Н У Х Т

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

21 листопада 2019

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

Уже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації проводити пізнавальні та наукові заходи за участі іноземних гостей. Нещодавно відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, як завжди за участі спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок.

До порядку денного засідання увійшли одразу дві цікаві теми для обговорення та роздумів студентів – «Beauty is in the eye of its beholder» та «Inner world and happiness». Обидві теми були спрямованні на розвиток естетики, почуття прекрасного і неповторного у юнаків й акцентували увагу на важливості моральних цінностей людини.

Засідання розпочалось із індивідуальних презентацій студентів Ярослава Семенюка  та Юрія Юрчука, присвячених ідеалам жіночої та чоловічої краси сьогодення. На наступному етапі зборів учасники уточнювали лексику за тематикою зустрічі та висловлювали думки про свої власні погляди на зовнішність й внутрішній світ людини. Засідання продовжилося обговоренням інформаційних текстів «Beauty is in the eye of its beholder» та «Inner world and happiness», у яких розповідалося про зміни поглядів на красу у різні епохи та розкривалося значення внутрішньої краси людини.

На завершальному етапі зустрічі студенти зіграли у захоплюючу гру «Describe your groupmate» та отримали завдання створити свій власний портрет ідеальної чоловічої або жіночої зовнішності й описати найбільш позитивні риси характеру людини. Переважна більшість юнаків зійшлася на важливості внутрішньої краси людини, яка подобається.

Засідання в черговий раз сприяло удосконаленню комунікації студентів іноземною мовою та розвинуло їх естетичний смак.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
Про сучасні світові тенденції в технології житнього хліба на гостьовій лекції технолога компанії «Лейпурін Україна»

Програмою підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», передбачено вивчення дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів». У рамках вивчення дисципліни відбулася лекція головного технолога компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні світові тенденції в технології житнього хліба на гостьовій лекції технолога компанії «Лейпурін Україна» 20 березня 2023

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. На цей раз зібрання англомовного клубу було присвячене Thanksgiving Day і мало дуже святковий настрій. Засідання проходило у форматі за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club 03 грудня 2018

За звання кращих програмістів позмагалися наші студенти

У Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася урочиста церемонія закриття і нагородження переможців Тринадцятої відкритої міжнародної студентської олімпіади з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова «KPI-OPEN 2018», на якій наш університет традиційно представляли ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За звання кращих програмістів позмагалися наші студенти 10 липня 2018

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для студентів груп ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Лекцію прочитала заступник генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Компанія Май Україна» Тетяна Наконечна за участі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 грудня 2019