Н У Х Т

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

09 жовтня 2018

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Системний аналіз технологічних процесів бродильних виробництв» з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів бродильних виробництв», яку прочитав доцент кафедри Роман Мукоїд для студентів-магістрантів 1 курсу. На лекції були присутні завідувач кафедри, доцент  Анатолій Куц, викладачі кафедри та фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Лектор ознайомив із основними поняттями і принципами оптимізації технологічних процесів галузі. Доступно пояснив суть системного аналізу технологічних процесів, шляхи використання інформаційних технологій у виробництві технологій солоду і пива з метою їх оптимізації і покращення якості готової продукції.

Роман Мукоїд роз’яснив, як правильно ставити завдання оптимізації, обирати критерій оптимальності, визначати основні суттєві фактори щодо аналізу параметричних схем, а також планувати та реалізовувати сплановані експерименти в лабораторних і виробничих умовах.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням мультимедійної техніки, матеріал був систематизований, поданий у вигляді блок-схем і таблиць, що значно полегшувало сприйняття.

Опублікований: 09-10-2018
Читайте також:
Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ, присвячений 135-й річниці заснування Національного університету харчових технологій. https://youtu.be/S_OsVGgpJfE

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 18 жовтня 2019

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей

24 лютого ініціативна група студентів хіміків-технологів 3-4 курсів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» гостинно приймала відвідувачів Дня відкритих дверей університету, і, сподіваємося, наших майбутніх студентів на кафедрі хімічних технології харчових добавок та косметичних засобів. П’ятеро студентів під керівництвом завідувача каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей 26 лютого 2018

Відмінний захист випускників-підприємців

Вітаємо випускників-магістрів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізацій «Товарознавство і комерційна діяльність» та «Організація оптової і роздрібної торгівлі», що успішно з високими результатами захистили дипломні роботи. Серед випускників п’ять – Інна Бочко, Артем Голь, Аліна Голь, Катерина Ступка та  Оксана Кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відмінний захист випускників-підприємців 28 лютого 2018

Творці гастрономії

Літо в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ – час цікавих і корисних заходів для учасників різного віку. Зокрема, крім проєкту для дітей, колектив коледжу підвищує кваліфікацію працівників підприємств. Наразі у коледжі на курсах кухарів навчаються чотири групи слухачів, що здобувають третій, четвертий, п’ятий і ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творці гастрономії 11 липня 2025