Н У Х Т

Оприлюднені списки вступників до бакалаврату, рекомендованих на бюджет і контракт

05 серпня 2025

Оприлюднені списки вступників до бакалаврату, рекомендованих на бюджет і контракт

Сьогодні надвечір були оприлюднені рейтингові списки вступників на бакалавра, чиї заяви на бюджет або контракт отримали рекомендації до зарахування. Щоб з’ясувати, чи отримана рекомендація до зарахування в НУХТ, заходьте до особистого кабінету на сайті vstup.edbo.gov.ua.

Нагадуємо, вступники, які отримали рекомендацію, мають до 18:00 9 серпня подати документи та підтвердити вибір місця навчання в особистому електронному кабінеті (шляхом завантаження сканкопії власноруч підписаної заяви або КЕП).

Також підтвердити вибір місця навчання, подати документи і одразу укласти відповідний договір можна в нашій Приймальній комісії за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 70.

Наші фахівці чекають 6-8 серпня з 9:00 до 17:00 (без обідньої перерви) та у суботу, 9 серпня, з 9:00 до 18:00 (без обідньої перерви).

Опублікований: 05-08-2025
Читайте також:
Третьокурсники-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно складають іспити

28 і 29 травня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведений екзамен із дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск. Екзамен відбувся із забезпеченням ідентифікації особи здобувача за допомогою відеоконферен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно складають іспити 01 червня 2020

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя

Не зважаючи на дистанційне навчання, протягом цього семестру здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», вивчаючи дисципліну «Світові технології борошняних і кондитерських виробів», разом із доцентами Оленою Білик та Юлією Бондаренко здійснили тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя 10 червня 2020

Черговий челендж БТЕКівців

21 вересня – Міжнародний день миру. Його відзначають у всьому світі з надією на процвітання і спокій. Наша країна зараз переживає нелегкі часи. Всіх українців торкнулася ця несправедлива війна. Зараз ідеальний час для того, щоб принести промінчик сонця і тепла собі та іншим. Тож, студрада факультету біотехнології та екологічного контролю запропону...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий челендж БТЕКівців 26 вересня 2023

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories. Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва 12 березня 2018