Н У Х Т

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

29 січня 2019

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019.

Першого ж дня студенти відвідали Кельнський собор, пройшлися по площі Старий ринок і мосту Гогенцоллернів, оглянули Кельнську ратушу, а також безліч інших значущих місць цього древнього міста.

Наступного дня на них чекав перший день на ISM 2019. Чіпси з буряка, пиріжки з морозивом, попкорн із чаю, міні-конвеєри з виробництва снеків – лише мала частина того, що переможці конкурсу «Харчові технології-2019» побачили на виставці ISM 2019. Крім стендів лідерів світової харчової промисловості, студенти відвідали експозиції й українських виробників.

Майбутні фахівці побачили багато нового, поспілкувалися з кращими світовими фахівцями галузі і отримали безліч приводів для роздумів. Попереду у студентів ще два дні в Кельні, які вони займуть більш детальним вивченням виставки та відвідуванням знаменитого Музею шоколаду.

Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс «Харчові технології» проводиться Фондом Бориса Колеснікова другий рік поспіль. І другий рік серед 30 його переможців і студенти НУХТ, у минулому році їх було 8, у цьому – вже 11. Нагородою для переможців є відвідування головного світового форуму кондитерських виробів ISM у Кельні.

Опублікований: 29-01-2019
Читайте також:
Відвідування виставки – нові ідеї, знайомства та розвиток

Протягом 28-30 жовтня в Міжнародному виставковому центрі в столиці України відбувся довгоочікуваний для всіх харчовиків захід «Agro2Food». Це професійна виставка технологій, обладнання, інгредієнтів і пакувальних рішень для агропереробки та харчової промисловості. Подія об'єднала виробників і постачальників рішень для хлібопекарської, кондитерської...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відвідування виставки – нові ідеї, знайомства та розвиток 31 жовтня 2025

Серія виїзних занять «Українська гастрономія теперішнього-майбутнього»

Серія виїзних лабораторних занять відбулася для студентів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у відомому київському ресторані «Сто років тому вперед» – одному з проєктів українського ресторатора та шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Заняття відбулися в межах дисципліни «Кулінарна етнологія» під керівництвом завідувачки кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серія виїзних занять «Українська гастрономія теперішнього-майбутнього» 04 листопада 2025

Патріотичний онлайн-захід Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого до Дня Гідності та Свободи

21 листопада українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України – День Гідності та Свободи. Воно відзначається щороку згідно з Указом Президента і встановлене на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 р. та Революції Гідності 2013 р. Навчально-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний онлайн-захід Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого до Дня Гідності та Свободи 23 листопада 2020

Першокурсники ознайомилися з історією НУХТ

Уже традиційно у перший місяць навчального року викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять здобувачів освіти першого курсу різних факультетів та інститутів з університетом, разом відвідуючи Музей історії НУХТ. Першокурсники з цікавістю ознайомлювалися з експонатами Музею. Їх вразили маловідомі факти історії заснування університету, адже в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники ознайомилися з історією НУХТ 26 вересня 2023