Н У Х Т

Розширюємо коло академічних партнерів

13 october 2022

Розширюємо коло академічних партнерів

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора нашого університету Олександра Шевченка та в.о. ректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Оксани Чернеги укладений договір про співробітництво у галузі науки і освіти з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Співробітництво передбачається у галузі навчально-методичної, науково-практичної та освітянської діяльності з підготовки фахівців, а також підвищення кваліфікації педагогічних кадрів для задоволення потреб розвитку науки та освіти.

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (ДонНУЕТ, м. Кривий Ріг) є багатогалузевим національним закладом вищої освіти четвертого рівня акредитації, що провадить освітню діяльність за всіма ступенями вищої освіти, здійснює фундаментальні та прикладні наукові дослідження, є провідним науковим і методичним центром, який забезпечує здобуття вищої та післядипломної освіти з урахуванням покликань, інтересів і здібностей громадян України та інших країн світу, сприяє поширенню наукових знань та провадить культурно-просвітницьку діяльність.

Зі сторони НУХТ договір підготувала робоча групі у складі заступниці проректора з правових питань Олени Негоди, завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Нєміріч і професора цієї ж кафедри Олега Кузьміна. Зі сторони ДонНУЕТ над договором працював старший викладач кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Юрій Коренець. 

Published on: 13-10-2022
Read also:
У фокусі уваги здобувачів ступеня PhD – нанотехнології!

27 серпня 2025 року у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся успішний захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» ще одного випускника аспірантури Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ. Своє дослідження на тему «Обґрунтування застосуван...

READ YOURSELF

У фокусі уваги здобувачів ступеня PhD – нанотехнології! 28 august 2025

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту магістерські роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Кожна з них обов’язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових п...

READ YOURSELF

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 22 february 2019

Аспірант кафедри технології консервування здобув науковий ступінь «Доктор філософії»

Науковий навчальний рік в університеті завершився успішним захистом ще одного дисертаційного дослідження на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертацію «Розроблення технології розчинних напоїв на основі солодових екстрактів», виконану під науковим керівництво...

READ YOURSELF

Аспірант кафедри технології консервування здобув науковий ступінь «Доктор філософії» 19 june 2024