Н У Х Т

Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

12 квітня 2021

Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Однією з трьох секцій підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» була – «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».

Роботи, які презентували учасники оцінювало кваліфіковане журі, до складу якого входили представники закладів вищої освіти, де здійснюють підготовку здобувачів за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Очолював комісію професор кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій Віктор Стабніков. Також до складу журі увійшли: професорка кафедри біотехнології Національного фармацевтичного університету Оксана Стрілець, деканка факультету біотехнології та природокористування Харківської державної зооветеринарної академії Олена Щербак, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій Оксана Скроцька та доцентка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка» Романа Петріна.

На секції були представлені роботи, що стосувалися досліджень в області молекулярної та фармацевтичної біотехнології. Учасники з різних закладів вищої освіти робили невеличку презентацію своїх досліджень, а далі члени журі задавали їм ряд каверзних питань. При цьому автори робіт надавали ґрунтовні відповіді та відстоювали свою точку зору.

Члени журі відзначили прекрасну професійну підготовку учасників всеукраїнського конкурсу та їх бажання займатися науковою роботою. І запропонували їм долучитися до роботи постерної сесії по секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Вітаємо усіх учасників і бажаємо їм подальших досягнень! 

Опублікований: 12-04-2021
Читайте також:
Розвивається співпраця з академічними установами

Активно розвивається співпраця нашого університету з науковими установами Національної академії наук України. За ініціативи завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорки Тамари Березянко і професора кафедри Ігоря Галиці між нашим університетом і Державною установою «Інститут ринку та економіко-екологічних  досліджень НАН України» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвивається співпраця з академічними установами 19 травня 2025

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти

19-20 жовтня в Дніпрі на території парку розваг «Лавина» відбувся четвертий фестиваль «Interpipe TechFest». Його головна мета – сприяти популяризації інженерії, робототехніки і технологій, зокрема й нової спеціальності – мехатроніки. Організатор фестивалю, велика металургійна компанія «Interpipe» забезпечує суспільний інтерес до технічних спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти 21 жовтня 2019

Яскраві презентації про НУХТ від наших викладачів випускникам коледжів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели зустрічі зі студентами коледжів, які входять до структури Національного університету харчових технологій. Професор Віра Дробот і доцент Лариса Михонік зустрілися зі студентами Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, а доцент Наталія Фаленд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві презентації про НУХТ від наших викладачів випускникам коледжів 24 лютого 2020