Н У Х Т

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна»

09 листопада 2023

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна»

8 листопада 2023 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів за участі ТОВ «Хр. Хансен Україна», яке є офіційним представником данської компанії Chr. Hansen A/S, відбулося семінарське заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу навчання освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».  

Семінарське заняття «Сучасні технології виготовлення сирокопчених та сиров’ялених ковбас», організоване професоркою Іриною Шевченко, провів випускник кафедри, досвідчений фахівець галузі, директор департаменту з продажу ТОВ «Хр. Хансен Україна» Олег Рибачук.

Здобувачі ознайомились із історією та досягненнями міжнародної компанії Chr. Hansen, головний офіс якої знаходиться в Данії, в місті Херсхольм. Фахівець зазначив, що компанія Chr. Hansen є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує найсучасніші рішення з використанням натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства. На ринку України є провідним постачальником стартових культур, пробіотиків і ферментів. Завдяки рішенням компанії з’явилася можливість контролювати весь процес виробництва ферментованих ковбас і забезпечити їх стабільну якість протягом усього життєвого циклу.

Майбутні технологи мали змогу на високому науково-практичному рівні ознайомитись із технологією виробництва ферментованих ковбас та отримати знання, необхідні для підвищення професійного рівня.

Щиро вдячні компанії ТОВ «Хр. Хансен Україна» за співпрацю!

Опублікований: 09-11-2023
Читайте також:
У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

З 14 по 17 липня 2020 року асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольга Горчакова пройшла курси підвищення кваліфікації за темою «Програмування контроллерів  SIMATIC S7-1200, S7-1500» у навчальному центрі  німецької компанії «Festo». Метою навчання було ознайомлення з принципами роботи  новітніх мехатронних систем автоматизації на баз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 27 липня 2020

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Важливість практичного навчання у процесі підготовки майбутніх фахівців з біотехнології є незаперечною. Таке опанування дисциплін дозволяє не тільки закріпити теоретичні знання, а й розвинути навички аналізу та експериментальної роботи, що є ключовими для успішної професійної діяльності. У рамках педагогічної практики лабораторне заняття № 2 «Прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae 28 лютого 2025

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя

Профорієнтаційна робота – один із головних пріоритетів діяльності нашого колективу. Їй приділяється велика увага й надається всебічна підтримка у її здійсненні ректоратом та керівництвом усіх структурних підрозділів НУХТ. 14-15 березня під особистим патронатом ректора Анатолія Українця фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя 16 березня 2018

Плідна зустріч у НУХТ із випускниками пілотного проєкту

Днями в університеті відбулася змістовна й результативна зустріч із представниками провідних коледжів України – першими випускниками пілотної благодійної програми підтримки закладів фахової передвищої освіти сучасним навчальним обладнанням. Ініціатива реалізована за сприяння МОН України, Команди підтримки відновлення та реформ Міністерства освіти і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч у НУХТ із випускниками пілотного проєкту 29 вересня 2025