Н У Х Т

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

21 листопада 2018

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася інтелектуально-розважальна гра «Хто зверху?» серед дівчат та юнаків, що навчаються за  спеціальністю «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

Запекла боротьба тривала сім раундів, завдання були досить складними та водночас веселими і цікавими. Учасники мали відповідати на каверзні питання, виконувати кумедні та незручні завдання, швидко реагувати і, звичайно, мати терпіння дійти до фінішу.

Не зважаючи на сильне протистояння, дружня атмосфера  панувала серед учасників конкурсу, які розвінчали стереотипи та  подарували веселий настрій усім глядачам.

Дуель чоловічого і жіночого світів завершилась перемогою дівчат.

А з нагоди Дня Гідності і Свободи в бібліотеці коледжу відбувся інформаційно-пізнавальний захід «Зберігаючи гідність».                                                                          

Бібліотекарі донесли до студентів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні:  Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Студенти вшановували пам’ять загиблих  земляків,  майданівців, Героїв України Олексія Братушка та Олександра Аніщенка.

Також відбулася презентація книги письменника, журналіста, члена Національної спілки письменників України Петра Нестеренка «І повернувся білим журавлем..». Головний герой художньо-документального нарису – наймолодший кіборг донецького аеропорту, Герой України, 18-річний Сергій Табала (позивний «Сєвєр»).

Увійшли у вічність його зворушливі слова: «Якщо не ми, то хто? Якщо не зараз, то коли?... Я готовий загинути за мою Україну і жалкую лише про те, що можу зробити це тільки один раз», і не залишили байдужими присутніх на заході.

 

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції організували та провели низку профорієнтаційних заходів для залучення майбутніх вступників до нашого вишу. Було проведено тематичні зустрічі з учнями 9-11 класів, на яких старшокласників знайомили з нашим університетом, спеціальностями та освітніми програмами, за якими ми здійснюємо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 вересня 2024

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, експертка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Подобій взяла участь у дводенному онлайн-тренінгу для керівників експертних груп, організованому агентством. Під керівництвом професійних тренерів учасники тренінгу підвищили кв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 09 липня 2021

Цікавий і смачний майстер-клас для майбутніх вступників на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

До Дня відкритих дверей факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) підготував для гостей цікавий і смачний майстер-клас «Масляна – традиції та сучасність». Організатори – кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедра готельно-ресторанної справи. Цього дня у лабораторії З-17, де проходив майстер-клас, студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий і смачний майстер-клас для майбутніх вступників на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 05 березня 2019

Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах

Цього року в рамках дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» здобувачі третього курсу освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» почали набувати практичні навички з програмування програмованих логічних контролерів, використовуючи 3d-тренажер Factory I/O. Завданням лабораторної роботи було запрограму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах 21 травня 2024