Н У Х Т

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

26 листопада 2019

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

23 та 24 листопада 2019 року у Києві відбувся перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE», організований ГО «Українська асоціація Аюрведа-Йога».

Цей захід відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» разом із завідувачем кафедри, доцентом Олександрою Нєміріч, доцентом кафедри Наталією Ющенко та аспірантом кафедри Максимом Авраменком.

Під час заходу студенти, викладачі та аспірант ознайомились із презентаціями українських і закордонних виробників, експортерів та імпортерів аюрведичної продукції; клініками та центрами Аюрведи; представленими кваліфікованими дієтологами та спеціалістами здорового способу життя; тенденціями вирощування трав в Україні.

Також вони відвідали майстер-класи по Аюрведі від доктора Ганеша Датт Шарма (Університет Патанджалі, Харідвар), доктора Рама Кант Ядава (Всеіндійський інститут Аюрведи, Нью-Делі, Індія), Алли Дмитрієвої (Інститут фізіології ім. А.А. Богомольца), Віктора Мацишина (Центр здоров’я «Аюрведа-192») та ін.

Студенти, відвідавши цей корисний для себе захід, дізналися багато нового про Аюрведу як традицію, яку можливо та потрібно плідно використовувати в Україні.

Також, отримана інформація з міжнародного конгресу «АЮРВЕДА START UKRAINE» буде активно використовуватися магістрами під час навчального процесу.

Опублікований: 26-11-2019
Читайте також:
Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами. Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом 19 квітня 2019

На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри. Директор по виробництву Євген Хромець провів змі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На гостину до своїх випускників 19 жовтня 2023

Профорієнтаційна зустріч у Чернігівській області

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга разом із професором кафедри харчової хімії Сергієм Шульгою завітали до Кобижчанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області. Цей навчальний заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Чернігівській області 09 квітня 2024

Результативна участь у IT-Universe

Увосьме студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ взяли участь у олімпіаді IT-Universe і знову результативно! До фіналу в 13 конкурсах IT-Universe-2024 – чотирнадцятого сезону Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» пройшли понад 180 студентів із 30 закладів освіти, з яких 42 конкурсанти стали переможцями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результативна участь у IT-Universe 29 липня 2024