Н У Х Т

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

26 листопада 2019

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

23 та 24 листопада 2019 року у Києві відбувся перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE», організований ГО «Українська асоціація Аюрведа-Йога».

Цей захід відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» разом із завідувачем кафедри, доцентом Олександрою Нєміріч, доцентом кафедри Наталією Ющенко та аспірантом кафедри Максимом Авраменком.

Під час заходу студенти, викладачі та аспірант ознайомились із презентаціями українських і закордонних виробників, експортерів та імпортерів аюрведичної продукції; клініками та центрами Аюрведи; представленими кваліфікованими дієтологами та спеціалістами здорового способу життя; тенденціями вирощування трав в Україні.

Також вони відвідали майстер-класи по Аюрведі від доктора Ганеша Датт Шарма (Університет Патанджалі, Харідвар), доктора Рама Кант Ядава (Всеіндійський інститут Аюрведи, Нью-Делі, Індія), Алли Дмитрієвої (Інститут фізіології ім. А.А. Богомольца), Віктора Мацишина (Центр здоров’я «Аюрведа-192») та ін.

Студенти, відвідавши цей корисний для себе захід, дізналися багато нового про Аюрведу як традицію, яку можливо та потрібно плідно використовувати в Україні.

Також, отримана інформація з міжнародного конгресу «АЮРВЕДА START UKRAINE» буде активно використовуватися магістрами під час навчального процесу.

Опублікований: 26-11-2019
Читайте також:
Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся оnline-лекторій для здобувачів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства». Гостьовий лектор – директорка ТОВ «АЙ ДЖЕЙ ТРЕВЕЛ», офіційного представника болгарської компанії «ТУРАЛ МЕНИДЖМЬНТ» в Україні Яна Бербеничук. Тема лектор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності 04 лютого 2021

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Завершили навчання студенти заочної форми – бакалаври та магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». У цьому навчальному році кафедра фінансів випустила 21-го магістра та 17 бакалаврів. Комісії зацікавили ґрунтовні доповіді дипломників, які були підготовлені на актуальні теми. Здобувачі пропонували в своїх роботах розв’язан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 25 лютого 2020

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У нинішні непрості для держави часи одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 13лютого в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 14 лютого 2023

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри. До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам 18 травня 2018