Н У Х Т

Весняний профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології триває

05 квітня 2019

Весняний профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології триває

Уже позаду і весняний День відкритих дверей і майстер-класи весняних канікул, що проводили на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) для школярів Київщини, але профорієнтаційна робота не припиняється. Так, погожого весняного дня доцент кафедри БТМ Світлана Тетеріна відвідала ліцей суспільно-природничого профілю №293 Деснянського району м. Києва, з яким кафедра співпрацює вже дев’ятий рік. Чимало випускників ліцею за цей час стали студентами НУХТ, а деякі навіть біотехнологами. Однією з вихованців ліцею була і сьогоднішня магістрантка першого року навчання Анна Бондаренко.

Адміністрація ліцею, як і раніше, надала викладачу можливість поспілкуватись із учнями 9-10 класів, адже саме вони зараз стоять на порозі одного з найважливіших рішень у своєму житті – вибору майбутньої професії і потребують кваліфікованої допомоги щодо підвищення власного ступеня інформованості щодо можливих напрямків подальшої освіти. Наш фахівець охарактеризувала перспективи навчання в НУХТ на факультеті біотехнології та екологічного контролю за спеціальністю «Біотехнологія», поділилась інформацією щодо переваг, які надає при вступі до університету участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, і запросила ліцеїстів відвідати університет з екскурсією. Супроводжувала представника кафедри ліцеєм вчитель хімії Надія Хринюк, яка вдало доповнювала виступи, закликаючи учнів відповідально ставитись до вибору майбутнього фаху та наводячи приклади успішного навчання в нашому університеті своїх вихованців.

Після закінчення виступів викладач університету охоче відповідала на різноманітні питання щодо умов навчання, можливостей майбутнього працевлаштування випускників-біотехнологів. Всі зацікавлені отримали буклети з детальною інформацією щодо підготовки фахівців кафедрою біотехнології і мікробіології.

Колектив кафедри щиро вдячний адміністрації та колективу ліцею 293 за співпрацю, а учнів чекає в НУХТ для детального ознайомлення з перспективами навчання!

Опублікований: 05-04-2019
Читайте також:
Первинний досвід професійної діяльності набувають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 травня 2024 р. навчальна практика бакалаврів першого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти розпочалася з екскурсійного ознайомлення з готельною індустрією м. Києва. Першокурсники разом зі своїми наставниками, керівниками практики від університету, побували у п’ятизірковому готелі InterContinental Kyiv...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Первинний досвід професійної діяльності набувають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 31 травня 2024

В історію одного з найвідоміших напоїв у світі поринули другокурсники

Кожного року двері музеїв відчиняються тисячам щасливчиків, але карантин вносить свої корективи. Унікальний формат від Музею Coca-Cola в Україні дозволив здобувачам групи БТ-2-4 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри фізики Інною Гуцало не втратити свій шанс поринути в історію одного з на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В історію одного з найвідоміших напоїв у світі поринули другокурсники 15 лютого 2022

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

У рамках проекту «МХП СТАРТ», викладачі комісії автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Валентин Заславний та Олександр Кикоть і студенти групи ОКС15 відвідали одне з підприємств агроіндустріального холдингу «МХП» («Миронівський хлібопродукт») - комплекс з перероблення курчат-бройлерів ПрАТ «Мир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП» 11 травня 2018

Натхнення для молодих підприємців

До здобувачів освітньої програми «Підприємництво та торгівля» завітав особливий гість – Сергій Жуковський, ветеран і власник сімейного бізнесу «Сушена Радість» – невеликого виробництва сушеного м'яса (джерки). Цей ветеранський бізнес Сергій Жуковський розпочав під час реабілітації в Superhumans, вигравши грант «Реінтеграція ветеранів та ветеранів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натхнення для молодих підприємців 11 листопада 2024