Н У Х Т

Розширюємо академічну співпрацю

28 листопада 2023

Розширюємо академічну співпрацю

Активна й плідна співпраця нашого університету з вітчизняними і зарубіжними закладами вищої освіти триває. Наразі до кола наших партнерів уже офіційно додався ще один добрий друг – Львівський національний університет імені Івана Франка, з яким днями була укладена угода про співпрацю.

Угодою передбачено на засадах партнерства, взаємовигоди та спільних інтересів розширювати й поглиблювати зміст освітньої, наукової та практичної діяльності. Зокрема, викладачі й науковці наших вишів співпрацюватимуть у розроблені та оновлені бакалаврських і магістерських освітньо-професійних програм спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа»; братимуть участь у спільних наукових проєктах; проводитимуть спільні заходи – наукові конференції, семінари, круглі столи; здійснюватимуть підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників; сприятимуть академічній мобільності здобувачів освіти та викладачів, обмінюватимуться досвідом тощо.

З приємною місією оформлення цього документу до нашого університету завітала доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, к. т. н. Ольга Маслійчук. Гостя побувала на кафедрах технології м’яса і м’ясних продуктів та технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій і на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, ознайомилася з діяльністю цих підрозділів, матеріально-технічним забезпеченням навчального і наукового процесів, поспілкувалася й обговорила найближчі плани з директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксаною Кочубей-Литвиненко та завідувачкою кафедри готельно-ресторанної справи Ларисою Шаран.

Попереду – насичена творча праця, багато цікавих і корисних для України спільних проєктів. Разом – до високих звершень!

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
Успішний початок професійної діяльності випускників

Наприкінці червня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася особлива подія – захист випускних робіт здобувачів освітнього рівня «магістр» за першою міждисциплінарною програмою відкритою у освітньому просторі України – «Lean-виробництво харчової продукції». Унікальною особливістю цієї освітньо-наукової програми є її багатопрофільність, розв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний початок професійної діяльності випускників 12 липня 2024

Кращі знавці англійської визначилися у І турі студентської олімпіади

В останні дні зими 25 студентів НУХТ взяли участь у І турі студентської олімпіади з англійської мови, проведеної кафедрою іноземних мов професійного спілкування. Студенти різних років навчання – від першокурсників до магістрів – проявили неабияку зацікавленість у події, долучилися навіть ті учасники, які попередньо не реєструвалися. Олімпіада вклю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі знавці англійської визначилися у І турі студентської олімпіади 01 березня 2019

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

22-26 квітня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ пройшов тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві і повчальні заходи. 22 квітня під керівництвом викладачів Надії Гагаєвої, Валерія Логвиненка та Олега Шерстюка студенти взяли участь у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін 26 квітня 2019

Новаційні форми і методи активного навчання застосовують викладачі навчально-наукового комплексу університету

8 лютого викладач Майя Підгірна провела відкритий урок «Сполуки неметалічних елементів з гідрогеном і оксигеном» у 611 групі. Метою даного заняття було не лише вивчення властивостей і способів одержання даних сполук, але й демонстрація екологічних проблем, викликаних забрудненням навколишнього середовища. Викладач велику увагу приділяє розвитку у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новаційні форми і методи активного навчання застосовують викладачі навчально-наукового комплексу університету 09 лютого 2018