Н У Х Т

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

21 november 2019

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

Уже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації проводити пізнавальні та наукові заходи за участі іноземних гостей. Нещодавно відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, як завжди за участі спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок.

До порядку денного засідання увійшли одразу дві цікаві теми для обговорення та роздумів студентів – «Beauty is in the eye of its beholder» та «Inner world and happiness». Обидві теми були спрямованні на розвиток естетики, почуття прекрасного і неповторного у юнаків й акцентували увагу на важливості моральних цінностей людини.

Засідання розпочалось із індивідуальних презентацій студентів Ярослава Семенюка  та Юрія Юрчука, присвячених ідеалам жіночої та чоловічої краси сьогодення. На наступному етапі зборів учасники уточнювали лексику за тематикою зустрічі та висловлювали думки про свої власні погляди на зовнішність й внутрішній світ людини. Засідання продовжилося обговоренням інформаційних текстів «Beauty is in the eye of its beholder» та «Inner world and happiness», у яких розповідалося про зміни поглядів на красу у різні епохи та розкривалося значення внутрішньої краси людини.

На завершальному етапі зустрічі студенти зіграли у захоплюючу гру «Describe your groupmate» та отримали завдання створити свій власний портрет ідеальної чоловічої або жіночої зовнішності й описати найбільш позитивні риси характеру людини. Переважна більшість юнаків зійшлася на важливості внутрішньої краси людини, яка подобається.

Засідання в черговий раз сприяло удосконаленню комунікації студентів іноземною мовою та розвинуло їх естетичний смак.

Published on: 21-11-2019
Read also:
Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech»

«Сонячна Затока, берег моря і можливість не тільки відстояти честь кафедри, а ще й відпочити. Це ж так круто, дівчата…», – згодилися між собою учасниці гуртка «Biotech», магістрантка Наталія Клименко та аспірантки Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька, які підготували та відправили ще на початку березня роботу «Альтернативне перероблення відпрацьованої со...

READ YOURSELF

Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech» 09 june 2020

Гурток «BIOTECH» знову працює

Вік біотехнології ще тільки починається. Уже зараз біотехнологія має величезний потенціал, користуючись можливостями генетики, біології, біохімії, а також робототехніки, хімічних та інформаційних технологій, вивчаючи живі організми в пошуках нових способів для забезпечення людських потреб. Наприклад, це і генна та клітинна інженерія, біомедицина та...

READ YOURSELF

Гурток «BIOTECH» знову працює 19 october 2022

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 april 2019

Якість і безпека харчових продуктів – у полі зору наших науковців

20-21 листопада 2019 року в університеті відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів». Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навч...

READ YOURSELF

Якість і безпека харчових продуктів – у полі зору наших науковців 25 november 2019