Н У Х Т

Оприлюднені списки вступників до бакалаврату, рекомендованих на бюджет і контракт

05 серпня 2025

Оприлюднені списки вступників до бакалаврату, рекомендованих на бюджет і контракт

Сьогодні надвечір були оприлюднені рейтингові списки вступників на бакалавра, чиї заяви на бюджет або контракт отримали рекомендації до зарахування. Щоб з’ясувати, чи отримана рекомендація до зарахування в НУХТ, заходьте до особистого кабінету на сайті vstup.edbo.gov.ua.

Нагадуємо, вступники, які отримали рекомендацію, мають до 18:00 9 серпня подати документи та підтвердити вибір місця навчання в особистому електронному кабінеті (шляхом завантаження сканкопії власноруч підписаної заяви або КЕП).

Також підтвердити вибір місця навчання, подати документи і одразу укласти відповідний договір можна в нашій Приймальній комісії за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 70.

Наші фахівці чекають 6-8 серпня з 9:00 до 17:00 (без обідньої перерви) та у суботу, 9 серпня, з 9:00 до 18:00 (без обідньої перерви).

Опублікований: 05-08-2025
Читайте також:
Наука та практика здорового способу життя разом – в університеті відкрито простір йоги та медитації

Науковці і викладачі університетських установ, провідні лікарі, які опікуються питаннями харчування та нутритивної підтримки пацієнтів, фахівці виробничих компаній і громадські організації, що пропагують здоровий спосіб життя, зустрілися в рамках V-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука та практика здорового способу життя разом – в університеті відкрито простір йоги та медитації 30 жовтня 2025

Знання щодо круїзного продукту розширили третьокурсники спеціальності «Туризм»

13 листопада 2018 року відбулася зустріч майбутніх фахівців туризму  з директором круїзної компанії «ІНФЛОТ» Сергієм Прядком.  Студенти 3 курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь в обговоренні  перспектив розвитку круїзного туризму в Україні та світі й дізналися найцікавіше «з перших рук», адже зустріч відбувалася з туроперато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання щодо круїзного продукту розширили третьокурсники спеціальності «Туризм» 15 листопада 2018

Маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ

Здобувачі першого курсу спеціальності «Маркетинг» 17 вересня досліджували особливості освітнього процесу через інтерактивну гру, розроблену старшою викладачкою Іриною Ніколаєнко. Методом сліпого вибору першокурсники обрали свої ролі в інтерактивній грі та активно долучилися до її проведення. Такий підхід дозволив учасникам опинитися в несподіваних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ 19 вересня 2024

Науковий семінар з фахівцями науково-дослідного інституту олій та жирів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар за участю фахівців Українського науково-дослідного інституту олій та жирів НААН України (УкрНДІОЖ). Виконуючий обов’язки директора інституту Павло Петік розповів про історію заснування та основні напрями досліджень, за якими працюють фахівці наукової установи. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар з фахівцями науково-дослідного інституту олій та жирів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2024