Н У Х Т

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

09 жовтня 2018

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Системний аналіз технологічних процесів бродильних виробництв» з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів бродильних виробництв», яку прочитав доцент кафедри Роман Мукоїд для студентів-магістрантів 1 курсу. На лекції були присутні завідувач кафедри, доцент  Анатолій Куц, викладачі кафедри та фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Лектор ознайомив із основними поняттями і принципами оптимізації технологічних процесів галузі. Доступно пояснив суть системного аналізу технологічних процесів, шляхи використання інформаційних технологій у виробництві технологій солоду і пива з метою їх оптимізації і покращення якості готової продукції.

Роман Мукоїд роз’яснив, як правильно ставити завдання оптимізації, обирати критерій оптимальності, визначати основні суттєві фактори щодо аналізу параметричних схем, а також планувати та реалізовувати сплановані експерименти в лабораторних і виробничих умовах.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням мультимедійної техніки, матеріал був систематизований, поданий у вигляді блок-схем і таблиць, що значно полегшувало сприйняття.

Опублікований: 09-10-2018
Читайте також:
Секретами ведення бізнесу поділився зі студентами гість кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та туристичного і готельного бізнесу

23 листопада 2018 року об’єднаними зусиллями кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулась зустріч студентів другого курсу спеціальності «Туризм» та третього курсу спеціальності «Харчові технології» із відомим діячем у галузі готельного і ресторанного бізнесу, менеджером мережі сімейни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретами ведення бізнесу поділився зі студентами гість кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та туристичного і готельного бізнесу 26 листопада 2018

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук. Молоді науковці, викладачі кафедри В’ячеслав Губеня і Олена Кобець успішно захистили свої дисертаційні дослідження у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування». Старший викладач В'ячеслав Губеня зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук 23 березня 2018

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» 2 курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до навчального плану з 1 вересня 2021 року проходять виробничу практику. Головним завданням виробничої практики для здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 вересня 2021

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

58 тисяч 875 вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації для вступу на бюджет. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже виванта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет 02 серпня 2018