Н У Х Т

РR-кампанія біотехнологів не знає меж

18 жовтня 2021

РR-кампанія біотехнологів не знає меж

РR-кампанія на факультеті біотехнології та екологічного контролю набуває все нових обертів. Нещодавно профорієнтаційна команда факультету зустрілася онлайн із учнями Першого Київського медичного коледжу та Медичної гімназії 33 м. Києва, відвідала навчальні заклади Київщини, запрошуючи школярів на День відкритих дверей університету, а зараз поспілкувалася зі старшокласниками Хацьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Організації цією зустрічі опікувалась студентка-біотехнолог Анастасія Литвин за сприяння завучки школи Ольги Буханько та шкільного психолога Лідії Зайвенко.

Честь факультету на агітаційному фронті відстоювали доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Світлана Тетеріна та студентка-амбасадорка Катерина Гвоздецька, які детально описали всі переваги навчання в університеті.

Тепер ще один навчальний заклад дізнався про наш університет. І все це завдяки ініціативі першокурсниці Анастасії Литвин, яка не просто організувала зв’язок зі школярами своєї alma mater, а керувала конференцією зі школи та спілкувалася із старшокласниками до початку зустрічі і після її завершення.

Наразі кожний із нас, чи то студент, чи викладач так само може посприяти поширенню інформації про освітню діяльність нашого університету – розповсюджувати інформацію про заходи в соцмережах, розповідати про навчання в своїх школах і радити вступати до НУХТ своїм друзям і знайомим.

Опублікований: 18-10-2021
Читайте також:
Сталий розвиток у дії

Ukrainian Green Building Council (UGBC) спільно з кафедрою теплоенергетики і холодильної техніки за сприяння та підтримки Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen провели в нашому університеті воркшоп. 20 березня в НУХТ зібралися фахівці галузі, щоб разом із експертами розкрити й обговорити можливості для впровадження рекомендацій ЄС щодо стал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сталий розвиток у дії 21 березня 2025

М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

6 листопада 2024 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся майстер-клас «Особливості технології м’ясних виробів з м’яса равликів», організований за ініціативи завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та гарантки міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 листопада 2024

У гостях кафедри економіки праці та менеджменту – учні київської школи №130

Студенти першого курсу спеціальності 073 «Менеджмент» Михайло Хитрун і Дмитро Ясюк разом зі старшим викладачем Іриною Майстренко запросили на кафедру економіки праці та менеджменту одинадцятикласників Спеціалізованої школи I-III ступенів із поглибленим вивченням англійської та італійської мов №130 імені Данте Аліг’єрі м. Києва. Зустріч із викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях кафедри економіки праці та менеджменту – учні київської школи №130 27 грудня 2019

Профорієнтаційні рейди тривають: маємо нових друзів

Профорієнтаційні команди наших випускових кафедр продовжують активно спілкуватися з учнівською молоддю, популяризуючи спеціальності, за якими здійснюють підготовку спеціалістів. Не секрет, що нині Україна потребує фахівців інженерного спрямування, держава надає таким спеціальностям особливу підтримку – здобувачі освіти мають певні преференції при в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні рейди тривають: маємо нових друзів 10 лютого 2021