Н У Х Т

Різні аспекти екологічного менеджменту та професійний досвід випускників

21 березня 2025

Різні аспекти екологічного менеджменту та професійний досвід випускників

20 березня 2025 р. продовжила роботу щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України», яка зібрала студентів коледжів, старшокласників, вчителів природничих наук, викладачів закладів вищої освіти та усіх зацікавлених в Європейському майбутньому України та її сталому розвитку.

Заявлені цього дня доповіді охоплювали різні аспекти екологічного менеджменту, а також ознайомили присутніх із професійним досвідом випускників кафедри екології та екоменеджменту.

Випускник кафедри за освітньою програмою «Екологічний контроль та аудит», а нині – директор ТОВ «ЕМСІЕЛ» Ярослав Ковган виступив із доповіддю «E&S менеджмент. Екологічні та соціальні стандарти». Він також відповів на запитання учасників Школи, у тому числі, щодо вимог до претендентів на роботу у компанії.

Наукова співробітниця Інституту нанотехнології Технологічного інституту Карлсруе (Німеччина) Мар'яна Козловська представила доповідь «Ефективний екоменеджмент у Німеччині на прикладі району Карлсруе». Велику зацікавленість аудиторії викликали конкретні приклади щодо екологізації життя пересічних мешканців країни.

Випускниця кафедри за спеціальністю «Екологія», судова експертка Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України Руслана Захарова ознайомила присутніх зі своїм професійним шляхом магістра з екології – від лаборанта до експерта. Розповіла про навички й вміння, які здобула, працюючи на кафедрі, і які стали підґрунтям для її нинішньої професії.

Ще одна випускниця кафедри за спеціальністю «Екологія», інженер-технологиня ПрАТ «Українська технологічна компанія» Лілія Присяжнюк у доповіді «Мій досвід роботи в Українській технологічній компанії» розповіла про особливості дуальної освіти під час навчання в НУХТ і нинішню особисту участь у важливих природоохоронних проєктах УТК.

Робота Школи триває, і попереду ще багато цікавого.

Опублікований: 21-03-2025
Читайте також:
Гаранти ще чотирьох освітніх програм готуються до акредитації

В університеті триває підготовка до акредитації освітніх програм. Наразі до акредитації готуються випускові кафедри за трьома бакалаврськими освітніми програмами – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини», «Готельно-ресторанна справа» і однією магістерською – «Менеджмент». Повідомлення про намір акредитува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти ще чотирьох освітніх програм готуються до акредитації 09 вересня 2020

Кейс HR-брендингу для міжнародного банку від другокурсників-ейчарів НУХТ

Команда управлінців персоналом 2 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ продемонструвала високі результати у конкурсі на краще рішення кейсу «WOW-ефект: як бренду роботодавця стати мрією для покоління Z», який провели освітній стартап CASERS і Ukrsibbank BNP Paribas Group. Учасники отримали завдання, над якими «ламають гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кейс HR-брендингу для міжнародного банку від другокурсників-ейчарів НУХТ 09 січня 2019

Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення

Сьогодні оприлюднені рекомендації на навчання на місця державного або регіонального замовлення для здобуття освітнього ступеня «бакалавр». В електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою є рекомендація на бюджет, статус змінився на «Рекомендовано до зарахування». Для зарахування на місце бюджету такі вступники повинні до 18-ї годин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення 27 серпня 2020

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

Викладацький колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка активно працює над виданням якісної навчальної літератури для здобувачі вищої освіти. Нещодавно вийшов друком новий навчальний посібник «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» колективу авторів кафедри технології ресторанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка 20 липня 2023