Н У Х Т

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна»

09 листопада 2023

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна»

8 листопада 2023 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів за участі ТОВ «Хр. Хансен Україна», яке є офіційним представником данської компанії Chr. Hansen A/S, відбулося семінарське заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу навчання освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».  

Семінарське заняття «Сучасні технології виготовлення сирокопчених та сиров’ялених ковбас», організоване професоркою Іриною Шевченко, провів випускник кафедри, досвідчений фахівець галузі, директор департаменту з продажу ТОВ «Хр. Хансен Україна» Олег Рибачук.

Здобувачі ознайомились із історією та досягненнями міжнародної компанії Chr. Hansen, головний офіс якої знаходиться в Данії, в місті Херсхольм. Фахівець зазначив, що компанія Chr. Hansen є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує найсучасніші рішення з використанням натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства. На ринку України є провідним постачальником стартових культур, пробіотиків і ферментів. Завдяки рішенням компанії з’явилася можливість контролювати весь процес виробництва ферментованих ковбас і забезпечити їх стабільну якість протягом усього життєвого циклу.

Майбутні технологи мали змогу на високому науково-практичному рівні ознайомитись із технологією виробництва ферментованих ковбас та отримати знання, необхідні для підвищення професійного рівня.

Щиро вдячні компанії ТОВ «Хр. Хансен Україна» за співпрацю!

Опублікований: 09-11-2023
Читайте також:
Актуальні зміни у сфері наукометрії відслідковують науковці кафедри фінансів

Із метою підвищення якості наукових публікацій доцентка кафедри фінансів Ганна Роганова протягом 30 листопада – 4 грудня 2020 року брала участь у вебінарі «Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science» від компанії «Наукові Публікації – Publ. Science» Цикл вебінарів складався з 5 блоків: «Базис наукометрії. Що? Кому? Навіщо?», «Головні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні зміни у сфері наукометрії відслідковують науковці кафедри фінансів 11 грудня 2020

Зміцнюємо скіли у сфері безпеки та екстрених ситуацій

У Сумському фаховому коледжі нашого університету відбулося друге заняття з домедичної допомоги, яке зміцнило знання та навички персоналу у сфері безпеки та екстрених ситуацій. Це ініціатива громадської організації «Купина», керівником-інструктором якої є Євген Титаренко.          Під час заходу Євген Титаренко нагадав співробітникам коледжу основн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо скіли у сфері безпеки та екстрених ситуацій 15 грудня 2023

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали магазин «Le Silpo» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», який є одним із мережі делікатес-маркетів зі стильним дизайном, особливим асортиментом і високими стандартами сервісу. У маркеті представлено товари з близько 100 країн світу, при цьому 70% асортименту нал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі 22 березня 2024

Першу сходинку до кар’єри аналітика з кібербезпеки здолали студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

5 лютого 2019 року з нагоди Дня безпечного Інтернету-2019 для студентів спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ були проведені особливі заняття, на яких вони мали можливість приєднатися до Всеукраїнського онлайн-уроку на YOUTUBE-каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні спіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першу сходинку до кар’єри аналітика з кібербезпеки здолали студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 лютого 2019