Представлені дослідження спрямовані на вивчення впливу молочних продуктів та інгредієнтів на здоров’я людини. Представлені теоретичні та лабораторні дослідження верифіковані шляхом проведення серії клінічних випробувань за методиками in vitro та in vivo.

Також у якості спікерів до заходу доєдналися професор Технологічного університету Чалмерса Рікард Ландберг із доповіддю «Роль молочних продуктів в епоху дієт для планети ті індивіда» та представник фонду Novo Nordisk Арне Аструп із виступом на тему «Роль харчування та харчових матриць у профілактиці кардіометаболічних захворювань».

Наші викладачі висловлюють вдячність організаторам заходу та обіцяють застосувати отримані знання при викладанні навчальних дисциплін, закріплених за кафедрою.  

Опублікований: 30-09-2022
Читайте також:
На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

23-24 квітня 2018 року на базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України. Другий тур Конкурсу проводився у два етапи: 1 етап - заочний (рецен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 24 квітня 2018

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі 24 квітня 2020

Активний початок навчального року

Доволі активним став початок навчального року для викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства. Зокрема, професорка Марина Білько разом зі спеціалістами галузі взяла участь в онлайн-презентації Hochschule Geisenheim University (Німеччина) для українських виноробів. Професори Hochschule Geisenheim University Йон Ханф та Андрій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний початок навчального року 22 вересня 2022

Біотехнологічні студії НУХТ: наука у дії!

Ви коли-небудь виділяли ДНК з бактерій власними руками? Визначали вітаміни у лікарських засобах? Перевіряли мікробіологічну чистоту повітря, води та ґрунту? Учасники Біотехнологічних студій НУХТ не просто спостерігали за наукою – вони досліджували, експериментували та відкривали для себе справжню магію біотехнологій! На кафедрі харчової хімії під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: наука у дії! 28 березня 2025