Н У Х Т

Готується до захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії (PhD) здобувачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

23 грудня 2020

Готується до захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії (PhD) здобувачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології крекерів з додаванням поліпшувача протеолітичної дії, амарантового борошна та пряно-ароматичної сировини» здобувачки Ольги Дзигар. Представлена робота виконана під керівництвом завідувачки кафедри хлібопекарських, кондитерських та бродильних виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Віри Оболкіної.

У своїй доповіді здобувачка навела результати проведеного комплексу досліджень щодо розширення асортименту інноваційних конкурентоспроможних рецептур крекерів із використанням сировини підвищеної біологічної цінності і з антиоксидантними властивостями: амарантового борошна, монарди двійчастої, пажитника сінного та гуміарабіку. З метою забезпечення відповідності структурно-механічних властивостей тіста і консистенції готових виробів вимогам нормативної документації, авторкою впроваджений ряд поліпшувачів різного спектру дії. Також науковицею запропоновані для промисловості рецептури крекеру з підвищеною харчовою цінністю і подовженим строком зберігання.

Рецензентками роботи були призначені професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова та доцентка цієї ж кафедри Олена Кохан, які підкреслили актуальність теми та акцентували увагу на науковій новизні наведених результатів. Рецензентки висловили свої побажання щодо змісту роботи та рекомендували до розгляду у спеціалізованій вчені раді.

Враховуючи рекомендації рецензенток і висловлювання членів колективу, кафедра одноголосно рекомендувала дисертаційну роботу до розгляду на здобуття ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» у спеціалізованій вченій раді, а також рекомендувала вченій раді університету кандидатури голови спеціалізованої вченої ради та офіційних опонентів.

Бажаємо науковиці успішно захистити дисертацію!  

Опублікований: 23-12-2020
Читайте також:
Срібна ракетка

27 квітня у спорткомплексі нашого університету відбулися змагання з настільного тенісу серед збірних команд студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У турнірі взяли участь команди нашого університету, Національної академії СБ України, Міжрегіональної академії управління персоналом, Київського національного університету імені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібна ракетка 28 квітня 2023

З класикою німецького кінематографу мовою оригіналу знайомляться здобувачі освіти

24 травня 2023 року за ініціативи доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольги Неживої третьокурсники спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка, які вивчають німецьку мову приєдналися до проєкту Goethe-Institut в Україні, який у співпраці з Міжнародним кінофестивалем «Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З класикою німецького кінематографу мовою оригіналу знайомляться здобувачі освіти 26 травня 2023

Зустріч гарантки зі здобувачами: акцент на основних положеннях освітнього процесу

Акредитація освітніх програм – важливий процес, який забезпечує підтвердження їх відповідності сучасним стандартам вищої освіти. У рамках цього процесу оцінюється якість освітньої діяльності, її відповідність потребам здобувачів і роботодавців. Під час акредитації магістерської програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», яка реалізується ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гарантки зі здобувачами: акцент на основних положеннях освітнього процесу 18 грудня 2024

Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету 30 квітня 2024