Н У Х Т

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

23 жовтня 2023

Розпочався новий сезон хімічних лекторіїв для вступників

Час спливає дуже швидко, незабаром завершиться перший семестр цього навчального року, і зовсім скоро перед майбутніми вступниками постане завдання якомога краще здати НМТ аби вступити до вишу своєї мрії для здобуття обраної професії. Наші викладачі зажди раді допомогти їм у підготовці до успішного складання зовнішнього оцінювання й вступу до університету. Зокрема, уже кілька років поспіль викладачі кафедри харчової хімії проводять серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Не став виключенням і цей навчальний рік – 21 жовтня відбулося перше засідання цьогорічного лекторію. І, не зважаючи на складні умови воєнного часу, всі учасники і організатори дуже відповідально поставилися до проведення заходу.

Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулася з привітальним словом завідувачка кафедри харчової хімії, професорка Світлана Бондаренко, яка наголосила на необхідності опанування хімічних дисциплін майбутніми інженерами-технологами.

Перше засідання було присвячене темі «Основні поняття і закони хімії». Асистентка кафедри Надія Квітковська прочитала надзвичайно інформативну лекцію, яка супроводжувалась змістовною презентацією. Були розглянуті типові задачі, що зустрічаються при складанні тестів. Учасники лекторію активно долучились до цієї роботи, пропонували варіанти розв’язання та пояснювали свій вибір.

Наприкінці заходу слухачі поцікавилися датою наступної зустрічі. А це означає – робота наших викладачів була корисною! Вони з нетерпінням чекають вступників на другому засіданні. Слідкуйте за нашими анонсами!

Опублікований: 23-10-2023
Читайте також:
Перші цьогорічні Дні гостинності на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

13 січня 2021 р. за ініціативи доцентки Катерини Верес на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися перші цьогорічні Дні гостинності для учнів спеціалізованої школи № 216 із поглибленим вивченням англійської мови та школи І-ІІІ ступенів № 218 Деснянського району міста Києва. Під час онлайн-зустрічей майбутні вступники проявляли жвавий і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші цьогорічні Дні гостинності на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 18 січня 2021

Наші фінансисти і міжнародники долучилися до обговорення актуальних питань сьогодення

Здобувач спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» Денис Ромась під керівництвом завідувачки кафедри фінансів, професорки Лади Шірінян та здобувачі спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Роман Журавель, Полина Гончарова і аспірантка Віолета Резник під керівництвом завідувачки кафедри міжнародної економіки, п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фінансисти і міжнародники долучилися до обговорення актуальних питань сьогодення 19 травня 2025

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

Напередодні травневих свят асистентам кафедри готельно-ресторанної справи Олені Блощинській та Олексію Собіну разом зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 випала нагода стати учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки 07 травня 2018

Профспілка НУХТ відзначена за організацію донорства для потреб ЗСУ

11 лютого 2025 року голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь вручив Подяку колективу профспілкової організації НУХТ від національного військово-медичного клінічного центру головного військового клінічного госпіталю за організацію та проведення донорства для потреб ЗСУ. Відзнака вручена за п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка НУХТ відзначена за організацію донорства для потреб ЗСУ 11 лютого 2025