Н У Х Т

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

23 жовтня 2023

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

Час спливає дуже швидко, незабаром завершиться перший семестр цього навчального року, і зовсім скоро перед майбутніми вступниками постане завдання якомога краще здати НМТ аби вступити до вишу своєї мрії для здобуття обраної професії. Наші викладачі зажди раді допомогти їм у підготовці до успішного складання зовнішнього оцінювання й вступу до університету. Зокрема, уже кілька років поспіль викладачі кафедри харчової хімії проводять серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Не став виключенням і цей навчальний рік – 21 жовтня відбулося перше засідання цьогорічного лекторію. І, не зважаючи на складні умови воєнного часу, всі учасники і організатори дуже відповідально поставилися до проведення заходу.

Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулася з привітальним словом завідувачка кафедри харчової хімії, професорка Світлана Бондаренко, яка наголосила на необхідності опанування хімічних дисциплін майбутніми інженерами-технологами.

Перше засідання було присвячене темі «Основні поняття і закони хімії». Асистентка кафедри Надія Квітковська прочитала надзвичайно інформативну лекцію, яка супроводжувалась змістовною презентацією. Були розглянуті типові задачі, що зустрічаються при складанні тестів. Учасники лекторію активно долучились до цієї роботи, пропонували варіанти розв’язання та пояснювали свій вибір.

Наприкінці заходу слухачі поцікавилися датою наступної зустрічі. А це означає – робота наших викладачів була корисною! Вони з нетерпінням чекають вступників на другому засіданні. Слідкуйте за нашими анонсами!

Опублікований: 23-10-2023
Читайте також:
Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів

У межах дисциплін «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» та «Крафтові технології» для здобувачів третього і четвертого курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій на тему «Поворотні моменти життя: як я знайшов своє покликання у виробництві комбучі» від власника бренду «Grybucha Kombycha» Олександра Гри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів 28 березня 2025

«Золотий каштан-2021»

4 листопада Клуб пакувальників уже вшістнадцяте провів традиційну науково-практичну студентську конференцію «Золотий каштан», де виступили з доповідями студенти-переможці конкурсу «Золотий каштан» на кращу наукову роботу з проблем пакування. Через карантинні обмеження конференція відбулася в онлайн-форматі. Її технічне та організаційне забезпеченн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золотий каштан-2021» 09 листопада 2021

Закордонна виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Виробнича практика студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції є невід’ємним компонентом підготовки фахівців, а закордонна практика на готельних підприємствах дозволяє студентам поглибити та закріпити отримані теоретичні знання з організації послуг харчування та виробничих процесів відповідно до міжнародних стандартів. Цього р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонна виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2019

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ

В університеті у розпалі вступна кампанія до магістратури. Перш ніж стати здобувачем вищої освіти за магістерським ступенем, претенденти мають пройти складні вступні випробування – іспити з фаху та іноземної мови. А на тих, хто вступає за іншою спеціальністю, ніж отримана у бакалавраті, чекає ще й додаткове вступне випробування. Традиційно стати м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ 10 липня 2018