Н У Х Т

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

21 november 2019

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

Уже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації проводити пізнавальні та наукові заходи за участі іноземних гостей. Нещодавно відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, як завжди за участі спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок.

До порядку денного засідання увійшли одразу дві цікаві теми для обговорення та роздумів студентів – «Beauty is in the eye of its beholder» та «Inner world and happiness». Обидві теми були спрямованні на розвиток естетики, почуття прекрасного і неповторного у юнаків й акцентували увагу на важливості моральних цінностей людини.

Засідання розпочалось із індивідуальних презентацій студентів Ярослава Семенюка  та Юрія Юрчука, присвячених ідеалам жіночої та чоловічої краси сьогодення. На наступному етапі зборів учасники уточнювали лексику за тематикою зустрічі та висловлювали думки про свої власні погляди на зовнішність й внутрішній світ людини. Засідання продовжилося обговоренням інформаційних текстів «Beauty is in the eye of its beholder» та «Inner world and happiness», у яких розповідалося про зміни поглядів на красу у різні епохи та розкривалося значення внутрішньої краси людини.

На завершальному етапі зустрічі студенти зіграли у захоплюючу гру «Describe your groupmate» та отримали завдання створити свій власний портрет ідеальної чоловічої або жіночої зовнішності й описати найбільш позитивні риси характеру людини. Переважна більшість юнаків зійшлася на важливості внутрішньої краси людини, яка подобається.

Засідання в черговий раз сприяло удосконаленню комунікації студентів іноземною мовою та розвинуло їх естетичний смак.

Published on: 21-11-2019
Read also:
Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі

З 15 по 18 листопада 2021 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко та доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька і Світлана Тетеріна взяли участь у циклі вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science» від науково-навчально...

READ YOURSELF

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі 23 november 2021

Поєднання традицій і науки у студентських лабораторіях

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася лабораторна робота №2 нововведеної вибіркової дисципліни «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», у ході якої другокурсники вивчали технологічні особливості промислового і ремісничого виробництва гуцульської бринзи з доценткою Анастасією Пухляк, що має багаторічний ...

READ YOURSELF

Поєднання традицій і науки у студентських лабораторіях 09 october 2025

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Викладачами Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройдено тривалий, насичений та цікавий шлях підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України за очно-дистанційною формою навчання з відривом від виробництва. У групі серед викладачів університетів, інститутів, академій бе...

READ YOURSELF

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління 24 june 2019

Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

READ YOURSELF

Традиції благодійності маркетологів 14 february 2019