Н У Х Т

Весняний профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології триває

05 квітня 2019

Весняний профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології триває

Уже позаду і весняний День відкритих дверей і майстер-класи весняних канікул, що проводили на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) для школярів Київщини, але профорієнтаційна робота не припиняється. Так, погожого весняного дня доцент кафедри БТМ Світлана Тетеріна відвідала ліцей суспільно-природничого профілю №293 Деснянського району м. Києва, з яким кафедра співпрацює вже дев’ятий рік. Чимало випускників ліцею за цей час стали студентами НУХТ, а деякі навіть біотехнологами. Однією з вихованців ліцею була і сьогоднішня магістрантка першого року навчання Анна Бондаренко.

Адміністрація ліцею, як і раніше, надала викладачу можливість поспілкуватись із учнями 9-10 класів, адже саме вони зараз стоять на порозі одного з найважливіших рішень у своєму житті – вибору майбутньої професії і потребують кваліфікованої допомоги щодо підвищення власного ступеня інформованості щодо можливих напрямків подальшої освіти. Наш фахівець охарактеризувала перспективи навчання в НУХТ на факультеті біотехнології та екологічного контролю за спеціальністю «Біотехнологія», поділилась інформацією щодо переваг, які надає при вступі до університету участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, і запросила ліцеїстів відвідати університет з екскурсією. Супроводжувала представника кафедри ліцеєм вчитель хімії Надія Хринюк, яка вдало доповнювала виступи, закликаючи учнів відповідально ставитись до вибору майбутнього фаху та наводячи приклади успішного навчання в нашому університеті своїх вихованців.

Після закінчення виступів викладач університету охоче відповідала на різноманітні питання щодо умов навчання, можливостей майбутнього працевлаштування випускників-біотехнологів. Всі зацікавлені отримали буклети з детальною інформацією щодо підготовки фахівців кафедрою біотехнології і мікробіології.

Колектив кафедри щиро вдячний адміністрації та колективу ліцею 293 за співпрацю, а учнів чекає в НУХТ для детального ознайомлення з перспективами навчання!

Опублікований: 05-04-2019
Читайте також:
Розпочались попередні захисти курсових робіт здобувачів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Виконання курсової роботи є одним із видів самостійної роботи здобувачів, яка допомагає визначити якість теоретичних знань, здобутих здобувачами під час навчання, та навичок їх використання для вирішення комплексу взаємопов’язаних завдань згідно з обраною темою.  19 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у форматі ZOOM-ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочались попередні захисти курсових робіт здобувачів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 травня 2020

Парні, індивідуальні та групові форми роботи застосовують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Англійська мова», яке провела старший викладач кафедри Богдана Кукса для студентів першого курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри Олена Галинська та викладачі кафедри. Відповідно до р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Парні, індивідуальні та групові форми роботи застосовують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 березня 2018

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика

12 квітня 2021 року у рамках вивчення дисципліни «Івент-менеджмент», а також проведення кураторської години для здобувачів 1 і 3 курсів спеціальності 242 «Туризм» за ініціативи старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло відбувся онлайн-лекторій ведучого приватних і корпоративних івентів Юрія Ситайло. Багатий профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика 13 квітня 2021

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

Щороку, за доброю традицією, у першу суботу червня Полтавський коледж харчових технологій НУХТ гостинно відчиняє двері для свої колишніх студентів. День зустрічі випускників - чудова можливість побачити своїх одногрупників, поспілкуватися з колишніми викладачами, кураторами, згадати студентські роки. 2 червня 2018 року ностальгія за коледжем приве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників 04 червня 2018