Н У Х Т

Ще два аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертації

01 february 2019

Ще два аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертації

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Есьми Халікової і Юлії Звягінцевої-Семенець.

Дисертаційна робота Есьми Халікової «Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик. Дисертаційна робота Юлії Звягінцевої-Семенець «Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової.

Підтримати дисертантів прийшли викладачі, аспіранти та колеги з кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології зберігання та переробки зерна, експертизи харчових продуктів, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також рідні та близькі.

Офіційні опоненти – професор кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка Ольга Шаніна, завідувач кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування Одеської національної академії харчових технологій Леонід Капрельянц, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Ольга Макарова.

За результатами захисту робіт члени ради присудили дисертантам науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

Вітаємо науковців!

Published on: 01-02-2019
Read also:
Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

13 лютого 2024 року бакалаври і магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу», стали активними учасниками вебінару «Як підкорити соцмережі з АІ», який провів автор курсу Роман Кирилович. Він є експертом у сфері штучного інтелекту (Artificial Intelligence, AI), франчайзингу та масштабування бізнесу з 20-річним ...

READ YOURSELF

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу 14 february 2024

Наукові перемоги здобувачів освіти

Чудова новина надійшла з кафедри іноземних мов професійного спрямування – здобувачі НУХТ взяли активну участь у роботі секції «Іноземні мови» 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка працює онлайн у квітні-травні 2022 року. У спі...

READ YOURSELF

Наукові перемоги здобувачів освіти 06 may 2022

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва автор...

READ YOURSELF

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є 16 may 2022

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди відповідально, із досконалістю ставляться до розроблення та викладання усіх без виключення навчальних дисциплін. Ось і 6 березня доцент Олена Майборода продемонструвала блискуче володіння лекторською майстерністю. Відкрита лекція була прочитана з дисципліни «Фармакологія» для студентів-біотехнологів четверто...

READ YOURSELF

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії 07 march 2019