Н У Х Т

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

23 жовтня 2023

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

Час спливає дуже швидко, незабаром завершиться перший семестр цього навчального року, і зовсім скоро перед майбутніми вступниками постане завдання якомога краще здати НМТ аби вступити до вишу своєї мрії для здобуття обраної професії. Наші викладачі зажди раді допомогти їм у підготовці до успішного складання зовнішнього оцінювання й вступу до університету. Зокрема, уже кілька років поспіль викладачі кафедри харчової хімії проводять серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Не став виключенням і цей навчальний рік – 21 жовтня відбулося перше засідання цьогорічного лекторію. І, не зважаючи на складні умови воєнного часу, всі учасники і організатори дуже відповідально поставилися до проведення заходу.

Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулася з привітальним словом завідувачка кафедри харчової хімії, професорка Світлана Бондаренко, яка наголосила на необхідності опанування хімічних дисциплін майбутніми інженерами-технологами.

Перше засідання було присвячене темі «Основні поняття і закони хімії». Асистентка кафедри Надія Квітковська прочитала надзвичайно інформативну лекцію, яка супроводжувалась змістовною презентацією. Були розглянуті типові задачі, що зустрічаються при складанні тестів. Учасники лекторію активно долучились до цієї роботи, пропонували варіанти розв’язання та пояснювали свій вибір.

Наприкінці заходу слухачі поцікавилися датою наступної зустрічі. А це означає – робота наших викладачів була корисною! Вони з нетерпінням чекають вступників на другому засіданні. Слідкуйте за нашими анонсами!

Опублікований: 23-10-2023
Читайте також:
Гостьова лекція від провідного науковця

Для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» в межах навчальних дисциплін «Технології дієтичної харчової продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» відбулася гостьова лекція «Профілактика дефіциту йоду для людей різних вікових груп в умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від провідного науковця 04 квітня 2023

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент»

Студенти-слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Голікова та асистент Олена Блощинська відвідали готель «Президент». Під час екскурсії гості змогли дізнатися багато нової інформації щодо особливостей організації готельного господарства, орієнтованог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент» 15 травня 2018

Успішне стажування викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів на провідних підприємствах галузі

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 19 квітня 2024 р. завершили підвищення кваліфікації на ТДВ «Яготинський маслозавод» та на філії ТДВ «Яготинське для дітей». Керівником стажування була призначена начальниця відділу якості філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» Людмила Бардакова. Навчання також проводив ген...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне стажування викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів на провідних підприємствах галузі 22 квітня 2024

Цікавий і пізнавальний день студентів-біотехнологів

Поглибити практичні знання з дисциплін «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» та «Основи проектування біотехнологічних виробництв» на XI Міжнародній виставці «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» мали змогу студенти 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Це була не просто цікава е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий і пізнавальний день студентів-біотехнологів 19 жовтня 2018