Н У Х Т

Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

12 квітня 2021

Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Однією з трьох секцій підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» була – «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».

Роботи, які презентували учасники оцінювало кваліфіковане журі, до складу якого входили представники закладів вищої освіти, де здійснюють підготовку здобувачів за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Очолював комісію професор кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій Віктор Стабніков. Також до складу журі увійшли: професорка кафедри біотехнології Національного фармацевтичного університету Оксана Стрілець, деканка факультету біотехнології та природокористування Харківської державної зооветеринарної академії Олена Щербак, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій Оксана Скроцька та доцентка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка» Романа Петріна.

На секції були представлені роботи, що стосувалися досліджень в області молекулярної та фармацевтичної біотехнології. Учасники з різних закладів вищої освіти робили невеличку презентацію своїх досліджень, а далі члени журі задавали їм ряд каверзних питань. При цьому автори робіт надавали ґрунтовні відповіді та відстоювали свою точку зору.

Члени журі відзначили прекрасну професійну підготовку учасників всеукраїнського конкурсу та їх бажання займатися науковою роботою. І запропонували їм долучитися до роботи постерної сесії по секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Вітаємо усіх учасників і бажаємо їм подальших досягнень! 

Опублікований: 12-04-2021
Читайте також:
Puzzle-Marketing для майбутніх вступників

У рамках Дня відкритих дверей НУХТ відбулася зустріч абітурієнтів із викладачами кафедри маркетингу. Майбутнім студентам презентували спеціальності «Маркетинг», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів. Спікери розповіли про маркетингові дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Puzzle-Marketing для майбутніх вступників 26 лютого 2018

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин»

Відповідно до графіка навчального процесу студенти групи ТІ-ІІ-6 під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Супрун-Крестової відвідали ТОВ «Столичний млин». Виробнича потужність цього європейського підприємства дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин» 07 лютого 2018

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на Всеукраїнському ресторанному саміті

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи постійно йдуть у ногу з часом, слідкують за ключовими трендами в сфері HoReCa та удосконалюють рівень професійної компетентності. Тож, вони не могли не долучитися до головної події, яка об’єднує тих, хто розвиває вітчизняний ресторанний бізнес – зіркових рестораторів, управлінців, топ-експертів, бізнес-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на Всеукраїнському ресторанному саміті 28 квітня 2025

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально–наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти переглянули навчальні відео, що демонструють процес виробництва хлібобулочних виробів та побували на провідних підприємствах ПАТ «Київхліб». У Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників 21 лютого 2018