Н У Х Т

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

21 листопада 2018

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася інтелектуально-розважальна гра «Хто зверху?» серед дівчат та юнаків, що навчаються за  спеціальністю «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

Запекла боротьба тривала сім раундів, завдання були досить складними та водночас веселими і цікавими. Учасники мали відповідати на каверзні питання, виконувати кумедні та незручні завдання, швидко реагувати і, звичайно, мати терпіння дійти до фінішу.

Не зважаючи на сильне протистояння, дружня атмосфера  панувала серед учасників конкурсу, які розвінчали стереотипи та  подарували веселий настрій усім глядачам.

Дуель чоловічого і жіночого світів завершилась перемогою дівчат.

А з нагоди Дня Гідності і Свободи в бібліотеці коледжу відбувся інформаційно-пізнавальний захід «Зберігаючи гідність».                                                                          

Бібліотекарі донесли до студентів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні:  Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Студенти вшановували пам’ять загиблих  земляків,  майданівців, Героїв України Олексія Братушка та Олександра Аніщенка.

Також відбулася презентація книги письменника, журналіста, члена Національної спілки письменників України Петра Нестеренка «І повернувся білим журавлем..». Головний герой художньо-документального нарису – наймолодший кіборг донецького аеропорту, Герой України, 18-річний Сергій Табала (позивний «Сєвєр»).

Увійшли у вічність його зворушливі слова: «Якщо не ми, то хто? Якщо не зараз, то коли?... Я готовий загинути за мою Україну і жалкую лише про те, що можу зробити це тільки один раз», і не залишили байдужими присутніх на заході.

 

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету 30 квітня 2024

Фокус – на практичну складову

Завершилася виробнича практика здобувачів-бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», що обрали випусковою кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Протягом чотирьох тижнів здобувачі освіти спілкувалися з фахівцями найпотужніших підприємств хлібопекарської, кондитерської та харчоконцентратної галузей та наві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фокус – на практичну складову 08 жовтня 2024

Зі святом Дня хіміка!

В останню неділю травня традиційно відзначається професійне свято хіміків – День хіміка. Наш університет славний своїми хімічними здобутками й традиціями. Як відомо, історія нашого закладу пов’язана з іменами багатьох відомих хіміків, починаючи з Дмитра Менделєєва, який стояв біля витоків університету та підтримував відкриття класів із підготовки т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі святом Дня хіміка! 26 травня 2018

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами!

19 лютого 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форми здобуття освіти. Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами! 20 лютого 2025