Н У Х Т

Розширюємо академічну співпрацю

28 листопада 2023

Розширюємо академічну співпрацю

Активна й плідна співпраця нашого університету з вітчизняними і зарубіжними закладами вищої освіти триває. Наразі до кола наших партнерів уже офіційно додався ще один добрий друг – Львівський національний університет імені Івана Франка, з яким днями була укладена угода про співпрацю.

Угодою передбачено на засадах партнерства, взаємовигоди та спільних інтересів розширювати й поглиблювати зміст освітньої, наукової та практичної діяльності. Зокрема, викладачі й науковці наших вишів співпрацюватимуть у розроблені та оновлені бакалаврських і магістерських освітньо-професійних програм спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа»; братимуть участь у спільних наукових проєктах; проводитимуть спільні заходи – наукові конференції, семінари, круглі столи; здійснюватимуть підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників; сприятимуть академічній мобільності здобувачів освіти та викладачів, обмінюватимуться досвідом тощо.

З приємною місією оформлення цього документу до нашого університету завітала доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, к. т. н. Ольга Маслійчук. Гостя побувала на кафедрах технології м’яса і м’ясних продуктів та технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій і на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, ознайомилася з діяльністю цих підрозділів, матеріально-технічним забезпеченням навчального і наукового процесів, поспілкувалася й обговорила найближчі плани з директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксаною Кочубей-Литвиненко та завідувачкою кафедри готельно-ресторанної справи Ларисою Шаран.

Попереду – насичена творча праця, багато цікавих і корисних для України спільних проєктів. Разом – до високих звершень!

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи

16 червня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій. Під час відеоконференції на платформі Zoom тепло привітали і побажали успіху здобувачам 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» декан факультету готель...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи 17 червня 2020

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф»

Чергова група студентів-фіналістів конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 2018 р. у якості винагороди за свої старання у навчанні та активну громадську діяльність, отримала можливість відвідати провідне молочне підприємство України – ТОВ «Люстдорф». Екскурсія розпочалася ще до приїзду на виробництво. Єльміра Джангірова, яка супроводжувала екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф» 01 червня 2018

У коледжах НУХТ відбулося зарахування за державним замовленням вступників на базі 11 класу

Добігає кінця вступна кампанія-2021 у відокремлених структурних підрозділах нашого університету – фахових коледжах. Наразі настав важливий етап для вступників на базі 11 класу – відбулося зарахування за державним замовленням на основі повної загальної середньої освіти вступників, що здобуватимуть освітній ступінь «фаховий молодший бакалавр» за осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У коледжах НУХТ відбулося зарахування за державним замовленням вступників на базі 11 класу 13 серпня 2021

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021