Н У Х Т

Ще два аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертації

01 лютого 2019

Ще два аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертації

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Есьми Халікової і Юлії Звягінцевої-Семенець.

Дисертаційна робота Есьми Халікової «Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик. Дисертаційна робота Юлії Звягінцевої-Семенець «Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової.

Підтримати дисертантів прийшли викладачі, аспіранти та колеги з кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології зберігання та переробки зерна, експертизи харчових продуктів, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також рідні та близькі.

Офіційні опоненти – професор кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка Ольга Шаніна, завідувач кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування Одеської національної академії харчових технологій Леонід Капрельянц, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Ольга Макарова.

За результатами захисту робіт члени ради присудили дисертантам науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

Вітаємо науковців!

Опублікований: 01-02-2019
Читайте також:
Шляхи до успіху визначали учасники останнього в цьому семестрі засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації відбулося завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладачки Наталії Божок. У засіданні взяли участь студенти 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи до успіху визначали учасники останнього в цьому семестрі засідання Еnglish speaking club 08 грудня 2020

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк успішно захистила дисертаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Робота, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 грудня 2023

Досвід реалізації програми національної академічної мобільності на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Академічна мобільність – це можливість учасників освітнього процесу навчатися, викладати, стажуватися чи проводити наукову діяльність в іншому закладі вищої освіти або науковій установі на території України чи поза її межами. Уперше при реалізації освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології харчових продуктів оздоровчого та проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід реалізації програми національної академічної мобільності на кафедрі технології оздоровчих продуктів 15 квітня 2024