Н У Х Т

У новому році – нові наукові досягнення!

20 січня 2018

У новому році – нові наукові досягнення!

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» кафедри біотехнології і мікробіології взяли заочну участь у V Міжнародній науковій конференції молодих учених і студентів «Перспективи розвитку біології, медицини і фармації», яка відбулась на базі Казахстанської фармацевтичної академії (м. Шимкент, Республіка Казахстан).

Секції та напрямки роботи конференції були різноманітні. Зокрема, «Біологічні науки» з секціями: «Теоретична медицина і біологія», «Біотехнологія і нанотехнологія: погляд у майбутнє», «Екологічні проблеми сучасного суспільства» та інші. У розділі «Актуальні питання фармації» працювали ряд секцій, серед яких слід виділити «Природні лікарські засоби і перспективи їх використання» та «Технологія ліків: пошуки та рішення», адже саме у цих напрямках проводять дослідження наші студенти-науковці.

Результати роботи конференції були оприлюднені у журналі «VESTNIK» Казахстанської фармацевтичної академії, де були опубліковані 16 тез експериментальних досліджень студентів і співробітники кафедри біотехнології і мікробіології (http://btmb.com.ua/pro-fakultet/uchast-u-konferentsiyah/konferentsiji-za-2017-rik).

Вітаємо наших юних науковців із новими досягненнями у Новому році!

Опублікований: 20-01-2018
Читайте також:
Своєчасні до вимог ринку проєкти представили магістранти-економісти

Зимова заліково-екзаменаційна пора на кафедрі економіки і права відзначилася успішним захистом кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка підприємства». Магістранти денної та заочної форми здобуття освіти представили свої кваліфікаційні роботи екзаменаційній комісії. Ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своєчасні до вимог ринку проєкти представили магістранти-економісти 20 грудня 2024

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Участь викладачів у наукових конференціях – один із ключових аспектів підвищення рівня їхньої професійної майстерності. Це дає змогу слідкувати за новітніми тенденціями в галузі, бути в курсі останніх розробок і постійно оновлювати свої знання. До того ж конференції сприяють розширенню професійних зв’язків, спонукають до активізації спільних науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 вересня 2023

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

13 серпня 2020 року у нашому університеті розпочався прийом заяв і документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». За даними порталу Вступ.ОСВІТА.UA у перший день до НУХТ вступники подали 411 заяв, як на бюджетну, так і на контрактну форму навчання.  Приймальна комісія НУХТ рекоменду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» 14 серпня 2020

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для багатопараметричного аналізу харчових продуктів». Асистентка кафедри Ася Калініченко доповідала про можливості використання розробленого інтелектуального електронного носа для розв’язання задач ідентифікації, виявлення фальсифікації, оціню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 24 травня 2021