Н У Х Т

Розпочалися змагання з футзалу серед здобувачів освіти

07 жовтня 2022

Розпочалися змагання з футзалу серед здобувачів освіти

6 жовтня у спортивному комплексі НУХТ розпочалися змагання з футзалу, присвячені Дню працівників харчової промисловості, Дню захисників і захисниць України та Дню Українського Козацтва. 

Цього дня відбулися перші два матчі змагань. У першому матчі протистоянні на майданчику зійшлися команди факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка (ГРТБ) і об’єднана команда факультетів автоматизації і комп’ютерних систем та біотехнології та екологічного контролю (АКС/БТЕК), у другому – команди Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого (ННІТІ)

Результати першого дня:

ГРТБ – АКС/БТЕК – 12:1
ННІ ХТ – НН ІТІ – 7:3.

Змагання триватимуть до 14 жовтня. Вітаємо учасників і бажаємо перемоги! 

Опублікований: 07-10-2022
Читайте також:
Магістри-заочники спеціальності «Туризм» успішно захистили свої кваліфікаційні роботи

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання зі спеціальності 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники спеціальності «Туризм» успішно захистили свої кваліфікаційні роботи 19 лютого 2019

Розпочалися індивідуальні співбесіди для вступників

Сьогодні в університеті стартували індивідуальні усні співбесіди з української мови, математики та історії України для вступників для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися індивідуальні співбесіди для вступників 10 серпня 2022

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021»

Науковиці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021», яка відбулася у Києві 4 листопада. Заступниця директорки інституту Анастасія Пухляк і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Уляна Кузьмик виступили з доповідями щодо сучасних трендів молочної галузі. Присутні д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021» 08 листопада 2021

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019