Н У Х Т

Майбутні фахівці сфери туризму підкорили Говерлу!

29 жовтня 2019

Майбутні фахівці сфери туризму підкорили Говерлу!

Щорічно студенти кафедри туристичного і готельного бізнесу підкорюють найвищу точку України – гору Говерла. Цього року традиційне сходження на висоту 2061 м відбулося 25 жовтня у складі групи із 94 студентів трьох університетів м. Києва: нашого, Національного університету харчових технологій, Київського університету імені Б. Грінченка та Київського університету туризму, економіки та права.

Втомлені і щасливі усі учасники сходження повернулись до Києва і приступили до занять.

Опублікований: 29-10-2019
Читайте також:
Викладацьким досвідом поділився доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу

1 жовтня 2020 р. відбулася відкрита лекція «Технологія створення туристичного продукту» к.е.н., доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Вадима Баєва для здобувачів 3-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Туризм» з дисципліни «Організація туризму (Туроперейтинг)». Основними питаннями, розглянутими під час лекції, були: су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьким досвідом поділився доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 жовтня 2020

Вітання приймають магістри-фінансисти

На кафедрі фінансів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «магістр», які навчалися за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування». Магістранти представили результати своїх досліджень, які стосувалися управління фінансовими результатами підприємства, управління фінансовою стійкістю пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають магістри-фінансисти 26 грудня 2024

Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин досліджує докторант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько – випускниця нашого університету, яка понад 6 років займається проблем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин досліджує докторант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 грудня 2018

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 липня 2023