Н У Х Т

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

21 листопада 2019

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

Уже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації проводити пізнавальні та наукові заходи за участі іноземних гостей. Нещодавно відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, як завжди за участі спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок.

До порядку денного засідання увійшли одразу дві цікаві теми для обговорення та роздумів студентів – «Beauty is in the eye of its beholder» та «Inner world and happiness». Обидві теми були спрямованні на розвиток естетики, почуття прекрасного і неповторного у юнаків й акцентували увагу на важливості моральних цінностей людини.

Засідання розпочалось із індивідуальних презентацій студентів Ярослава Семенюка  та Юрія Юрчука, присвячених ідеалам жіночої та чоловічої краси сьогодення. На наступному етапі зборів учасники уточнювали лексику за тематикою зустрічі та висловлювали думки про свої власні погляди на зовнішність й внутрішній світ людини. Засідання продовжилося обговоренням інформаційних текстів «Beauty is in the eye of its beholder» та «Inner world and happiness», у яких розповідалося про зміни поглядів на красу у різні епохи та розкривалося значення внутрішньої краси людини.

На завершальному етапі зустрічі студенти зіграли у захоплюючу гру «Describe your groupmate» та отримали завдання створити свій власний портрет ідеальної чоловічої або жіночої зовнішності й описати найбільш позитивні риси характеру людини. Переважна більшість юнаків зійшлася на важливості внутрішньої краси людини, яка подобається.

Засідання в черговий раз сприяло удосконаленню комунікації студентів іноземною мовою та розвинуло їх естетичний смак.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
Успішне застосування проектних технологій у навчальному процесі приносить нашим викладачам перемоги на фахових конкурсах

У березні-червні 2018 року з метою активізації роботи щодо впровадження у навчальний процес проектної методики з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, поширення кращого педагогічного досвіду у Волинській області відбувся обласний конкурс на кращий навчальний проект з використанням ІКТ з фізики, математики, астрономії серед закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне застосування проектних технологій у навчальному процесі приносить нашим викладачам перемоги на фахових конкурсах 16 липня 2018

Мікробіологічна чистота лікарських засобів

Про мікробіологічний контроль нестерильних лікарських засобів у межах вивчення дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» здобувачі-біотехнологи 4 курсу змогли дізнатися від інженера технологічної лабораторії центральної лабораторії фармацевтичної розробки АТ «Фармак» Валентина Моцара. Зокрема, фахівець зазначив, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічна чистота лікарських засобів 29 вересня 2021

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

У рамках проекту «МХП СТАРТ», викладачі комісії автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Валентин Заславний та Олександр Кикоть і студенти групи ОКС15 відвідали одне з підприємств агроіндустріального холдингу «МХП» («Миронівський хлібопродукт») - комплекс з перероблення курчат-бройлерів ПрАТ «Мир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП» 11 травня 2018

Робочі групи переглядають зміст освітньо-наукових програм підготовки здобувачів за освітнім ступенем «доктор філософії»

Відбулося засідання робочої групи щодо перегляду змісту освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Участь у роботі засідання взяли директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка відділу аспірантури і докторантури Наталія Касаткіна, завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робочі групи переглядають зміст освітньо-наукових програм підготовки здобувачів за освітнім ступенем «доктор філософії» 07 липня 2021