Н У Х Т

Різні аспекти екологічного менеджменту та професійний досвід випускників

21 березня 2025

Різні аспекти екологічного менеджменту та професійний досвід випускників

20 березня 2025 р. продовжила роботу щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України», яка зібрала студентів коледжів, старшокласників, вчителів природничих наук, викладачів закладів вищої освіти та усіх зацікавлених в Європейському майбутньому України та її сталому розвитку.

Заявлені цього дня доповіді охоплювали різні аспекти екологічного менеджменту, а також ознайомили присутніх із професійним досвідом випускників кафедри екології та екоменеджменту.

Випускник кафедри за освітньою програмою «Екологічний контроль та аудит», а нині – директор ТОВ «ЕМСІЕЛ» Ярослав Ковган виступив із доповіддю «E&S менеджмент. Екологічні та соціальні стандарти». Він також відповів на запитання учасників Школи, у тому числі, щодо вимог до претендентів на роботу у компанії.

Наукова співробітниця Інституту нанотехнології Технологічного інституту Карлсруе (Німеччина) Мар'яна Козловська представила доповідь «Ефективний екоменеджмент у Німеччині на прикладі району Карлсруе». Велику зацікавленість аудиторії викликали конкретні приклади щодо екологізації життя пересічних мешканців країни.

Випускниця кафедри за спеціальністю «Екологія», судова експертка Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України Руслана Захарова ознайомила присутніх зі своїм професійним шляхом магістра з екології – від лаборанта до експерта. Розповіла про навички й вміння, які здобула, працюючи на кафедрі, і які стали підґрунтям для її нинішньої професії.

Ще одна випускниця кафедри за спеціальністю «Екологія», інженер-технологиня ПрАТ «Українська технологічна компанія» Лілія Присяжнюк у доповіді «Мій досвід роботи в Українській технологічній компанії» розповіла про особливості дуальної освіти під час навчання в НУХТ і нинішню особисту участь у важливих природоохоронних проєктах УТК.

Робота Школи триває, і попереду ще багато цікавого.

Опублікований: 21-03-2025
Читайте також:
Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого – відритий!

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого традиційно розпочався Міжнародною науково-практичною конференцією «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності». Цього року конференція проходила вже ввосьме. Організатори конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого – відритий! 13 вересня 2019

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася науково-практична конференція «Інноваційні технології  готельно-ресторанної сфери». Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відео-конференції на платф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти 26 травня 2022

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів і здобувачі освіти відвідали WorldFood GastroDays

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів та здобувачі освіти не лише активно навчаються в аудиторіях, а й постійно тримають руку на пульсі сучасних технологій харчової промисловості. Нещодавно доцентки кафедри Світлана Камінська, Наталія Стеценко та завідувачка лабораторії Ольга Соколова разом зі здобувачами освіти груп ОП-3-6, ТІ-2-3 та Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів і здобувачі освіти відвідали WorldFood GastroDays 11 квітня 2025

Про біозахист продуктів харчування дізналися магістранти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів на занятті у компанії «Ch. Hansen Україна»

У рамках кафедрального плану проведення гостьових лекцій для магістрантів першого курсу освітньої програми «Технологія зберігання консервування і переробки м'яса» у конференц-залі компанії «Ch. Hansen Україна» відбулося семінарське заняття з дисципліни «Менеджмент якості та безпеки м’ясної галузі», організоване професоркою кафедри технології м’яса ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біозахист продуктів харчування дізналися магістранти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів на занятті у компанії «Ch. Hansen Україна» 01 червня 2021