Н У Х Т

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

21 листопада 2018

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася інтелектуально-розважальна гра «Хто зверху?» серед дівчат та юнаків, що навчаються за  спеціальністю «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

Запекла боротьба тривала сім раундів, завдання були досить складними та водночас веселими і цікавими. Учасники мали відповідати на каверзні питання, виконувати кумедні та незручні завдання, швидко реагувати і, звичайно, мати терпіння дійти до фінішу.

Не зважаючи на сильне протистояння, дружня атмосфера  панувала серед учасників конкурсу, які розвінчали стереотипи та  подарували веселий настрій усім глядачам.

Дуель чоловічого і жіночого світів завершилась перемогою дівчат.

А з нагоди Дня Гідності і Свободи в бібліотеці коледжу відбувся інформаційно-пізнавальний захід «Зберігаючи гідність».                                                                          

Бібліотекарі донесли до студентів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні:  Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Студенти вшановували пам’ять загиблих  земляків,  майданівців, Героїв України Олексія Братушка та Олександра Аніщенка.

Також відбулася презентація книги письменника, журналіста, члена Національної спілки письменників України Петра Нестеренка «І повернувся білим журавлем..». Головний герой художньо-документального нарису – наймолодший кіборг донецького аеропорту, Герой України, 18-річний Сергій Табала (позивний «Сєвєр»).

Увійшли у вічність його зворушливі слова: «Якщо не ми, то хто? Якщо не зараз, то коли?... Я готовий загинути за мою Україну і жалкую лише про те, що можу зробити це тільки один раз», і не залишили байдужими присутніх на заході.

 

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
Нові заняття з рішеннями доповненої реальності

У рамках освітньої магістерської програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» здобувачі цього року обрали вибіркову дисципліну «Спеціальні засоби людино-машинного інтерфейсу». У цій дисципліні автор курсу, старший викладач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Володимир Полупа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові заняття з рішеннями доповненої реальності 21 квітня 2023

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води»

Кафедра технології цукру і підготовки води також взяла активну участь у роботі 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Під час роботи секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» здобувачі освіти традиційно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні напрямки розвитку технологій на секції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води» 15 квітня 2024

Підопічна завідувачки кафедри міжнародної економіки успішно захистила дисертацію

Наукова школа кафедри міжнародної економіки нашого університету користується визнаним авторитетом, свідченням чого є прагнення молодих науковців вести свої дослідження й захищати дисертаційні роботи під керівництвом фахівців НУХТ. 17 вересня 2021 року у Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова відбувся успішний захист дисертації на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підопічна завідувачки кафедри міжнародної економіки успішно захистила дисертацію 22 вересня 2021

Венеціанський карнавал: здобувачі «прокачують» свою англійську у movie club

Чи знаєте ви, що тиждень перед християнським великим постом є особливим в європейських країнах? Десь печуть млинці або варять вареники, десь у «жирний четвер» їдять пончики, а Венеція славиться своїм карнавалом, подивитися який приїжджають люди з різних частин світу. З давніх часів – починаючи з XVI століття – венеційці мали особливий час, коли, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Венеціанський карнавал: здобувачі «прокачують» свою англійську у movie club 07 березня 2023