Н У Х Т

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards

17 february 2023

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards

Відбулася онлайн-лекція менеджерки національної торговельної марки «Львівське» ПрАТ «Карлсберг Україна», лауреатки найавторитетнішої нагороди в галузі маркетингових комунікацій в Україні Effie Awards Анастасії Долюк.

Говорили на тему «Сучасні інструменти просування брендів: спонсорство та спеціальні проєкти». Спікерка розповіла про формування брендингу на прикладі пива «Львівське» від ПрАТ «Карлсберг Україна», про співпрацю з вокалістом групи «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком.

Багато говорили про спонсорство як вид маркетингових комунікацій. Сьогодення показує, що спонсорство постійно отримує нові імпульси до розвитку, і створення іміджу компанії, марки доцільно та ефективно реалізовувати за допомогою спонсорського маркетингу. Вдалий спонсорський проєкт – це потужний мікс із дієвих інструментів просування. На прикладах Анастасія розповіла відвідувачам про спонсорство національного історичного екшену «Захар Беркут». Бренд-менеджери вважають, що традиції українського народу, сила єднання та незмінні цінності – те, що єднає «Львівське» та «Захар Беркут». Адже «Львівське» – це дещо більше, аніж просто бренд. Це про історію та культуру нашого народу.

Спікерка поділилася досвідом створення найпотужнішого та найемоційнішого проєкту зі спонсорства для бренду «Львівське»: підписання угоди про співпрацю з Національною збірною України з футболу. Такі проєкти єднають українців, що є важливим, особливо під час війни.

Тематика онлайн-лекції викликала жваву дискусію зі студентами. Такі повчальні і надихаючі зустрічі важливі для майбутніх фахівців у сфері маркетингу. Колектив кафедри маркетингу дякує Анастасії за змістовну та цікаву лекцію, за таку щиру відданість своїй справі й чекає на наступні зустрічі на кафедрі.

Published on: 17-02-2023
Read also:
Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє

Зовсім нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція засновника Асоціації сомельє України Дмитра Сидоренка, і ось нова зустріч, цього разу офлайн. Колектив кафедри побував на дегустації у фахівця, який представив нову лінійку «Вина Болгарії». Локацією для професійного спілкування став київський заклад...

READ YOURSELF

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє 10 may 2024

Польські фахівці завітали на захист магістерських робіт здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

17 лютого 2020 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів вперше в НУХТ відбувся відкритий захист магістерських робіт за участю іноземних фахівців. Здобутками здобувачів кафедри зацікавилися виробничники – група компаній «Goodvalley», тож на захист кваліфікаційних робіт магістрів завітали ейчари і головний технолог польського та ейчари ук...

READ YOURSELF

Польські фахівці завітали на захист магістерських робіт здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 february 2020

Університет у ТОП-40 Інтернет-рейтингу українських вишів

Згідно з результатами Webometrics Ranking of World's Universities, отриманими розробниками з урахуванням систематизованих даних у липні 2021 року, наш університет посів 33 місце (у 2019 році – 42) серед українських закладів вищої освіти і 4221 (у 219 – 5495) серед світових. Результати досліджень традиційного рейтингу світових університетів за рівн...

READ YOURSELF

Університет у ТОП-40 Інтернет-рейтингу українських вишів 25 august 2021

Блискучий захист дисертаційної роботи докторантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 вересня на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерія Махинька. Науковий консультант – пр...

READ YOURSELF

Блискучий захист дисертаційної роботи докторантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 september 2019