Н У Х Т

Продовжують підтримувати актуальність професійних знань викладачі кафедри обліку і аудиту

26 травня 2020

Продовжують підтримувати актуальність професійних знань викладачі кафедри обліку і аудиту

Формування сучасного фахівця нової генерації можливе за умови активізації розвитку професійної компетентності викладача, що передбачає опанування економічних знань, які відповідають вимогам часу, і можливість їх практичного застосування, а також ознайомлення з кращим вітчизняним і зарубіжним досвідом.

Під час карантину викладачі кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ безперервно поповнюють професійні знання й підтримують їх актуальність шляхом участі у вебінарах і майстер-класах від професіоналів бізнесу. Для розширення особистісних компетенцій доцент Ірина Колос стала учасницею онлайн-заходів, проведених засновником і керівником міжнародної компанії «Бізнес-Конструктор» Кирилом Куніцким – вебінару «Ефективне управління бізнесом» і майстер-класів «Побудова віддаленої командної роботи», «Як управляти компанією в кризу», «Як запустити свій бізнес під час кризи».

Отримані інформація, знання та досвід практичної реалізації будуть застосовані в педагогічній практиці при реалізації змісту навчання для оновлення, розроблення та адаптації до сучасних бізнес-вимог навчально-методичних матеріалів дисципліни «Обліково-аналітичне забезпечення прийняття управлінських рішень» освітньо-професійної програми «Облік і аудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Одночасно новітні знання будуть трансформовані у компетентності під час проведення лекційних і практичних занять, консультування бакалаврських і магістерських дипломних робіт та науково-дослідної діяльності здобувачів.

Опублікований: 26-05-2020
Читайте також:
Підвищення кваліфікації працівників галузі триває!

У навчально-науковому комплексі Національного університету харчових технологій створений повний цикл навчання впродовж усього життя. У структурі успішно функціонують фахові коледжі, що забезпечують передвищу підготовку, навчально-наукові інститути і факультети, де здобувається повна вища освіта, а також інститути післядипломного навчання, де проход...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває! 11 вересня 2020

Біотехнологи НУХТ – професіонали своєї справи!

10 вересня 2019 р. у конференц-залі готелю «Русь» представники хімічного концерну «BASF SE» провели семінар «Таблетування та грануляція». Серед його учасників були й студенти кафедри біотехнології і мікробіології – магістрант ІІ року навчання Ігор Ключка та випускник кафедри 2019 р. Артем Герштман. У ході семінару доповідачі говорили про найбільш ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – професіонали своєї справи! 11 вересня 2019

Новий гастрономічний досвід для майбутніх вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

У кулінарній студії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на гостей профорієнтаційного івенту очікував креативний майстер-клас з технології борошняних кулінарних спеціалітетів різних країн світу. Фахівчиня ресторану сучасної азійської кухні NĂM відомого шефа Ектора Хіменеса-Браво познайомила з асортиментом популярних азіатських ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для майбутніх вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 04 листопада 2024

Дипломами конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України» нагороджені наші студентки

3 грудня 2018 року відбувся фінал Студентського стипендіального конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України». Конкурс проводиться двічі на рік із метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи у туристичній галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дипломами конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України» нагороджені наші студентки 05 грудня 2018