25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства.
Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».
Молодь зацікавилася спеціалізація ми, за якими готує кваліфікованих фахівців кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції - «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві» та «Технології аюрведичних харчових продуктів».
Також, викладачі розповіли про сучасні лабораторії кафедри, якісну практичну підготовку, яскраве студентське життя та перспективи майбутнього працевлаштування.
Студенти коледжу отримали рекламні матеріали та запрошення на Дні гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та майстер-класи, які відбудуться 29 та 31 жовтня 2019 року.